Отговори
# 60
Здравейте момичета Yellow Heart
Шанталче стискам палци всичко да е както трябва да бъде.
На бебеправещите им пращам сили за много кексене Sign Underage
Блекче, и според мен си ходила рано, другата седмица ще ни залееш със снимки на малката шушулка, която расте в теб. Balloon

Ние днес с ММ заминаваме на село Red Car Имаме си прекрасна къща близо до гората. ММ е пчелар и то солиден 200 + кошера  има и  нашите ваканции, уикенди и каквото се сетите сме си все там , с работничките Animal Bee
Малката ми е при баща си за 20 дни и ми е едно такова свито сърчицето,  баща й не е от най-добрите родители,а и днес ще я запознае с новата си жена и втората си дъщеря , която вече е на 2,но живеят в Англия и до сега не са се виждали с моята Криси People Girl. Баба й ще е там, на нея й имам пълно доверия , тя всяка година си я гледа за по 10-20 дни,нооо на мен лично много са ми чужди подобни отношения, които неизбежно всяко дете  има след развод. Thinking Нямам приятелки или роднини покрай мен, които да са с разведени родители, не знам каква е гледната точка на децата, за да мога да съм й максимално полезна. Тя не дава вид на дете, на което много да му пука. Реално беше на 2 и половина, когато с баща й се разведохме, после на 5 когато ММ влезе в живота ни. Имаше драма разбора се, имаше няколко месеца номера от нейна страна, което си беше и много показателно за нашите отношения с ММ. Но в един момент той стана нейният най-добър приятел, понякога дори се чувствам излишна.

Сори за лиричното отклонение, чакайте ме да се върна в понеделник, че понякога там в гората обхват няма.
Докато се върна искам поне 1 + тест, че да не се налага да се строяваме :smiling_imp

Малко настроение и за всички в депресия Kiss

# 61
  • София
Аз оставам за следващия път, но ще съм на почквка в две седмици почти, така че първата поне няма да го мисля!
Стискам палци на всички!❤

# 62
Аз пък искам да кажа, че в темата по преди влизаха само някакви странни нови птици и не се задържаха, но тук от месец два се появиха много готини нови попълнения и сега харесвам всички и нови и стари и ми е приятно с вас. Но се надявам скоро да се разпръснем и да минаваме само да ръсиме оттук!
Стискам ви палци отпускарския август на едни да донесе хванато яйце, а на други вече готови чертички две!
Flowers Four Leaf Clover

Лика(Лиса?) в кой край ви е къщата, че ми стана любопитно с толкова пчели? Thinking

# 63
Аз пък искам да кажа, че в темата по преди влизаха само някакви странни нови птици и не се задържаха, но тук от месец два се появиха много готини нови попълнения и сега харесвам всички и нови и стари и ми е приятно с вас. Но се надявам скоро да се разпръснем и да минаваме само да ръсиме оттук!
Стискам ви палци отпускарския август на едни да донесе хванато яйце, а на други вече готови чертички две!
Flowers Four Leaf Clover

Лика(Лиса?) в кой край ви е къщата, че ми стана любопитно с толкова пчели? Thinking

Близо до Карнобат.

# 64
Здравейте момичета, аз съм изразен ПМС от днес:cry:, така че си оставам за Септември с нови сили, все пак др седмица ще пусна един тест електронен/ сестра ми ги носи от USA/ ....Хубав ден на всички!!!!!

# 65
Lica, много си готяна! Релаксирай на село и ако хванеш една черта обхватче, влизай да ни четеш.

Хубав уикенд на всички. Бтв, Ив, и аз съм с хамериканска душа. Пъпът да ми беше хвърлен там, нямаше да я обичам толкова тая държава. И споко, далеч си от лелското. Щом никой не те нарича така, всичко е 6. Аз не позволявам да ми казват “леля”. Само кака. И много им се карам, ако ме състарят.
Отивам сега на маникюр и педикюр, после малко веждичките, тънък шопинг, за да изглеждам все на 28. Онзи ден, като станах на 34, казвах на ММ, че не ми е реална тая възраст. А той ми каза, че съм на толкова, на колкото се чувствам. Съгласихме се и двамата, че ще съм на 28, а и изглеждам на толкова все пак (фръц).

