Спането отделно,какво мислите?

• 19 484
  • 530
  •   1
Отговори
# 180
  • Down south
Без да навлизам в големи  подробности, защо се налагат отделни стаи, всеки се досеща хъркане, въртене и съответно лек сън от моя страна други причина няма. Всичко останало си е като при нормалните двойки. Единственото което ме тревожи, неговото отношение към това, казва че няма проблем, но не съм сигурна дали е така.Ако някой е бил в такава ситуация, дори и да не е бил приемам всякакви мнения и съвети Simple Smile
Това не го ли обсъждахме онзи ден в подобна тема?

Моят принос към темата, спане в отделни спални е много добро решение. За мен и съпругът ми.
Семейни около 20 години, спим в отделни спални от около 6-7. Късно "открихме", колко е хубаво човек да се наспива пълноценно. Вероятно е могло и по-рано, имайки предвид, че спални имаме.

При спането в отделни спални няма нищо странно, колкото и това да се драматизира. Няма и значение, дали довйката е отскоро заедно или не, важно е през времето, отделено за сън, всички да се наспиват.

# 181
Ето, моите родители спят на спалня 40 г., майка не дава и дума да се издума за друго. Романтика, т.н.? Може, те са си чудесна двойка и много се разбират, но друга важна причина, че майка има проблеми с кръвно и световъртеж понякога и държи баща ми да й е подръка да й даде апарат за кръвно/ хапчета. Ето така става като остарее човек, освен романтиката се намесват и други причини за съвместно обитание на спалнята. Simple Smile

# 182
С интерес чета всички коментари, всеки си има право на свое мнение. Според мен зрели хора, който се обичат и уважават, да позволят да се разведат заради  7 8 часа през нощта в които са разделени, през които реално не усещаш сам ли си не си ли, ти просто си спиш, не го разбирам. Разбира се, всичко е индивидуално.
И  за хората, които започват да търсят веднага скрити мотиви за спането от делно, в моя случай няма такива, става въпрос единствено е само за нуждата от наспиване.Както бях казала връзката ми е нова, но ако с партньора ми позволим това да ни попречи, значи не сме един за друг, ако една двойка не може да се запази при едно такова нещо значи има сериозен проблем. Семейните хора и то с дълги бракове със сигурност знаят, че един брак винаги е подложен на изпитания и по някога на далеч по сериозни, като "спането отделно" не мога да го определя като изпитание.За мен е важно като се събудя да искам да целуна и да прегърна половинката си, а това няма как да стане като сме се бутали и мъчили цяла вечер.

# 183
Скрит текст:
С интерес чета всички коментари, всеки си има право на свое мнение. Според мен зрели хора, който се обичат и уважават, да позволят да се разведат заради  7 8 часа през нощта в които са разделени, през които реално не усещаш сам ли си не си ли, ти просто си спиш, не го разбирам. Разбира се, всичко е индивидуално.
И  за хората, които започват да търсят веднага скрити мотиви за спането от делно, в моя случай няма такива, става въпрос единствено е само за нуждата от наспиване.Както бях казала връзката ми е нова, но ако с партньора ми позволим това да ни попречи, значи не сме един за друг, ако една двойка не може да се запази при едно такова нещо значи има сериозен проблем. Семейните хора и то с дълги бракове със сигурност знаят, че един брак винаги е подложен на изпитания и по някога на далеч по сериозни, като "спането отделно" не мога да го определя като изпитание.
За мен е важно като се събудя да искам да целуна и да прегърна половинката си,
Скрит текст:
а това няма как да стане като сме се бутали и мъчили цяла вечер.
Е, като как точно става тоя "номер", като половинката е в друга стая, или вече е излязъл за работа, без изобщо да го усетиш?   Smiley

