Отговори
# 90
Хриска, щом имаш 10 дни до Ц значи си на няколко дни след О. Няма как да ти отчете нещо, който и да е тест. Изчакай поне още седмица.
Иначе и аз имах леки болки в гърдите още на 4 ден след О, но изчаках 2 дби преди Ц да направя тест. Simple Smile

# 91
Пак съм аз Simple Smile

Аз не съм спала цяла нощ.
Както ви казах вчера 3-4 дни по-рано ме навести лелката. Да ама не, оказа се само за 2 часа и после нищо. Изчезна тази лелка яко дим.
12 ден от О беше, мисля че е късно за имплантиране.
И сега сум във филма какво ли може да е... На някой случвало ли му се е?Говорих с док вика ме чак в петък ( да видим дали няма да ми дойде) и ми каза да не се притеснявам, защото понякога се случвало.
Та релакса ми на село приключи вчера.
На 31 години съм имам едно раждане преди 8 години, такова чудо никога не ми се е случвало. Мрън Sad

# 92
Прави ли тест? Ако е било имплантиране преди 3-4 дни вече ще покаже.

# 93
Пак съм аз Simple Smile

Както ви казах вчера 3-4 дни по-рано ме навести лелката. Да ама не, оказа се само за 2 часа и после нищо. Изчезна тази лелка яко дим.
И сега сум във филма какво ли може да е... На някой случвало ли му се е?Говорих с док вика ме чак в петък ( да видим дали няма да ми дойде) и ми каза да не се притеснявам, защото понякога се случвало.
На 31 години съм имам едно раждане преди 8 години, такова чудо никога не ми се е случвало. Мрън Sad
Добро утро, прочетох предният ти пост, не се притеснявай, колкото и да е трудно от личен опит знам трябва да се успокойш, защото притеснението и вълнението също оказват влияние върху цикъла и за това може да е спрял. Иначе как ти вървя през тези 2 3 часа болки имаше ли

# 94
Не, нямам болка никъде.
На 15ти след няколко симптома реших, че съм бременна и направих едно Престо, което показа бледа черта, на 16ти  пуснах ЧХГ и открих, че няма Б, защото резултата беше 0.10 и вчера 17ти цикъл за 2 часа.
Пия Агнес и вечерна иглика, което подпомага добрите нива на прогестерон и не би трябвало хормоните ми нещо да си играят, но знае ли човек.

# 95
Пак съм аз Simple Smile

Ние сме в същата ситуация за бебеправенето със вторият ми мъж, дъщеря ми е на 10.При теб ситуацията е много по добре че сте се разделили когато детенцето е било по мъничко! При нас беше много трудно малката го преживя много тежко, дори до миналата година още искаше да се събираме с баща й или да живее при него, но от там като отиде и се говорят лъжи и се настройва което е много лошо. Иначе с новият ми мъж са в чудесни отношения също обипане, гушки, игри фасончета и т. Н. Не го пожелавам на никой, но в крайна сметка децата си растат а нещастните оставаме ние по добре така отколкото и те да се измъчват в скандали и дразги!

# 96
Добро утрооо!

Хриска сууупер рано за всякакви тестове 10 дена преди М.

Лика на мен този месец ми дойде ей така за 1 час, и след това чак след ден и полвина някъде тръгна нормално. Изчакай спокойно, нищо ти няма, жеги са и стават такива аномалии. При всички случай не мисля, че е нещо, заради което да си разваляш почивката или да не спиш. Hug

# 97
Лика, и аз бях така преди 2 месеца. Зацапа и ми спря. Минаха 3 дни докато ми дойде добре, като имаше периодични зацапвания и спирания. Като казвам зацапвания имам предвид чиста К, а не просто петънца.
Всичко си ми е наред. От клиниката ми казаха, че се случва и да не се тревожа, така че се наслаждавай на природата и пчеличките и бъди спокойна Hug

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 09:30 от MarianaKV

# 98
Здравейте ! 🤗
Сънувах много странен сън , правя си аз тест за бременност - отрицателен , но въпреки теста решавам да си запиша час при АГ . Отивам и жената ми казва честито бременна си , ще имаш близнаци. Чух сърчицата и на двете . Толкова реално беше ,че не ми се събуждаше ..

# 99
Привет мацки! Как стои въпроса с лекарствата при бебеправене? По-скоро се интересувам кога започва да е опасен приемът. След имплантацията евентуално? Или? Може би е тъп въпрос и ми е ясно, че най-добре да не пием, но ми се налага. Благодаря предварително и хубава и слънчева Неделя Hug

# 100
След като установи бременност от специалист, чуе се сърцето, някъде около 7-8 седмица, около втори месец не се препоръчват медикаменти, но това е много индивидуално в зависимост от конкретния случай

# 101
Привет мацки! Как стои въпроса с лекарствата при бебеправене? По-скоро се интересувам кога започва да е опасен приемът. След имплантацията евентуално? Или? Може би е тъп въпрос и ми е ясно, че най-добре да не пием, но ми се налага. Благодаря предварително и хубава и слънчева Неделя Hug

До 5-та г.с ембрионът не е свързан с кръвообращението на майката, не приема никакви вещества от нея. Разбира се има някои лекарства, които са доста силни и строго забранени... най-добре попитай гинеколога си 😊 макар че мен са ме карали да “бебеправя” с лекарства, на чиято опаковка пише, че са строго забранени и по време на приема не трябва да се планува бременност - достинекс 🤷♀

# 102
Здравейте, отписвам и този месец. Подрани ми пак. Цикълът ми от 31 дни този месец е 25. Големи аномалии тази година. Няма да се записвам в списъчето, не знам другия месец какво ще е положението.
Успех на всички нечакащи!

# 103
Сори Бранди, наистина и аз не съм в списъка, защото всеки месец е различно... аномалии, не си е работа това, крайно неприятно!

# 104
Да се включа и аз. След 5-6 месеца опити, почти бях изгубила надежда, особенно след преглед миналия месец при гинеколог, който ми каза, че този месец май нямам овулация и може да имам вече такива месеци, предвид възраста ми - 41 години. Предишните ми две деца - на 19 и 15години бяха заченати от един опит. И хоп, както не се видя овулация, след две седмици две чертички и човече😁
Много съм щастлива от чудото споходило ме на тази възраст и дано да е успешно всичко. И предишните ми две бременности бяха трудни и с кървене първите месеци, тази тръгна по същия начин. Незнам, организъм явно.. Стискайте ми палци за успешен финал
🙃🙂🙃

Общи условия

Активация на акаунт