Отговори
# 45
Шантал , имаш ли вече резултат от ЧХГ ?

# 46
  • София
преди малко излезе резултатът за чхг.... 159, като е правен 46 часа след другия.... болки нямам само онова, което не бива да споменавам .... възможно ли е според вас късна О + цветна Б ?!? след малко ще пиша и на докторката, че ми е неудобно да й звъня по това време

# 47
Много несигурно расте, но нищо не е свършено, Шантал. Колкото и да съм бъркала в такива ситуации и лични преценки, аз пак ще вдъхна надежда.
Ако не сега, звънни утре.
Надявам се на чудо!

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 22:17 от BornToBeHappy

# 48
  • София
да, виждам, че на всеки 60 часа расте, което пък го дават да се случва в  сравнително голяма част от бременостите .... в крайна сметка ще се третиран с повишено внимание до другият петък и ще видя и докторката какво ще каже. Снощи приятелка сподели, че нейната първа бременност е започнала със силно нещо, като нормален си цикъл. Не искам да си вдъхвам напразни надежди, но все пак за момента има нещо ....Боли нямам, което го определям като добър знак.

# 49
Шантал пиши какво е казала лекарката.
Аз съм много наплашена от извънматочна. С риск да те пооплаша и теб, по добре да си на щрек. Не зная как трябва да се постъпи освен понеделник да пуснеш още едно чхг, да следиш какво се случва докато не се види нещо в матката. Това кървене основно ме тревожи, но е мн добре, че болки нямаш вече. Ако те заболи веднага звънкай на докторката.
Стискам ти палци. При мен тръгнаха турболентно нещата, а всичко се разви добре.

# 50
  • София
честно казано и мен ме плаши извънматочна .... докторката каза, да пия утрогестана и ако се появят болки да й пиша. Не знам как да замаскирам думата, но К не е типично месечно, не е и като декемврийското когато де случи биохимичната или каквото беше тогава ....И понеже две вечери чета до нощите четох, че им и такива случаи с К и ниски стойности на ЧХГ в началото..... Разбира се страхотен късмет имам. Надявам се само всичко да се самооправи и да не се налагат някакви намеси поне до петък ....

# 51
Shantall, с най-добри чувства те съветвам да не четеш повече из нета. Постарай се да се успокоиш и търпеливо да се надяваш всичко да е наред. Стискам ти здраво палци за успешна бременност.
Каквото и да е, нищо не можеш да промениш, така че докато не се констатира проблем се постарай да се насладиш на това, че си бременна. Честитоооооо:heart:
Лично аз ще се радвам да ни държиш в течение какво се случва с теб и се надявам на добри новини.

# 52
Шантал, по принцип не е невъзможно и маалко по-бавно да нараства ЧХГ, но ти, доколкото помня, каза, че последният ви контакт е бил на 23.07, а това е наистина мн време.

Ивиед е права, на този етап няма какво да се направи, ЧХГ през ден и прегледи, докато не се види къде е (на това ЧХГ още няма да се види Sad)

# 53
Шантал,единственото което можеш да направиш е да пускаш пак ЧХГ. ...В понеделник пускай пак кръвен. Отиди да те види и друг АГ. Моя случай е рядкост,но имах извънматочна,цветна бременност . Бях правила и пиклив тест-отрицателен. Знам,че има и много случаи на цветна бременност,която ди протича напълно нормално.Имах си цикъл аз и то хубав,далеч от зацапване. Стискам ти палчета и се пази! 😚

# 54
  • София
Благодаря момичета и за съветите и за подкрепата! В понеделник ще пусна ЧХГ, но ще е в друга лаборатория в Хисаря няма Рамус. Докторката каза, че на тези стойности нищо няма да се види. Прибираме се в четвъртък така, че може още тогава да се вредя за час. Не искам да досаждам на другите с мойте проблеми, но сте ми много полезни.
Бъндъл, това съм записала в програмата, възможно е да съм пропуснала нещо в края на месеца, тъй като не съм го сметнала за необходимо, но е било около 30ти.

# 55
Принципно ако си заченала около 30ти, стойностите са си чудесни (като изключим, че не се удвояват оптимално )

# 56
Джулс, благодаря за прекрасната тема! Дано да е много късметлийска и пълна с още повече положителни тестчета от предната! Heart

BornToBeHappy, тази овулация звучи доста обещаващо, направо получих някакво дежа вю с блекчето, та не знам. Чакам да се похвалиш! Wink

bat_mam, нямам търпение да се похвалиш с ембрионче с пулс! Simple Smile

Блекче, и аз съм на твоето мнение, че всичко си е наред, просто е било рано да се види. Следващия петък вече чакаме по-хубавите новини! Heart

# 57
Прекрасна тема Джули! Да ни е много късметлийски и бебеносна ! 🍀👼
От 2 дни се опитвам да ви изчета . Аз си лепнах накакъв страхотен вирус с повръщане и 3 дни не знам къде се намирам по цял ден спя .
МЦ мина , този месец както казах беше много необичаен , никога не е бил такъв . Тези дни ще се чуя с АГ да си запиша час искам да направиме фоликулометрия. И ако не стане и с нея да предприемаме по-сериозни мерки. Лека вечер 🤗 

# 58
  • София
tinti1984, а при теб как са нещата към днешна дата ?

Ще се радвам да споделиш, тъй като следя темата доста време от преди да започна да пиша и ти беше една от редовните, чела съм те доста, а изведнъж изчезна.

Ако не ти се споделя, недей и предварително ме извини, ако съм нахална, предвид че не сме си писали никога Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower.

А ми този месец имаме вече зелена светлина за бебеправене. Правих хормонални с АМХ (трагедия според мен) но док е отпуск ще се върне след 20ти да ги коментираме И да направим фоликулометрия следващите няколко месеца 🙂 началота на септември нова СГ на ММ... мисля си че на Док му се върти в главата да правим лека стимулация от която много ме е страх... яйчниците май са позаспали. Иначе меря БТ , правих тестове за О и се надяваме на малко чудо.

Е браво, не звучи никак зле... важното е развитие да има Flowers Four Leaf Clover.

# 59
Блеки сори душа, че малко те пропуснах, но да рано е било, а и ти звучиш толкова спокойно, направо си за пример! Grinning е с такова отношение към живота се живее 100 години Grinning
Щом си усещаш, че има имплантация това е важно. Може сега да ни подиграват, как се усеща имплантиране. Естествено не става дума, че се усеща как те щипе матката отвътре примерно! На мен от един ден ми скочи чхг и повръщах за първи и последен път, а с покачването на прогестерона отведнъж ми стана едно отпаднало, едвам се влачех. Това естествено можеше и да е от друго ама предвид закъснението си знаех, че съм Б. Та човек си знае, особено с такъв хубав + тест като твоя. Другото е търпение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт