Отговори
# 525
# 526
И аз съм За групата. МНОГО ДОРИ.

Момичета не знам какво става .. Не спирам да рева и съм ужасно нервна . Всичко ме разстройва .  Страхувам се че ще навредя на плода така но толкова много неща ни се случват в момента и не знам какво да сторя . Всички ми казват да съм Положителна но новините идват една след друга и все едно нещата са против мен . Днес много плаках и сега леко ме наболява... не Знам как да си помогна .

# 527
 NotAlice Не знам какво се случва,но просто опитай да се държиш. Дано негативните новини спрат и да се успокоят нещата.
 Аз съм ок да застана с лицето си в група,но не всеки е. Който се притеснява,няма проблем според мен да не се присъедини  Simple Smile Не вярвам някой да се сърди за такова нещо. Simple Smile

# 528
Предлагам да се добавят само "сигурни" членове в групата. Да няма разни Тедита и Медита.

# 529
Точно това щях да пиша и аз. Максимум опознаване на момичета и после да се добавят. За „старите пушки” е ясно, че са сигурни 💜

# 530
  • София
Е, Теди винаги може да си направи един фалшив фейсбук профил и да се присъедини Grinning
Та си трябва внимание и отсяване, да.

# 531
А чат група ли ? Мисля че ще е приятно да си споделяме там Heart

# 532
NotAlice, нормално е да изпитваш бурни емоции, хормоните са ти в небесата, новината за бебе е нещо огромно, предстоят големи промени, поплачи си, не се притеснявай от начина, по който се чувстваш, няма да навредиш на плода, това са глупости. Ще се регулират нещата и ще отмине Simple Smile

# 533
Аз фб не ползвам, но и по принцип бих пасувала. Във форума съм именно, защото ми харесва принципа на форума. Hands V
Нали няма да ни забравите тук като минете във фб сега? Овена да си изплаче болката да не го забравят Grinning

# 534
Аз фб не ползвам, но и по принцип бих пасувала. Във форума съм именно, защото ми харесва принципа на форума. Hands V
Нали няма да ни забравите тук като минете във фб сега? Овена да си изплаче болката да не го забравят Grinning
Такова човече като теб не се забравя 💕
Ти си душата на групата. Ако те нямаше, днес да бях олекнала с около 20 лева 😁
Редактирам се. Излязох от групата. ТЕДИ Е ТАМ. 😂

# 535
Ууу Меги лъсна ми овенските рога Joy Joy
Може да звучи стиснато ама мене мн ме беше яд за тия 22лв дето ги дадох. Мога и без пари да си се разочаровам....

# 536
И аз не използвам фейсбук, така че с Ivied ще поддържаме огъня тук. Дано не е за дълго Laughing

# 537
Аз да пиша пак, че в предния пост може да не сте прочели, защото го редактирах. Теди е в групата. Ив, как допусна, бе душка 😂

# 538
И аз не използвам фб и ще продължа да си пиша тук и да следя.
BornToBeHappy явно момичето чете навсякъде и тук имаше публикувана групата

# 539
  • София
Редактирам се. Излязох от групата. ТЕДИ Е ТАМ. 😂
Сериозно ли Confounded
Е как толкова бързо. Просто админ да я махне.

Общи условия

Активация на акаунт