Спането отделно,какво мислите?

• 19 360
  • 530
  •   1
Отговори
# 510
Голяма нервност и агресия се наблюдава у хората, които не спят заедно с партньорите си, което е доста интересно като наблюдение Simple Smile)
Всички, на които им е кеф да го правят, са бедни, досадни, неработещи домакини Simple Smile)))

# 511
  • София
Ами не е задължително да е досада, и трябва да призная, че май повече жени са с такава нагласа и си живеят живота.

Не че мен не ме вълнува доброто на човека, когото обичам, напротив. Но в един момент ще го гушна и кротичко ще му обясня, че просто не мога да заспя прегърната/оплетена и едва ли той иска да съм недоспала и кисела.
Винаги съм била такава, независимо от партньора.

# 512
И аз се учудвам, че не се спират. Пак 30 нови отговора имам, а темата се изчерпи преди 10-тина дни сигурно.

# 513
  • София
Голяма нервност и агресия се наблюдава у хората, които не спят заедно с партньорите си, което е доста интересно като наблюдение Simple Smile)
Същото може да се каже и за вашия лагер, плюс мрачните прогнози за влошени отношения и раздяла. Все едно вие цял живот сте били като в първия месец на връзката. И все едно сънят ви цял живот ще е като на 20

# 514
  • София - Рим и обратно
Някой, който непрекъснато ще ми прави контроли и проверки дали съм луда по него, както в първия месец, за мене си е досада и форма на психопатия.
Съжалявам, ако звучи нервно и агресивно за някой, който се оплакваше от липса на внимание от партньора си Blush.

# 515
Същото може да се каже и за вашия лагер, плюс мрачните прогнози за влошени отношения и раздяла. Все едно вие цял живот сте били като в първия месец на връзката. И все едно сънят ви цял живот ще е като на 20

Аз не мисля, че изобщо е реално или полезно да си години наред "на върха" на емоциите. Но все пак злобните подмятания говорят много. Някои хора нещо ги гложди и това се усеща.

Кафе, а ти защо смяташ, че някой, комуто е приятно да спи с партньора си, непременно му прави психопатични проверки? Може просто да му е кеф да спи с партньора си, а не защото няма избор, е миризлив бедня без кинти за походно легло, неуверен психопат  и тн. Мен не ме намесвай, аз отдавна казах, че като бременна предпочитам да спя сама, като заспивам с мъжа си за негов кеф, а после се будя и се изнасям да си гледам филмчета. Имам и инсомния. Но ми прави впечатление грубият ти език и злобничките подмятания към хората, които просто имат друг вкус.  На мен пък ти ми правиш впечатление на леко досаден човек с постоянните ти опити да изпъкнеш и да начукаш нечие канче....

# 516
Ами то все нещо някой го гложди. Въпросът е, че други хора привиждат в това глождене точно собствените си страхове. В случая на Тереза - от разсъхване на страстната връзка и ново изоставяне. Не, не ни гложди това, че ще ни изоставят.

# 517
Въпросът е, дали тук има някой, за когото е ценно и важно да спи с партньора си ВЪПРЕКИ, че той му пречи да се наспива. Нека някой такъв се изяви, за първоначално влюбени и к тихички партньори знаем, и ний сме били такива.

Хубаво е някой спящ от лИбов до хъркащ мъж  да чуем.

# 518
The Siren of Titan, сигурно си права...

# 519
  • София - Рим и обратно
Виолетке, не ме занимавай с личните си впечатления, грам не ме засягат. Говорим си принципно, личните ти вълнения по темата кой какъв характер имал, не са интересни.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 11:45 от 'Кафе с мед'

# 520
А, ами аз принципно говоря...видно е, че нещо гложди аристокрацията с две легла в домакинството. Simple Smile)

Ирис, никога не съм имала гадже, което наистина сериозно да хърка, но съм будила при инциденти с похъркване. Но съм имала гадже пушач и не бих могла да спя в спалня, в която се пуши...Поне не и дългосрочно. Тоест, при екстремен дискомфорт, аз лично не бих се жертвала. И все пак колко да са хъркащите хора, то апнеята си е заболяване...

# 521
Ние пък имаме една свободна спалня и никой не иска да спи там. Аз само един път се изнесох, защото детето дойде посред нощ при нас и аз се озовах по средата на леглото и никак не ми беше удобно.

Иначе ММ направи компромис заради мен - нямаме ТВ в спалнята. В началото му беше странно и държеше да купи, но вече сам казва, че не иска и че му е по-добре.

# 522
  • София
Аз не мисля, че изобщо е реално или полезно да си години наред "на върха" на емоциите. Но все пак злобните подмятания говорят много. Някои хора нещо ги гложди и това се усеща.
Вие започнахте със злобните...дори не подмятания, а констатации. Спането отделно било началото на края.
Аз пък мога да кажа, че ако партньорът рипа като ощипан само при идеята за отделно спане, ще се замисля дали това не е театър, прикриващ нещо по-сериозно. Добре прикриващите се хора знаят как да забаламосат партньора.
Скрит текст:
Свекърите ми спят заедно, което не пречеше на свеки да прати мъжа си в 7 да си доспива в другата стая, за да оправи спалнята и сложи отгоре кукла.
Голяма любов и грижа, няма що...
Може би вас ви гложди, че хората са достатъчно свободни и независими във връзката си, за да кажат ясно и без страх какво искат.
Та не обвинявай хората в това, което ти правиш - зная, че е често срещан похват, но не нам.

# 523
Абсолютно така стана, аз следя темата от самото начало. Веднага ни направиха анализ, заклеймиха ни, че не проявяваме нужното разбиране и ни обявиха, че колкото и да не ни се вярва отношенията ни с партньора са заминали в канала, охладнели сме, отчуждени и пред развод.
П. С. За сведение аз съм домакиня, но също много често спим в различни легла понеже има такава възможност. Това е средностатистическа извадка, която показва, че нито  заетостта нито липсата или наличието на пространство е определящо за това, как предпочита да почива двойката.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 13:18 от _re_ge

# 524
  • София - Рим и обратно
Абе излезе, че човек трябва да се оправдава в кой крачол си го държи, едва ли не. Нахлуват ти не само в къщата, ами и в чаршафите, и от височината си (на кое точно, не се знае) , започват да раздават резултати от семейна психоанализа+вещерска прогноза за неминуем крах, или поне отчуждение. Еми всеки нормален човек ще реагира с - ай сиктир, пръждосвай се с непоисканото ти пророчество и нахално наставническо-самодоволно съветване. Как ли пък сме оживяли досега без него.

Общи условия

Активация на акаунт