Отговори
# 495
И на мен ми омръзна въпроса "Кога?"  "Не си ли бременна понапълняла си?" , "Бременна ли си?"  ,"Вземи си малко , може би си бременна."
Айде стига бе хора .. Това мене ме травмира допълнително , и отбягвам тази тема . На "приятелки" ми омръзна да обяснявам какво правя и просто казвам ,че сега не е времето и ,че се пазим . Когато не се говори на тази тема ми е по-добре . И аз имам бременна приятелка с която се виждахме всеки ден , но това говорене за бебето , за сватбата .. психясвам и гледам да не се занимавам с нея . Болните ми теми са това  сватба и бебе .. Сватба ще имам чак март месец,  а бебе,  когато Бог е решил . Знам ,че моето мъничко човече чака някъде в пространството,  и вярвам ,че много скоро ще се срещнем. 🙏❤

# 496
Невърче, по ирония на съдбата ще си бременна на сватбата, да знаеш 😂
После ще казват, че затова сте се оженили, заради бебето 😂
Винаги има какво да се приказва.
Айде, дано да съм пророк.

# 497
Абе Меги с тебе кво става? Има ли късметлийски списък? Щракаш ли? Не чакаш ли? Много станахме и вече не мога на никой да хвана спатиите. Само помня на някой като му дойде и като забременее. Grinning

# 498

В такива моменти осъзнавам колко е жесток живота, и си мисля, защо господ дарява с деца хора, който не ги искат и не ги заслужават, а на такива,който ги жадуват.. се мъчим като грешни дяволи.

Вчера си го мислих пак това, докато минавах покрай една пейка, на която беше седнала жена, която държеше малко бебе, до нея имаше 2 колички, явно и с друга майка бяха, която в момента я нямаше. Около нея имаше и по-голямо момченце, на което му беше поръчала явно да ѝ подаде нещо от едната количка, но детето се заблуди и се обърка явно от коя количка трябва да ѝ даде това, което тя искаше и го виждам как търси, но бебето в ръцете ѝ започна да се сърди, при което минавайки вече точно пред нея и я чувам да казва на баткото "От количката на Викито ти казах, ти тъп ли си или какво???"..... Идеше ми да спра и да ѝ обясня тя колко е тъпа всъщност...

# 499
Абе Меги с тебе кво става? Има ли късметлийски списък?
Има на втора страница, ако Джули не и се занимава да го обнови мога да направя и аз един.

# 500
Невърче, по ирония на съдбата ще си бременна на сватбата, да знаеш 😂
После ще казват, че затова сте се оженили, заради бебето 😂
Винаги има какво да се приказва.
Айде, дано да съм пророк.
Ние на теория сме женени , имаме сключен брак , но нямаме сватбено тържество . Баба ми почина на 24 май , а тържеството трябваше да бъде на 29 юни . Мъчно ми е толкова скоро да си правим сватба , защото тя ми беше повече от майка , беше 5в1 баба , дядо , майка , баща И най-добра приятелка , а и тя ме е отгледала . Разказвала ми е ,че когато са ме показали в родилното тя се била влюбила в мен , и се зарекла да се грижи за мен до последния си дъх. Така и беше,  когато бях само на 40 дни , баба ми си ме пое изцяло . По ирония на съдбата се разболя от рак , и се изискваше много грижи за нея , които изцяло поех аз . Тежко ми е много без нея , дано Бог се смили над мен и ми изпрати детенце на което да прехвърля любовта си.   

# 501
Оооо слънчогледче това не трябваше да го чета. Унижението на деца и грубото държание към тях ме вбесява. Отношението към децата като цяло, което виждам по улицата е потресаващо. Дори съм се карала на 2 пъти, но защото имаше физическа саморазправа. Обаче словестната агресия тя смазва не по малко детската душа. А с нея се злоупотребява масово, щото кво, нали не го бия......
Rage
Ясно ми е че като се скарам на някоя идиотка да не си шамари малкото дете на улицата надали тя ще вдене да не го прави повече, а дано ама надали, но го правя с надеждата, че детенцето ще чуе и види, че това НЕ е ок. Много дечица живеят мислейки, че те са тъпи, че те са лоши, че го заслужават. Само това са виждали от малки и се надявам, че ако някой отвън покаже, че не, това не е нормално поведение, някъде в тях ще остане следа....

# 502
Здравейтиии, моята нервна криза мина и дано не се повтори, че се усещам неадекватна и нестабилна в собствените си очи. Какво каза ММ снощи -що ревеш, какво да кажат хората с коварни болести, ние дори нямаме (уж)проблем, ще стане.
Там е работата, че го осъзнавам, просто но моменти ми прекипва - това е поне веднъж месечно Grinning
 Наскоро разбрахме за един роднина -млад мъж на 30, разболял се от левкемия. А аз зор за инвитро, да ми разсипят хормоните, ами разбира се, че не е безобидно.
Поне като ви чета и намирам общо и осъзнавам, че просто така сме устроени и по-добре, че мъжете го приемат по-леко. Че ако и те се размрънкат -смятай !!