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 10:57 от Анонимен

# 66
Момичета, поздрави и от мен, много плюсчета и само хубави неща. Аз не знам с какво ви ръся, надявам се в идният петък да разбера... Ама каквото и да е.. аз нямам какво да ви се похваля, напоследък съм болна и съм си вкъщи, скукаааа и си ви чета.. дано нямате против Hug

# 67
Здравейте, момичета. Успявам и аз да се намърдам в новата тема. Тея дни покрай на мъжо изпитите и завършването не успях да следя много редовно темата.
Днес ми е 12ти ден и вече се надявам да започнем да се опознаваме библейски отново Grinning Днес или утре ще започна и с тестовете за ову и така.

Шантал, дръж ни в течение, странното е, че колкото уж е точна наука това със зачеването ( овулация еди кога си, опити еди кога си, имплантация и тн) , много често се оказва чисто и просто , че е решило това бебе да става и няма какво да го спре Simple Smile А когато засичаме и дебнем с хронометър яйцето, то хал хабер си няма да се среща с некви си там сперматозоиди по заявка Grinning Успех !

# 68
Здравейте, момичета! Скоро говорихме за книги и пак бях споменала книгата на Ивайло Митев - Бездетен. Препоръчвам да я прочетете, още повече, че средствата от нея са изцяло за благотворителна цел за двойки с репродуктивни проблеми. Simple Smile Сега през септември ще има нов тираж на книгата.
Докато си пия кафето сега, ми попада един коментар за книгата, споделен от автора. Аз си поплаках, но е толкова красиво, истинско и вярно написано, че реших да го споделя с вас, с риск и вие да поплачете...

Скрит текст:
ЗА ДЕЦАТА НА БЕЗДЕТНИТЕ и Човекът Радина Велчева! Респект!

Здравей, читателю!
Благодаря ти, че подаряваш времето си в този момент и се впускаш в преживяването на „Бездетен“.
Аз преживях БЕЗДЕТЕН преди година. Всъщност, още не съм ГО преживяла напълно, защото БЕЗДЕТЕН е от книгите, които ти задават въпроси.
С БЕЗДЕТЕН, ти, читателю, ще започнеш да се изкачваш по една стълба. Няма да ти е лесно, защото ще падаш заедно с мен, ще ожулваш коленете си, ще плачеш от болка по несбъднатото щастие, ще обвиняваш вселената, ще искаш да крещиш от мъка, ще усетиш истинското състояние на „безпътица“. Защото връщане назад няма.
Годините, които оставяш зад гърба си, заедно с несбъднатите молитви за рожба, просто никога няма да се върнат. И въпреки всичко, напук на закона за земното привличане, с БЕЗДЕТЕН ще вървиш само нагоре, за да осъществиш срещата си с тях – ДЕЦАТА на БЕЗДЕТНИТЕ.
Как да ги познаеш ли?
Децата на Бездетните идват трудно. Много трудно! Родилните болки започват още от сърцето, което страда по тяхната липса.
Само Децата на Бездетните могат да ти кажат: „Мамо, вие с тате толкова дълго време сте ме НЯМАЛИ, че сега като ви намерих, вече си имаме всичко, нали?“
Децата на Бездетните се раждат първо в молитвите и сънищата. Задължително първо там! Очите им винаги говорят, носят в ръчичките си кристално сърце, а босите им крачета тичат в полета, огряни с ангелско сияние.
Бременността с Децата на Бездетните може да продължи 5, 10 или 20 години. През това време, обаче, се случва най-голямото Чудо с Бездетните – те се раждат отново! Идва им нова сила, прощават на миналото си, разделят се с обидата, завистта, злобата, омразата и тъгата. Не търсят виновни! Започват да творят нещо с ръцете си, да пишат стихове или да правят бижута. Намират сродни души. Намират себе си.
Разказах ти моята история, търпеливи читателю!
Аз успях да сбъдна децата си! Моята бременност с тях продължи 16 и повече години. Това може да се случи с твой приятел или близък! Може да се случи и с теб.
Но децата, белязани с космическо Очакване, ВИНАГИ идват!
Направи им път! Напиши в сърцето си ЛЮБОВ!
И когато тази Любов е безусловна, чиста, истинска, прощаваща, невзискателна, търпелива и мъдра, Децата я кодират.
И пристигат.
На точното място.
В точното време.
Нито по-рано, нито по-късно!
Децата на БЕЗДЕТНИТЕ идват винаги точно навреме!
И остават.
Нашият дълг е просто да ги обичаме.
А сега прочети отново този текст, скъпи читателю, но на мястото на думата БЕЗДЕТНИ сложи ВЯРВАЩИ! И влез в първия Храм, който се появи на пътя ти. Запали свещичка. Помоли се на твоя си Бог за нещата, които ти причиняват мъка. Моли се с моята Майчина молитва за Рожба и не ме питай за точните думи. Тя е дълбоко в теб и е написана точно за теб. Намери я. Ако сълзите и вярата ти са истински, ти вече знаеш какво да правиш.
Молитвата за Рожба може да бъде твоята свещена книга, в която има решение за всяко нещо в живота ти, изискващо Любов!
А Животът е обречен да се случва - по един или друг начин, различен за всеки! Но няма как да не се случи.
Вярвай!
БЕЗДЕТЕН се чете на един дъх от началото до края - така, както с един дъх се ражда новата вяра, новата любов!

