Отговори
# 375
Здравейте и добро утро.
При мен нещата за сега са си добре .
Последните две сутрини  имах леко сутрешно гадене . Гърдите ме болят МНОГО ... (И сърбят леко )
Болките в кръста няма да ги коментирам дори. 
На моменти получавам болки долу сякаш ще ми дойде всеки момент .Също така се налага да нося ежедневни превръзки заради течение. 

Вече се води 8 дни закъснение .Не знам кога да отида да лекар .
Имам нужда от вашето мнение .
Колко време трябва да изчакам още за да се чуе сърчице ако всичко е наред  ?
Чудя се дали да не ида  направо тогава ако се чувствам добре ?

Другото което е че всичко ме изнервя и само ми се спи . Всички звуци ме дразнят . Направо не се понасям . Grinning

Но освен всичко всяка една секунда чувствам някаква магия... щастлива съм.  Благодарна съм и че мога да споделям с вас . Доста ми олеква така. 

И последен въпрос...
Има ли специална тема за бременни за да не ви досаждам тук много ?

Благодаря ви и ви прегръщам много Heart

# 376
  • София
Алис, колко силно е течението? Принципно на 10 дневно закъснение може да се види плоден сак.
Ако терминът ти е април има вече група на априлските мами в раздел Бременност по месеци Simple Smile

# 377
Освен отчетните теми, пускам и линк към една друга тема за бременни, където може да намерите отговори на въпроси, на които ние тук няма да успеем да отговорим. Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1130604

# 378
Скрит текст:
Здравейте и добро утро.
При мен нещата за сега са си добре .
Последните две сутрини  имах леко сутрешно гадене . Гърдите ме болят МНОГО ... (И сърбят леко )
Болките в кръста няма да ги коментирам дори.  
На моменти получавам болки долу сякаш ще ми дойде всеки момент .Също така се налага да нося ежедневни превръзки заради течение.  

Вече се води 8 дни закъснение .Не знам кога да отида да лекар .
Имам нужда от вашето мнение .
Колко време трябва да изчакам още за да се чуе сърчице ако всичко е наред  ?
Чудя се дали да не ида  направо тогава ако се чувствам добре ?

Другото което е че всичко ме изнервя и само ми се спи . Всички звуци ме дразнят . Направо не се понасям . Grinning

Но освен всичко всяка една секунда чувствам някаква магия... щастлива съм.  Благодарна съм и че мога да споделям с вас . Доста ми олеква така.  

И последен въпрос...
Има ли специална тема за бременни за да не ви досаждам тук много ?

Благодаря ви и ви прегръщам много Heart

Здравей, писах ти ЛС Simple Smile споко, нищо необичайно не прочетох. Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 20:36 от AnMary

# 379
Благодаря ви .Течението не е чак през цялото време ама го има . Ще погледна темата която сте ми пратили и ще питам там когато има нещо  Heart

# 380
Привет,
Моя хубостник го е обзел ентусиазъм. Зачел се е и той на какви ли не места, че даже днес е купил тест за бременност, аз обаче мисля да си чакам чинно за закъснение(дай боже)...

# 381
Как си ти, Теди? Всичко наред ли е?

Хубав уикенд на всички.

# 382
Здравейте, бихте ли ми казали за цикъл около 29-30 дни, днес е 32 ден ЧХГ 59 дали е добре.?

# 383
Здравей, зависи не от закъснението, а от това колко дни от овулацията са минали. Ето ти една картинка , по която лесно можеш да се ориентираш.

П.П. и все пак стойностите са строго индивидуални Simple Smile
П.П. 2 - Честито! 🍀

# 384
Здравей, зависи не от закъснението, а от това колко дни от овулацията са минали. Ето ти една картинка , по която лесно можеш да се ориентираш.

П.П. и все пак стойностите са строго индивидуални Simple Smile
П.П. 2 - Честито! 🍀

Дано, Благодаря! Овулация засичах на 16 ден няколко месеца, а ЛФ беше около 13 - 14 дни, това означава 2 дни закъснение..  Този месец нищо не съм засичала, с хашимото съм и знаех че няма да стане скоро и се бях примирила, а ето.. Ще пусна пак  кръвен след два дни..

# 385
Има и тема ЧХГ тук в този под форум Simple Smile

# 386
Така.. моля не бийте, защото сама ми иде да се ударя с нещо. Минавайки днес с дребната покрай лабораторията, нещо ме “викна” да пусна едно чхг 😀 И какво да видя - резултат 7.9. Довечера заминаваме за Гърция и ще взема някой друг тест за през седмицата, но реално сега май ми се иска дори да не знаех за това...

# 387
💕💕💕💕💕💕
Лилакчеее

# 388
Много ме кефите какви сте душички, едната хвана на “6 и нещо”, другата на “7,9” 😂 ей това е рано-рано да хванеш нещата!!
Страхотно, Лилак, дано да се покачва! Стискам палци! 🤗🍀🤩

# 389
Лиляк , стискам силно палци Heart

Общи условия

Активация на акаунт