# 503
И на мен ми омръзна въпроса "Кога?"  "Не си ли бременна понапълняла си?" , "Бременна ли си?"  ,"Вземи си малко , може би си бременна."
Айде стига бе хора .. Това мене ме травмира допълнително , и отбягвам тази тема . На "приятелки" ми омръзна да обяснявам какво правя и просто казвам ,че сега не е времето и ,че се пазим . Когато не се говори на тази тема ми е по-добре . И аз имам бременна приятелка с която се виждахме всеки ден , но това говорене за бебето , за сватбата .. психясвам и гледам да не се занимавам с нея . Болните ми теми са това  сватба и бебе .. Сватба ще имам чак март месец,  а бебе,  когато Бог е решил . Знам ,че моето мъничко човече чака някъде в пространството,  и вярвам ,че много скоро ще се срещнем. 🙏❤
Малко след нашата сватба отиваме на едно събиране и една жена без да ме познава ми вика: Вземи си от моята салата, казах че не искам и тя пак вземи си, че сигурно си бременна. Доста странно, не съм напълнява, даже съм доста слаба... Е не бях бременна. Аз хич не обичам да ми се месят и да си споделям нещата, които правя. Но наскоро чух съпругът ми да казва, че няма да отидем на някакво заведение, защото ще правим бебе. Точно тогава ми беше О и той естествено знаеше, но ми стана доста тъпо.. така да казва пред хората. Този месец О мина и сега си чакам да видим дали е станало.

# 504
Ние имаме 2 двойки приятели, едните имат големи деца вече, средно трудно станали, другите от 5 години вече се трудят. Общо взето - различни са. Но с и с четиримата можем да говорим за тези неща, защото сме си много близки и съветите са наистина от сърце. Но тези, които не знаят какво се случва и ми викат „Айде, айде, айде”, още преди да мислим даже за бебе, са ми меко казано антипатични. Ама, здраве.
Ивче, само се проверявам за лелка. Уж на 30 трябва да дойде, даже след това, ако броя най-дългия си цикъл. Ама няма още. Правих тест - отрицателен 😁
Снощи ми падна рязко кръвното, затова го направих. Сега пак съм замаяна, ама явно е ит друго.
Два дни съм в болницата в Сандански, заради близък...Сега ще ходя в Петричката и ме дърпа яко да пусна ЧХГ. 😁

# 505
Момичета какво да правя с моите неченки на гъби?
Ако си направя вагинален душ със сода???
Никога не съм си правила такива неща, само съм слушала за тях. Чакам овулация след 4 5 дена, хич не искам да го пиша дъждовен.. какво да правя се чудя.
Аг-то ще има час сигурно чак за другата седмица.. да му звъня какво ще ми каже....
Направо ще откача вече..

# 506
Включвам се по въпроса с хорските тъпотии. Кога,какво и как никой не го бърка. Имам наблюдение че когато кажеш нещо директно в лицето на някой се "насира" с извинение и се чуди какво да каже. След като родих си ми остана коремче и редовно ме гледат и се чудят,но и не смеят много да се обаждат. Наскоро се разхождахме с малкия,но ходех още бавно защото ме опъва разреза. Та..една нагла женица взе да ме разпитва защо не е с колело не може ли да кара. Викам Може,но не мога да го гоня. И вика ....оооо бременна си чудесно,нека нека много е хубаво. И ми прикипя...Викам не съм ..бях за малко вече не съм. Чудеше се на къде да погледне...овца. Като не могат да си държат устите затворени да страдат от неудобство. В дън земя потъна,чак нямам търпение за следващата любопитна женица...Пак се изнервих докато ви разказвах...Rage

# 507
Ние имаме 2 двойки приятели, едните имат големи деца вече, средно трудно станали, другите от 5 години вече се трудят. Общо взето - различни са. Но с и с четиримата можем да говорим за тези неща, защото сме си много близки и съветите са наистина от сърце. Но тези, които не знаят какво се случва и ми викат „Айде, айде, айде”, още преди да мислим даже за бебе, са ми меко казано антипатични. Ама, здраве.
Ивче, само се проверявам за лелка. Уж на 30 трябва да дойде, даже след това, ако броя най-дългия си цикъл. Ама няма още. Правих тест - отрицателен 😁
Снощи ми падна рязко кръвното, затова го направих. Сега пак съм замаяна, ама явно е ит друго.
Два дни съм в болницата в Сандански, заради близък...Сега ще ходя в Петричката и ме дърпа яко да пусна ЧХГ. 😁
Пускай ЧХГ и те чакам тука с положителен резултат! Палците са стиснати! 🤞❤

# 508
Така като ни чета в някоя от следващите теми трябва да има и предложение за тема от сорта на: "Бягай народе, тук сме бошуващи хормони".

Не че ми е смешно или съм преодоляла душевната си криза, но пък искрено се развеселих и усмихнах.
Born-че, търпеливостта ти е пред голямо изпитание Wink

# 509
Орхидея абсолютно съгласна с твоята тактика спрямо нахалниците. Нямам какво да добавя.
Йоаннка аз препоръчвам запарка от лайка в едно лигенче и малко да се покиснеш. Леко е досадно и хващаш мускулна от клечане ама ако си измислиш удобна поза има изключително благотворен ефект!
Меги аз много се разочаровах от 0-та на кръвния по миналия месец. Честно не стига че се бодох, дадох не малко пари ами и за нищо. Аз бих изчакала.

Общи условия

Активация на акаунт