🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 622
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • ENGLAND
ЦЯЛ  ЕПИЗОД 1

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

На мен не ми се отваря директния линк, свалих  разширението и пак върти и не зарежда. Преди нямах проблеми, но лятото преинсталираха Windows с  Windows10 , да не би да има нещо с това?

# 676
какъв е регламента - защо трябва да ги познават щом отпадат след гласуване на публиката?
Какво значение имаше, когато Звездев отпадна, че двама са го познали?

# 677
  • София
ЦЯЛ  ЕПИЗОД 1

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

На мен не ми се отваря директния линк, свалих  разширението и пак върти и не зарежда. Преди нямах проблеми, но лятото преинсталираха Windows с  Windows10 , да не би да има нещо с това?

Оптай  ТОЗИ ЛИНК

постави ЛИНКА във VLC player - както съм показала на картинката

https://e7-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/09/14/40218 … 001_1_pc.mp4.m3u8

Отвори мнението ми като ,,цитат'' и тогава кпирай ЛИНКА

Последна редакция: нд, 15 сеп 2019, 18:10 от Mari_Mar

# 678
  • Далечният изток
Алисия е принцесата, дори и микрофона държи както го държи като пее на живо - с показалец върху топката на микрофона, много специфичен хват.
Например тук:
https://www.youtube.com/watch?v=pJUKFyXnaew

За сравнение с изпълнението от снощи:
https://www.vbox7.com/play:44bdc98f38&pos=pool_8

Последна редакция: нд, 15 сеп 2019, 18:09 от AIDA_N

# 679
Алисия е принцесата, дори и микрофона държи както го държи като пее на живо - с показалец върху топката на микрофона, много специфичен хват.
Например тук:
https://www.youtube.com/watch?v=pJUKFyXnaew
Е нали някой по-назад писа, че снощи е била на участие.

# 680
  • Sofia
Участията по клубовете са им по-късно.

# 681
  • На южния бряг
Лъвът по гласа мисля, е Албена Михова, а и каза във визитката, че в живота си всичко е постигнала сама, а Албена губи родителите си много рано и се справя с живота сама!
Розата по гласа ми прилича на София  тя има такъв плътен глас, а и по походката във визитката ми заприлича на нея!
Принцесата това си е точно гласа на Алисия, а и имаше едни маниери с ръката докато пееше, точно на нея ми напомни!
Кукерът когато слушах визитката с модулираният глат ми заприлича точно на гласа на ББ, така че мисля, че е Ненчо!
Пилето мисля, че е Дивна освен това, което се каза как и е помогнал Миро и как е израснала, във визитката я даваха как сяда ма съдийска маса и помагала, а тя нали беше ментор!
Рицаря идея си нямам кой е 🤣

# 682
  • Далечният изток
Лъвът по гласа мисля, е Албена Михова, а и каза във визитката, че в живота си всичко е постигнала сама, а Албена губи родителите си много рано и се справя с живота сама!
Розата по гласа ми прилича на София  тя има такъв плътен глас, а и по походката във визитката ми заприлича на нея!
Принцесата това си е точно гласа на Алисия, а и имаше едни маниери с ръката докато пееше, точно на нея ми напомни!
Кукерът когато слушах визитката с модулираният глат ми заприлича точно на гласа на ББ, така че мисля, че е Ненчо!
Пилето мисля, че е Дивна освен това, което се каза как и е помогнал Миро и как е израснала, във визитката я даваха как сяда ма съдийска маса и помагала, а тя нали беше ментор!
Рицаря идея си нямам кой е 🤣

Същото мисля. Плюс - Бикът е Фицата 100%. И остана Рицарят - там ми е всъщност загадката. Много ми прилича на волейболиста Евгени Иванов - Пушката, но той пък е над 2 метра висок, също в тяло и стойка на Владо Николов, но и той е 2 метра, така че отпадат, а и едва ли могат да пеят. Остават Деян Донков или Плачков, както се коментира и тук. Истинският му глас се чу като каза на Рачков, който се спъна в някакви камъни по сцената - "внимавайте, ще се пребиете", но не го оприличих на никого...

# 683
Възможно ли е, така нареченият панел да разпознават по гласа човека зад маската, но нарочно да дават такива предпололожения, за да продължи шоуто? Защото примерно Принцесата и най- закоравелия рокер ще разпознае гласа на Алисия.

# 684
  • Далечният изток
Ами след три-четири предавания вече ще са разпознати всички, но в крайна сметка зависи за кого ще са най-малкото гласове и той съответно ще отпадне. Останалите ще си ги знаем, но като се гласува за тях да останат, те ще си останат. И така ще си бъде едно предаване за пеене до края.

# 685
Ако рицарят е Плачков, как ще участва в Пътя на честта Thinking

# 686
Пътят на честта се снима вече 3 месеца. Ангажимента в това предаване не е 24/7. Нали, за да не го заподозрат близките, че участва, трябва да има ангажименти.

# 687
Напълно съм съгласна с Daydream за първите шест образа. Особено съм възхитена от аргументацията.
Отделно смятам, че Ненчо Балабанов и Албена Михова се познаваха по гласовете.
Що се отнася до Рицаря, не смятам, че е Владо Николов. Той е по-висок.
Днес, като слушах повторно записа, ми се стори, че дочувам Деян Донков.

# 688
  • Далечният изток

Що? Той филмът не е ли заснет вече? А и да снимат, той пак може да си снима и да си участва.

# 689
Участието им в това предаване е само в деня на концерта. Няма репетиции, песните сами си ги изборат. Така че без проблем може да си работят по ангажиментите.

Общи условия

Активация на акаунт