Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 4

• 40 331
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София - Бургас
Мила е наистина много мила:) приятелки съм във фейса и когато аз се насочвах към Естетика, съм и много благодарна, че ме насочваше и ми изпрати снимки. Наистина потресаващо лоша работа на Енчев и перфектно изпълнена втора операция в Турция.

# 631
  • София
Във форума Тялото,др.Енчев е в най-черния списък и явно има защо.
Ако я нямаше стабилната му реклама едва ли би имал пациентки.
И все пак има и оперирани от него,които са извадили невероятен късмет.

# 632
Момичета, може ли тези от вас, които са оперирани в Турция да споделят цени? В една клиника ми предлагат за 2500евро,което ми се видя съмнително евтино. В друга 3500. Ще ми се да се ориентирам каква е средната цена при добър специалист.

# 633
Това са нормалните цени. Има голям диапазон и дали са решили, че на чужденци ще е повече. Има със същото качество и опит от 5000 лв, и от 10 000 лв.
Аз бих ти препоръчала да се разходиш за 1-2 консултации, било и за 20 мин прием. Поне за мен “впечатлението” от лекар не означава лош лекар или резултат. Но пък го има фактора каква гаранция имаш, че ще се събудиш с уговорения модел импланти. Точно това ме притеснява при мен за риното(резултатът и да не си праскат какво за тях е естетно, а не за мен). Предполагам на консултация ще разбереш. И недей с посредник, а директно чрез whats up, инста и тн

# 634
Здравейте момичета, скоро ще слагам и аз силикон 390 cc анатомични, но нямам представа това колко са като големина...подгръдна ми е 72 гръдна 82см...някоя от вас да е с подобни мерки. Благодаря предварително и лек ден Simple Smile

# 635
Dayanaaa ти прочети ли аз какво написах за капковидните импланти и какви проблеми имах след поставяне на същите

# 636
ДА, ИМА ШАНС ДА СЕ ЗАВЪРТЯТ. И все пак се произвеждат. В Естетика работят само с кръгли, поради факта че се елеминира вероятността от завъртане. Чувала съм за девойки, които сами ги намесват след завъртане.

# 637
Аз спирам да коментирам, явно Вие разбирате повече от докторите, аз лично моят обърнат имплант нямаше как да наместя. А това със самостоятелното наместване нещо не ми се нрави, съжалявам че няма как да Ви покажа тук какво ми причиниха тези капковидни импланти!!!!!

# 638
За това завъртане говорих и с Молов и каза да не се притеснявам от такива завъртания... и много мой приятелки кмам с капковидни и след  доста години ...над 8 год.  им изглеждат много добре...

# 639
Има милиони жени с капковидни импланти, които нямат проблем и след 15г. Не е хубаво така да се заклеймяват. Това, че при теб се е случило, не значи, че са лоши. При кръгли импланти също става капсулна кантрактура, увисване и т.н. Всички имат и плюсове и минуси.

# 640
Аз спирам да коментирам, явно Вие разбирате повече от докторите, аз лично моят обърнат имплант нямаше как да наместя. А това със самостоятелното наместване нещо не ми се нрави, съжалявам че няма как да Ви покажа тук какво ми причиниха тези капковидни импланти!!!!!

Много неприятно е това, което ти се е случило. Обаче това не значи, че айде всички с анатомични импланти им се обръщат. Освен това формата се избира според структурата на тялото, на мен например, ако бяха ми сложили кръгли щях да изглеждам все едно съм с топки в пазвата. Сестра ми си сложи анатомични преди 10 години при Николай Георгиев, след 2 раждания и кърмене са все така перфектни. Моите ги слагах при Желев преди месец и половина и са супер. Точно, защото доктора разбира ми каза анатомични, то и аз такива исках де.

# 641
  • Parsberg
Здравейте, чаках една съфорумка да ми прати сайт на клиника в Германия но още си чакам. Погледнах доста клиники тук и цената е около 4 500 евро. И ми направи впечатление, че тук масово правят операциите аксиларно т. е. под мишницата. Скоро ще се запиша и аз за консултация тук. А да попитам в клиниката в Турция как се разбирате с езика в смисъл има ли преводач?

# 642
  • Пловдив
Бях на консултации на 4-ма различни доктори,преди да взема решение.Всички ме предупредиха за този риск при анатомичните импланти.

# 643
  • София - Бургас
На мен д.р Молов ми обясни, че завъртането идва от начина на поставяне, когато аз коментирах с него този въпрос, т.е. въпросът на прецизност при поставяне е и ми каза, че и и кръглите могат да се завъртят също и ми го показа нагледно - и да факт е и те могат да се обръщат Simple Smile Но, увери ме да не се притеснявам, защото така ще го постави, че да не се завъртят /един вид ще си свърши добре работата/ Simple Smile
Иначе при Мила за жалост д.р Енчев е направил голяма беля и това е факт, обаче браво, че е намерила изход от ситуацията, не се е отказала и премирила, и вече е със строхотен бюст Simple Smile На мен гърдите и в момента много ми харесват, симетрични са, добре избран размер и отиват и много:)

# 644
Най-доброто решение е каквото и да стане да не се отказвате, имате или не такива възможности дори и финансови. Може би да и поставянето има отражение. Преди бях споменавала, че при последния ми преглед при мамограф, докторката сподели, че са добре направени, което не й се е случвало скоро. От там може и да се дават различни отклонения, увисване, ротация и ала бала при не добра и прецизно свършена работа от страна на опериращия. Правейки си такава пластична операция всеки трябва да е наясно, че тя крие рискове и то от доста различно естество. И правейки я трябва да сме наясно, че няма и да е последната. Аз съм на 32 и не очаквам до края на живота си да съм с едни имплантк, да не говорим че според международната асоциация рисковете се увеличават с 1 на година за спукване и тн. Т.е. за 10 години те ще са 10%.

Общи условия

Активация на акаунт