# 69
  • София
аз ви чета, ама не смея да пиша... забила съм се в мойте си проблеми и правя лошо като непрекъснато чета.... та ходих за втори преглед в Майчин дом, обясних на докторката притесненията си, прегледа ме жената и малко ме успокой. Каза, че няма проблем да пътуваме, все още нищо не се вижда, смени Утрогестана с Дуфастон. Каза, че изключва извънматочна. Може би ще се самоизчисти, може и да се закрепи. Общо взето нищо не се знае....

Пожелавам ви слънчев и прохладен ден!

# 70
  • Blondeville
Шантал, позволявам си отново да ти пиша - по-добре спри да четеш из нета, това само те напряга. Настрой се и за едното и за другото, ясно е, че няма как да не го мислиш, но просто не рови и не чети из нета, защото само ще се товариш. Най-разумно е както вече ти писаха - през ден чхг, докато не стигне стойност, при която да се види нещо (или недай Боже да почне да пада). Това ще ти даде поне някаква яснота. Ако не ти се боде, може и да поизчакаш, но за мен все пак е хубаво да имаш някаква яснота какво се случва. Стискам палци! 

П.П Не обичам да се бъркам и правя на по-знаеща от лекарите, но докато не е видяла нещо в матката, как изключва извънматочна? Поради липсата на болка ли?

П.П.П За да не ви дразнят спорадичните ми включвания в темата, накратко за мен - На 34г, с две деца, едното на 10 месеца, другото на почти 3 годинки. И двата пъти забременях със следене на О с тестове.

# 71
  • София
Блонди, ясно ми е, че четенето натоварва... приготвям багажа слагам някаква книга и ще се опитам максимално да не мисля за това Simple Smile

за извънматочна .... попитах я може ли да има съмнения, тя огледа огледа и каза, че на този етап изключва извънматочна

# 72
И аз не исках да звуча негативист, но моя доктор не изключи ИМ и ме боде през ден докато не видя сак в матката. Като се върнеш от почивка задължително преглед. Кога се връщаш? Почивай си повече и ако има вариант пусни едно чхг понеделник.

Блонди значи дечицата ти са породени, аз не събрах куража, малката ми е много бясна и не спи, започнахме опити като направи година и полвина...
Но поне са ви приели ясла с допълнителната точка Grinning

# 73
  • София
Ivied,ще пусна чхг отново в понеделник и сряда.

# 74
Шантал, щом ще пускаш в друга лаболатория, много добре си го решила да е 2 пъти. Дано всичко е наред!  😘

Слънчо, много силни думи! Не съм я чела книгата, но със сигурност ще е многи въздействаща! ❤

Ивче, не се притеснявай. Аз така или иначе за момента нямам проблем (пожелавам го на всички ви, а тези, които се притесняват за нещо, да минава по най-бързия начин! 💗) и е нормално да не ми обръщате внимание. 😃 А за спокойствоето - нали казват, че колкото по-спокойна е жената по време на бременност, толкова по-кротко ще е после бебето. Та си кротувам с тази идея напролет да не ми побелее косата. 😃

Общи условия

Активация на акаунт