Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от парфюма Black Vanilla?
Кои са популярните аромати на марката Francis Kurkdjian?
Какви са впечатленията от парфюмите Mont Blanc Lady Emblem L'Eau и Jimmy Choo Jimmy Choo?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от парфюма Black Vanilla?
Black Vanilla е описан като тежък парфюм с интересна комбинация, която може да варира в зависимост от индивидуалната химия на кожата. Някои хора го намират за интригуваща смесица, като първоначалното интензивно начало постепенно се развива в много нежен и балансиран аромат. Въпреки това, има и такива, които не са впечатлени от него, описвайки го като нещо евтино или с по-солена нотка, което го прави по-малко приятно за тях.
-
Кои са популярните аромати на марката Francis Kurkdjian?
-
Какви са впечатленията от парфюмите Mont Blanc Lady Emblem L'Eau и Jimmy Choo Jimmy Choo?
-
Какви са впечатленията от парфюма Mandarin Sultan?
-
Какви са впечатленията от парфюма Aura?

Още не разопаковала куфарите се заврях цялата в шкафа с парфюмите и се полях на 10 места с 10 различни парфюма. Надишах се доволно, точно като наркоман и се успокоих. От далеч вероятно съм ухаела на Бюти Зон, ама дали ми пукаше, а!? Взех си дозичката и мирясах. За кратко. Гръмнах набързо три-четри набелязани от преди това красоти и сега – „аз доволен”! 

Да не казвам, че не споделям повечето вкусове в темата, но пък си чета с кеф и не виждам проблем. Полезно ми е, интересно ми е, научавам нови неща. Така че – релакс и повече оптимизъм. По-лесно и приятно се живее.
Заслужава си пробата според мен.
,щом зърна твой пост припадам от кеф,много обичам твоите ревюта за парфюми.Аз да се включа по питането от старата тема за любимите ни аромати на Kurkdjian,че гледам никой не се включва.Моите любимци там са A La Rose Maison Francis Kurkdjian for women,Amyris Femme Maison Francis Kurkdjian for women/Раличка,страхотен е:hugs: