Спането отделно,какво мислите?

• 19 450
  • 530
  •   1
Отговори
# 360
Нищо секси не намирам в мъж, който хърка и въобще не мога да си обясня как тази визуална и аудитивна стимулация нощ след нощ би закрепила един брак Thinking

# 361
  • София
Едно е да си работеща жена с отговорна работа, и сънят да ти е важен, съвсем друго е да си скучаеща домакиня, която може да спи по цял ден, а  нощем да преплита крайници и да си синхронизира сърдечния ритъм със съпруга, за да е единението на душите пълно и бракът железен.
...

Това означава ли, че само безотговорните домакини спят в едно легло със съпрузите си?

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 17:08 от Fever Ray

# 362
По-скоро тези, които спят дълбоко и не им пречи.

Пропуснала съм, ако някой в темата си е признал, че се буди няколко пъти и шумът му пречи от години, но продължава да спи в едно легло с хъркащия човек. Има ли такива? Иначе и аз мога да разпъвам локуми, докато моят мъж не хърка. Обаче ако някой ден започне, много се надявам първо да вземе медицински мерки и после да очаква саможертва. Съвсем откровена съм; бих се обидила, ако не отиде на лекар и не вземе мерки, а иска да спим на едно легло, въпреки че бих се тормозила от шума. Любовта е двупосочна.

# 363
Аз съм хибрид. Скучаеща домакиня, спяща в собствен будоар Joy

# 364
Точно де. Аз пък бих се обидила, ако не вземе мерки и отиде в другата стая. Абе изобщо ако не вземе мерки, независимо от стаята. Ама на, някой на това му викат щастлив брак.

# 365
Като сте се хванали с това хъркане..
Всякакви може да са причините,дори може да са у жената( ой,каква ерес!) Joy

# 366
Под скучаеща домакиня имам предвид Краси. Заяждам се Joy

# 367
Ами всякакви, ето - казаха - разминавания в дневния режим. Един ляга в 10, друг стои до 4.

# 368
Моят хърка, но аз спя дълбоко и като пън.
Не смятам, че другото е признак на развод, но някои иронични коментари са доста по-груби от тия на романтиците.
Какво ги показвате тези мастърски спални, като кралете са имали и покои за самостоятелно спане, И любовници, които са ставали по-влиятелни от кралиците? Joy Какво доказва това?
Аз обичам той да ме гушка, топли и често сме увити един в друг. Лятото си допираме само ръцете, понеже е топло. Joy

# 369
Една колежка точно тези дни ми разказваше за мъжа и се сетих за тази тема. Откакто е започнал да работи извън града, пътува вечер в големи задръствания. Жената си обядва с нас към дванайсет и половина и преди е вечеряла заедно с мъжа си към шест и половина-седем. С новата работа той започнал да се прибира към осем и даже след, обаче много държал да вечерят заедно и тя, за да издържи, вкарала още едно хапване следобед. Отчаяла се е, че за една година вдигнла пет килограма и сега я кара само на ябълки следобед, за да може все още да вечеря с него. Голям жест, де. Аз не знам как бих постъпила, физиологичните нужди са си нещо серизно.

Та и с хърането е малко сложно. Ако хъркащият държи да спи заедно с другия, може пък да се подложи на операция, а не да го кара да се мъчи (респ. да яде ябълки следобед).

Голям жест, направо жертва! Дали пък не може просто да седне с него и да не вечеря или да е символично. За съжаление често пъти нещо ежедневно-битово, което за единия е важно за отношенията, за другия е въпрос на големи дилеми в действия.

# 370
И аз хъркам,още не съм се чувал колко силно Smile , но съпругата ми казва "доста" , но въпреки това не спим отделно никога. Тя защото трябва да ме "гушка", а аз защото по принцип не отказвам (не ме питайте как ми е през лятото).
Но всичко си е личен избор и щом и двамата са доволни, не виждам драма и в двата варианта.
Любов да има ! Hug

# 371
... Даже бих казала, че в двойки, в които физическото е толкова изведено напред, липсва друг вид връзка.
Абсолютно вярно!
Не може в една връзка да има от всичко и по всяко време през етапите и метаморфозите, през които преминава тя.

# 372
  • Down south
Покрай темата и  твърденията на дамите, повтарящи, че спането заедно е нещо, което е водещо в една връзка, се замислих, освен за спането заедно/отделно и за възможностите това да се осъществи.
Преди години не беше рядкост в едно жилище да живеят две семейства, да речем свекър и свекърва и "младо" семейство. Дори и в днешни дни, едва ли всички семейства живеят в  жилища със собствена спалня, спални за две-три деца и отделна спалня за гости, в която при нужда може да си "изолира" дразнителят.
 Може би много хора живеят и така, но има и много жилища с по една-две спални, а хол/дневна се ползва също за спане, такова беше строителството.
Мисълта ми е, че ако няма къде да се "сложи" въпросният "дразнител", то тогава гушкането остава единствена опция и бива защитавана до край  Party

ПП Сестрата на съпругът ми живее в такова жилище, две спални, две деца, а родителите спят в хола. Хъркане, мъркане, всеки си стои на мястото. 

# 373
  • София
Вие се майтапите, но тази нощ моят съпруг е в Бургас и аз отсега съм в паника, че няма да мога да спя.
Сега се опитвам да оферирам синчето или най-малката дъщеря, за да навия някой от двамата или и двамата да спят при мен тази нощ. Лошото е, че той отказва, а тя иска да спи при кака си.
Накрая ще си взема одеялото и ще ходя на долния етаж при мама и тате. Simple Smile
Или ще се заключа в спалнята с всички кучета. Това моето е болестно. Навик да спя до някого. Естествено, че не е нормално това моето. Осъзнавам го. Сънна зависимост е явно. Simple Smile

# 374
Ама разбира се, успокойте се, бегАло е всичко при нас - не си подпръдваме всяка вечер под юрганчето, други работи правим там.
Мен друго ми е интересно - напоследък у СО са няколкостотин темите на тема Не правим секс, Не ме забелязва, Не ми се прави секс и т.н. И то предимно пуснати от жени, чиито мъже нещо не ги отразяват. И които със сигурност спят в едно легло, дори и само защото е ясно, че не могат да си позволят да е иначе, чисто битово. Чудя се, как смогват една-две потребителки да се разписват във всичките 500 такива теми, да обяснят как на тях сичко им е наред.

Какви факти даваш, ма Красе? Sweat Smile
Ето, ще ти отговоря за себе си - скучно ми е тия дни, уплътнявам си времето с 2-3 забавни теми. Дреме ми на задния джоб какви са фактите относно спането отделно и свързания с него неминуем крах в любовта на двойката, според кака Краси от Форума.

Кафе с мед, и аз забелязах големия брой еднакви теми, но чета отскоро и си мислех, че винаги е така тук Simple Smile
Ако темите не се пускат от един и същи човек, то тогава спането отделно съвсем ще досъсипе нещата при доста семейства. При спане в едно легло единия да е минимално инициативен е достатъчно. В отделни легла, камо ли в отделни стаи - и мен ще ме домързи да излизам от топлите завивки, да питам, да разигравам някакъв невероятен интерес. То е ясно, че след 1-2 години съвместен живот тая работа не е нещо повече от добър дижестив след добра вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт