Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 9

• 46 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Седмото небе
Здравейте,
Мои близки ни препоръчаха тази раница, от която те са много доволни.

Вие имате ли мнения за нея?

# 556
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Chicco, Cybex, BabyBjorn не стават каквото и да пише на опаковката. 

# 557
Единственото бюджетно изключение, без да претендирам за абсолютна достоверност или личен опит, е това: https://m.emag.bg/ergonomichna-ranica-za-nosene-na-bebe-kinderkr … earch-Action=view . То най-много се доближава до това, което трябва да бъде, цената му е добра, но може и да е за сметка на комфорт или бързо умаляване, не знам.

# 558
В крайна сметка се насочих към ergobaby embrace за бебе на 40 дни. В момента са и на промоция в рая тойс. Има ли мами с опит с тази носилка?
За малко бебе препоръчвам хибридна носилка или регулируем мей тай. С хибрида на Неко и Лени може спокойно да се носи до около 2г (зависи от бебето) меки са, слингови, регулируема платка, поддържащи и се ползват в голям диапазон.

# 559
  • WonderLand
Единственото бюджетно изключение, без да претендирам за абсолютна достоверност или личен опит, е това: https://m.emag.bg/ergonomichna-ranica-za-nosene-na-bebe-kinderkr … earch-Action=view . То най-много се доближава до това, което трябва да бъде, цената му е добра, но може и да е за сметка на комфорт или бързо умаляване, не знам.

Точно тази носилка не веднъж съм я споменавала тук. С нея носих сина си от 3м до 9м, после му умаля. Беше ми изключително удобна, на него също. Освен това е страшно компактна.

# 560
В крайна сметка се насочих към ergobaby embrace за бебе на 40 дни. В момента са и на промоция в рая тойс. Има ли мами с опит с тази носилка?
Аз съм с такова ерго. Страшно удобно ми е, многократно е меко, слага се лесно, удобно е и за бебето.

# 561
  • Седмото небе
Благодаря за насоката, разгледах я и ми допадна. Също и модела им Kinderkraft Huggy, в черен цвят с платка на цветя и птици, която се сваля и отдолу остава една проветрива мрежа. Качулката с цип също ми се струва добро допълнение. https://m.emag.bg/ergonomichna-ranica-kinderkraft-huggy-ptici-ne … 953/pd/DZS0C3MBM/
Имам още доста време да проучвам и засега тези ми хванаха окото. Двойно и тройно по-големи суми не ми се дават, тъй като не съм сигурна и колко ще се ползва носилката. Може да ви се струва странно, но идеята за такава под наем с цел проба също не ми допада.

# 562
Аз съм с такова ерго. Страшно удобно ми е, многократно е меко, слага се лесно, удобно е и за бебето.

Колко е голямо вече бебчето?
На мен вече ми дойде времето да купувам но все още се чудя между ergobaby embrace и manduca twist. Бебето е все още на 20 дни, ще го използвам след поне още 10/20дни. Това ергобейби изглежда по -лесно за носене, но мандуката ми изглежда по- удобна. А искам направо да купя, а не да ги взимам и двете под наем.

Мислите ли ,че ергото няма да умалее преди 4/5 месец? Ако ми хареса бебеносенето мога да сменя на раница след това.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 05:02 от Morska.Sirena89

# 563

На мен вече ми дойде времето да купувам но все още се чудя между ergobaby embrace и manduca twist. Бебето е все още на 20 дни, ще го използвам след поне още 10/20дни. Това ергобейби изглежда по -лесно за носене, но мандуката ми изглежда по- удобна. А искам направо да купя, а не да ги взимам и двете под наем.

Мислите ли ,че ергото няма да умалее преди 4/5 месец? Ако ми хареса бебеносенето мога да сменя на раница след това.
Много е относително кога ще отеснее платката. Виждала съм 3 месечно, на което му е малко, както и 6 месечно, на което седи прилично.
Разгледайте хибридите, Неко и Лени, страхотни са, много лесно се връзват и покриват много голям диапазон от бебеносенето, което си е релевантно на инвестицията.
Неко, в Слингомания сигурно ще обяват 10% отстъпка. Наближава "седмица на бебеносенето", което означава, че ще има срещи, уъркшопи, намаления и т. Н.

# 564
  • Бургас
Благодаря за насоката, разгледах я и ми допадна. Също и модела им Kinderkraft Huggy, в черен цвят с платка на цветя и птици, която се сваля и отдолу остава една проветрива мрежа. Качулката с цип също ми се струва добро допълнение. https://m.emag.bg/ergonomichna-ranica-kinderkraft-huggy-ptici-ne … 953/pd/DZS0C3MBM/
Имам още доста време да проучвам и засега тези ми хванаха окото. Двойно и тройно по-големи суми не ми се дават, тъй като не съм сигурна и колко ще се ползва носилката. Може да ви се струва странно, но идеята за такава под наем с цел проба също не ми допада.

Тази изглежда много добре, страшно ми хареса. Не я бях срещала до сега.
Аз още съм с Лав Тай, но не го използвам често. Чудя се дали изобщо да купувам раница. И ако взема предпочитам да е нещо бюджетно, защото до сега съм носила дъщеря ми 5-6 пъти за 4 месеца.

# 565
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Ако се колебаете точно между Embrace и Twist, аз бих препоръчала Twist. Виждала съм ги и двете на живо. Туист е много по-функционална носилка и може да се нагласи много по-финно за по-малки бебета, като в същото време става и за големи.

# 566
  • Несебър
Момичета, вие кърмили ли сте бебчета в еластичен слинг и смятате ли го за удобно? Сега попаднах на две видеа на слинготека за кърмене в изправено и в хоризонтално положение и се замислих дали няма да е от полза, но ми се струва сложно да го направя с моята беба Grinning

# 567
  • MI
Здравейте, момичета, каква ергономична раница ще ми препоръчате за бебе на около година, приблизително 80 см? Сега сме с Мандука, но не се регулира и скоро ще трябва да я сменяме. Госпожицата расте предимно на крака и виждам как скоро ще й омалее. Искам да е нещо, което няма да се налага повече да сменям ако е възможно... Иначе не е тежка, няма 9 кг на 74 см, но както вече писах краката й са доста дълги в сравнение с торса.

# 568
Много държах да се науча да кърмя в слинга. Научих се... и после нито един път не ми се наложи. Яденето върви при нас със смяна на пелената или преди или след. А това вече няма как в слинга да стане. Да не говорим, че моето до 4-5 месец и си повръщаше по малко след ядене. А да ти повърне в пазвата и да се чудиш, как да се бършете, не си  е работа.

С две думи възможно е, но непрактично в нашия случай. Но като всяко нещо за различните бебета, различни неща работят.

Иначе и аз от youtube се научих. В еласгичен слинг.

Момичета, вие кърмили ли сте бебчета в еластичен слинг и смятате ли го за удобно? Сега попаднах на две видеа на слинготека за кърмене в изправено и в хоризонтално положение и се замислих дали няма да е от полза, но ми се струва сложно да го направя с моята беба Grinning

# 569
  • Несебър
Мен редовно ми повръща в пазвата след като я сложа, така че с това няма да е проблем Joy Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт