Спането отделно,какво мислите?

• 19 436
  • 530
  •   1
Отговори
# 345
Кафе с мед, след като у вас всичко е наред, хич не разбирам защо подскачаш и се припознаваш във всеки пост... Simple Smile  И кому, освен на теб, е нужно да повтаряш през пост колко много се обичате, макар и спейки отделно? Не е ли по - важно ти да си вярваш, а не нас да убеждаваш?

# 346
  • София - Рим и обратно
Кафе с мед, след като у вас всичко е наред, хич не разбирам защо подскачаш и се припознаваш във всеки пост... Simple Smile  И кому, освен на теб, е нужно да повтаряш през пост колко много се обичате, макар и спейки отделно? Не е ли по - важно ти да си вярваш, а не нас да убеждаваш?
А ти?

# 347
Ако за масовия български човек физическа близост = уважение и обич, то това много силно ми обяснява епизода ББ-Херо. Той я нагмечи, да не кажат хората, че е дистанциран от САЩ.

В една двойка може да има много различна динамика и синхрон на други нива, не само на близко биологично ниво. Даже бих казала, че в двойки, в които физическото е толкова изведено напред, липсва друг вид връзка.

# 348
  • Другата България
А ти?
Laughing Не се хаби, няма да ти отговори. А и нищо ново няма да ти каже.

# 349
Зиги, 'първият въпрос' беше образно казано. По-точно е 'от първите въпроси'.
И аз се чудя. Себе си, разбира се.

# 350
А ти?
Аз какво?
Давам факти.
Ти си тази, която през пост повтаря "...ама ние така се гушкаме, така си ходим на гости, така гледаме....нищо, че спим отделно!", не аз....    Smiley

# 351
  • София - Рим и обратно
Ама разбира се, успокойте се, бегАло е всичко при нас - не си подпръдваме всяка вечер под юрганчето, други работи правим там.
Мен друго ми е интересно - напоследък у СО са няколкостотин темите на тема Не правим секс, Не ме забелязва, Не ми се прави секс и т.н. И то предимно пуснати от жени, чиито мъже нещо не ги отразяват. И които със сигурност спят в едно легло, дори и само защото е ясно, че не могат да си позволят да е иначе, чисто битово. Чудя се, как смогват една-две потребителки да се разписват във всичките 500 такива теми, да обяснят как на тях сичко им е наред.

Какви факти даваш, ма Красе? Sweat Smile
Ето, ще ти отговоря за себе си - скучно ми е тия дни, уплътнявам си времето с 2-3 забавни теми. Дреме ми на задния джоб какви са фактите относно спането отделно и свързания с него неминуем крах в любовта на двойката, според кака Краси от Форума.

# 352
Какви факти даваш, ма Красе?
Ето, ще ти отговоря за себе си - скучно ми е тия дни, уплътнявам си времето с 2-3 забавни теми.
Писала съм назад, нали четеш.....   Smiley
Т.е., убеждаваш ни по 5 пъти на всяка страница, че всичко ви е наред "под юргана", от скука?
Верно ли?    Laughing

# 353
  • София - Рим и обратно

Т.е., убеждаваш ни по 5 пъти на всяка страница, че всичко ви е наред "под юргана", от скука?
Верно ли?    Laughing
Оффф, я дай некоя друга тема, че верно скука. Пусни една "наръчник за младото поколение за щастлив брак", ще попиша там, да те убедя, че си пред развод.

# 354
Казахме ли вече OK, Boomer...

# 355
Писала съм назад, нали четеш.....   Smiley
....
Не, вие предсказвате отчуждение и развод на всяка потребителка, която пише, че спи в друга стая.
Ето, аз десет години спя отделно и с ММ си се кльопаме повече от всякога. Кога го тоя развод?
Вие явно си спите и на шумно и на светло за което ви завиждам. Но аз и явно много други като мен, не успяваме.
Струва ми се малоумно да будувам по цели нощи, да стана изкукуригал недоспал бухал , а съседната спалня да стои празна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 356

То понеже е гадно да се спи в отделни стаи,или поне при нужда да има на разположение такива,та за това в лъскавите скъпарски апартаменти,родителската спалня се състои от по няколко навързани помежду си помещения..Simple Smile
Първите години бебешка стая,после като почнат да се поохлаждат страстите и хъркането вземе превес,служи като втора спалня,та всеки да си спи комфортно..

# 357
По-често заедно, но  понякога отделно.  Понякога мъжът ми е просто прекалено горещ, а понякога искам да се разпростра върху много възглавнички и да си гледам нещо и така да си заспя. Нямам твърдо мнение по темата.

# 358
  • София
Щом не можеш да си изтърпиш партньора да спиш с него, много ясно, че става въпрос за отчуждение. Обаче всеки може да облича този факт в красиви думи, не ми пречи.
Някои хора се раждат с лек сън и се будят от нищо. Други се мятат и обръщат, съответно ръгат половинката и я будят, макар и неволно.
Дори да са срещнали идеалната си половинка, едва ли това оправя нещата. Не става дума за нетърпене. А хроничната липса на сън не е добре, особено ако не сте на 20.
Така са повечето неперфектни семейства, особено дългогодишните. Перфектното е едно.
Ние спим заедно, което въобще не подобрява отношенията ни.
Аз не мога да спя на светната лампа, жалко че когато се запознах с ММ, нямаше бг-мамма да ми подскаже да го питам.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 16:09 от Cuckoo

# 359
Едно е да си работеща жена с отговорна работа, и сънят да ти е важен, съвсем друго е да си скучаеща домакиня, която може да спи по цял ден, а  нощем да преплита крайници и да си синхронизира сърдечния ритъм със съпруга, за да е единението на душите пълно и бракът железен.

Ако авторката пише още, да вземе к да редактира темата като добави анкета: В едно легло ли спите:
1. Да.
2. Не и това не пречи на брака ни.
3. Не и това пречи.

Общи условия

Активация на акаунт