Отговори
# 75
А за спокойствоето - нали казват, че колкото по-спокойна е жената по време на бременност, толкова по-кротко ще е после бебето. Та си кротувам с тази идея напролет да не ми побелее косата. 😃
Оххх душата, как да ти разбия илюзиите Grinning моята Б беше много лека и без проблемна, вобще не се паникьосвах за нищо, като изключим първите 3-4 седмици докато видим точката, обаче детето ми е малко демонче от Рая Heart Eyes
Ти си бъди спокойна де, само в плюс ти е, пък аз ти пожелавам малко здраво щураче Smiling Imp

# 76
  • София
подкрепям мнението на Ivied, моето е толкова диво, че се бъзикам, че е пт прекалено много витамини през бременността. Истината е, че колкото и да си спокойна не е гаранция, че и детето ще е спокойно. Ще направи 5 в края на месеца, от 2 години следобед не спи, ляга около 22 и става в 8, и не се спира. Но да са ни живи и здрави!

# 77
  • Blondeville
Ivied, да, породени са и ми спират тока 😁 1г. и 9 месеца разлика имат, а баткото досега не е ходил на ясла, направо на детска тази есен ще тръгне, можеш да се направиш сметка какво е вкъщи 🤪 Аз си знаех, че ще е трудно, но си казах да избутам наведнъж. За съжаление раждах секцио, и изчаках да мине поне една година от първото, започнахме опити след годинката на малкия и имахме голям късмет.

Шантал, няма как да не го мислиш, ясно, просто четенето напосоки ще ти вкарва всякакви филми в главата. Не знам какъв тип си, но аз лично съм умерен хипохондрик, и все нямам търпение да съм наясно, та аз бих заложила на чхг през ден. Ако ти се чувстваш ок и можеш да се абстрахираш, изчакай, но си имай едно на ум ако се появят болки. Още веднъж успех!

И аз не исках да звуча негативист, но моя доктор не изключи ИМ и ме боде през ден докато не видя сак в матката. Като се върнеш от почивка задължително преглед. Кога се връщаш? Почивай си повече и ако има вариант пусни едно чхг понеделник.

Блонди значи дечицата ти са породени, аз не събрах куража, малката ми е много бясна и не спи, започнахме опити като направи година и полвина...
Но поне са ви приели ясла с допълнителната точка Grinning

# 78
И аз имах лежерна първа бременност. Направо не усетих, че съм бременна, а малката до 1г. и 4 месеца нямаше една нощ спокойна. Здрави да са ни децата, та на другото се намира начин.

# 79
  • София
и аз съм секцио, по медицински причини, затова се отлагаха опитите след 2 години, после пък развих изостряне на колит и една годин и нещо не можах да се оправя, след това 6 месеца опити и биохимична, сега май май пак на там върви ..... ама пък живи и здрави детето ще е достатъчно голямо да помага и разбира Simple Smile или поне така се надявам де

# 80
O да, само здравето има значение. Моята за 1г8м все още чакам 1 нощ спокойна, в която да не се събуди, а през деня е тасманийски дявол, но за това време е боледувала 2 пъти пупу и то лекичко, затова не ми пука, аз да се влача като изровено зомби само тя да е здрава, другото ще мине.
И с бременността е така, да повръщаме, да се подуват крака, каквото трябва само да върви всичко гладко и накрая хубаво, здраво бебе!

# 81
[Джулс, темата е трепач! 😘 Благодаря от сърце за старанието и ти пожелавам да ти е голям късмет! 🍀
На всички момичета пожелавам август да донесе късмет - на тези, които са в О.да хванат яйцето, а на тези, които са в периода на чакането, да развеят 2 ярки чертички! 💞
Лятото е време за разпускане и дълга почивка.. След почивката ще дойде изненадата!
Борнче, Two Hearts всички ще скачаме от радост на твоя РД да има повод за двойна радост! Дано!
С нов ник съм - знаете защо 😁 Това е другото име, което ми харесва освен Мулан
А и още нещо да напиша - този месец пак не знам кога ще ми дойде. Нещо съм много нередовна с хапчетата. Може и чак септември да ми дойде. Та не ме гледайте по списъка. Two Hearts

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 18:08 от Жaсмин

# 82
Минавам да се отчета (по принцип само ви чета), дано да има много + след мен също. Положителен тест един ден преди датата на цикъла.
Като симптоми имах всички като предните месеци (подуване, болезнени гърди, предменструални болки). Единственото, което ме усъмни беше, че ми се появи странен вкус в устата.
Овулация не съм засичала кога е била точно, отчетохме се на 11, 12, 16 и 17 ден.
Успех на всички пожелавам Simple Smile

# 83
Честито , успех и на теб Hug

# 84
Стрвайвърче, честито!!!! Супер новина, стискам палци за едни леко 9 месеца :*

Хванах аз нет, специално да кажа, че май лелката ме навеси днес 27ми ден, което не ми се е случвало никога, обикновено 30-32 дни, този оът какво стана не знам. Може би е от Агнеса.

Гуууш за всички Simple Smile

# 85
  • София
честито положително тестче! и до финал Simple Smile

# 86
Сървайвърче, тихичко честито 🤰🤱❤

# 87
Здравейте на всички, записвам се и аз, макар че все още няма две чертички, но се надявам и при нас да стане скоро. За жалост при нас шансът е през месец, след прекарана извънматочна Декември. Надявам се Август месец да донесе и на нас радост за втори път! Късмет на всички и лека бременност на чакащите мами

# 88
Честито на положителните тестчета! ^_^

Ние този месец работихме около отчетена О. Направих няколко ранни теста - са, но много ме болят гърдите, а имам 10 дни до Ц. Имам и две силни преболявания около О. Та не знам, мисля че няма да стане този месец, но не знам защо са тия болезнени гърди толкова рано. Чоплеше ме да пусна ли кръвен , но реално причина няма, освен че съм любопитна. Grinning
Лека вечер на всички!

# 89
Честито на положителните тестчета! ^_^

Ние този месец работихме около отчетена О. Направих няколко ранни теста - са, но много ме болят гърдите, а имам 10 дни до Ц. Имам и две силни преболявания около О. Та не знам, мисля че няма да стане този месец, но не знам защо са тия болезнени гърди толкова рано. Чоплеше ме да пусна ли кръвен , но реално причина няма, освен че съм любопитна. Grinning
Лека вечер на всички!
Кога беше овулацията?

Общи условия

Активация на акаунт