# 184
Скрит текст:
И  за хората, които започват да търсят веднага скрити мотиви за спането от делно, в моя случай няма такива, става въпрос единствено е само за нуждата от наспиване.Както бях казала връзката ми е нова, но ако с партньора ми позволим това да ни попречи, значи не сме един за друг, ако една двойка не може да се запази при едно такова нещо значи има сериозен проблем. Семейните хора и то с дълги бракове със сигурност знаят, че един брак винаги е подложен на изпитания и по някога на далеч по сериозни, като "спането отделно" не мога да го определя като изпитание.
За мен е важно като се събудя да искам да целуна и да прегърна половинката си,
Скрит текст:
а това няма как да стане като сме се бутали и мъчили цяла вечер.
Е, като как точно става тоя "номер", като половинката е в друга стая, или вече е излязъл за работа, без изобщо да го усетиш?   Smiley
Всички номера се получават стига да има желание Wink

# 185
А бе, как се целувате сутрин по гурели и с неизмити зъби.... затаяваш дъх и само лека цунка или как?

# 186
  • София
Чудесно си спя на тишина, просто обичам и съм свикнала да гледам нещо преди сън. Ненормалното е някой да прави проблем за 10 минути клип преди сън.

Ненормално е да решиш, че "някой", с когото живееш и делиш всичко, ти прави проблем от нямане на друга работа.
Ако е от ония нещастници, които не успеят ли да заспят когато "клюмнат", се ококорват и цяла нощ не мигват, ненормално е да им го причиниш. Peace
Права е Дренка, тази тема е излишна и води само до надскачане от вида "моето заспиване е по- правилно от твоето заспиване". Simple Smile

# 187

Това може да се случи и ако спите заедно. Единия да е станал и да се е изнесъл за работа.

# 188
Чудесно си спя на тишина, просто обичам и съм свикнала да гледам нещо преди сън. Ненормалното е някой да прави проблем за 10 минути клип преди сън.

Ненормално е да решиш, че "някой", с когото живееш и делиш всичко, ти прави проблем от нямане на друга работа.
Ако е от ония нещастници, които не успеят ли да заспят когато "клюмнат", се ококорват и цяла нощ не мигват, ненормално е да им го причиниш. Peace
Права е Дренка, тази тема е излишна и води само до надскачане от вида "моето заспиване е по- правилно от твоето заспиване". Simple Smile

Не съм живяла и не съм делила нищо там, защото дори да не могат да спят с мен и това ми е достатъчен повод да напусна.

# 189
А бе, как се целувате сутрин по гурели и с неизмити зъби.... затаяваш дъх и само лека цунка или как?
Дъхът на бг мамата ухае винаги на портокали, гурели в нейните очи никога няма Naughty

# 190
  • София
А какво? Ставаш, къпеш се два пъти, докато милото хъркоти, слагаш си избелваща лентичка, после паста, плакнеш с Листерин и после Елудрил, слагаш маска на застаряващата си кожа, докато сушиш косата и я привеждаш във вид не небрежни буклички и завъртенца, миеш маската и се настаняваш отново в леглото, кокориш се един час, докато другият се събуди и и въздъхваш със същата небрежност и лигав кикот "ахх, събуждаме се по едно времееее, дай да ти цункамммм"?

# 191
А какво? Ставаш, къпеш се два пъти, докато милото хъркоти, слагаш си избелваща лентичка, после паста, плакнеш с Листерин и после Елудрил, слагаш маска на застаряващата си кожа, докато сушиш косата и я привеждаш във вид не небрежни буклички и завъртенца, миеш маската и се настаняваш отново в леглото, кокориш се един час, докато другият се събуди и и въздъхваш със същата небрежност и лигав кикот "ахх, събуждаме се по едно времееее, дай да ти цункамммм"?

Ми-ни-мум! Laughing

# 192
Е, ментова дъвка не върши ли работа?

# 193
Оф, че съм глупава. Чак сега загрях целта на спането отделно.
Кеч, ти си направо професионалситка, бре. Букли, падам направо.
А шегата настрана, мия си зъбите още при първото нощно ставане до wc,  на мен самата ми пречи.

# 194
  • Down south
Събуждане, изпращане на текстово съобщение, "среща" в съответната спалня след едиколкосивреме.
Всеки минава през банята си и след, като героите са приведени в подходящ вид,  "срещата" се осъществява.
Voila Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт