Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 4

• 40 316
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Кръглите импланти дори и да се завъртят пак ще са си кръгли.Това няма да доведе до изкривяване формата на гърдата.Затова се препоръчват като по-безпроблемни.А на мен лично ми казаха и че няма да се харесам с анатомични,защото горния полюс пак ще е празен.В крайна сметка се спрях на ергономични-няма риск при завъртане,но имат по-естествена форма от обикновените кръгли.

# 646
От след оперативния период също зависи. Не случайно не се вдига тежко, не се правят резки движения, скачане и т.н Не всичко зависи от доктора и имплантите.
Чувала съм, че при леко текстурираните не се получава обръщате. Нали сраствали с тъканта, та затова.

# 647
  • Plovdiv
Аз обещах да дам информация за клиниката в Германия но все още чакам отговор, извинявам се. Като го получа,  когато и да е ще споделя 🙃

# 648
Аз спирам да коментирам, явно Вие разбирате повече от докторите, аз лично моят обърнат имплант нямаше как да наместя. А това със самостоятелното наместване нещо не ми се нрави, съжалявам че няма как да Ви покажа тук какво ми причиниха тези капковидни импланти!!!!!
да,добре е да спреш с императивния тон.Хората си имат глави на раменете и в повечето случаи ги ползват.Това,че на теб ти се е случило нещо не значи че е чак толкова често срещано и задължително.Аз също съм с анатомични и точно с такива желаех да бъда.Важно е да се изпъл яват заръките на лекаря,диациолината в самото начало,а и след тива.Тук често чета месец-два след операцията"Може лк да спя по корем може ли да вдигам тежести..."щот,видиш ли,ще се гъъна ако не го правя на първия месец след операцията.

# 649
Red soul носи си анатомичните импланти със здраве, това което на мен ми причиниха не пожелавам и на най-големия си враг. Успех, явно си късметлийка!!!!

# 650
Момичета има ли оперирани от д-р Желев? Събирам мнения и за него, това е вторият ми избран лекар, благодаря предварително.

# 651
Момичета има ли оперирани от д-р Желев? Събирам мнения и за него, това е вторият ми избран лекар, благодаря предварително.
Ако става въпрос за Господин Желев има момиче от форума оперирана при него със страхотен резултат.

# 652
Ако става въпрос за Господин Желев има момиче от форума оперирана при него със страхотен резултат.
Няколко поста по-назад brunette споделя, че е доволна от него. Той май оперира в Пловдив
Ако има желание може да покаже снимки и аз се интересувам

# 653
Няколко поста по-назад brunette споделя, че е доволна от него. Той май оперира в Пловдив
Ако има желание може да покаже снимки и аз се интересувам
[/quote]

Да, оперира в Пловдив в клиниката Медикус алфа. Аз вече споделих, на който ми писа на лично подробно мнение и снимки. Доволна съм както от Желев, така и от екипа на клиниката, много внимание ми се обърна, нивото на клиниката е все едно си отседнал в 5-звезден хотел, не знам дори как бяха разбрали, че съм вегетарианка, та и затова се бяха погрижили. Медикаментите, които използват са много високо ниво, в деня след операцията все едно не бях оперирана, малко преди да си тръгна настаниха една девойка в стаята и тя като ме видя колко съм жизнена помисли, че ми предстои операция, а не че вече е минала.
Желев е истински професионалист, подхожда изцяло индивидуално към анатомията и много прецизно определя вида на импланта и големината му и следва перфектен резултат. Не мисля, че на всеки би се понравила неговата работа, понеже е насочен към възможно най-естествен резултат.
Ако някой има още въпроси, насреща съм. Simple Smile

# 654
  • София - Бургас
Така като чета, поне грешка в обгрижването след и преди операция никъде няма Grinning май навсякъде се грижат много добре, тук лош отзив никъде не съм срещнала към момента.
Аз също не консумирам никакво месо от  7-8 години вече  и когато ми предложиха пилешка супа в Оксиком Бургас и споменях, че не ям месо, веднага сестрата се затича да ми носи плодове и през целото време предлагаше алтернативи. Голямо гледане и глезене е, през 15 - 30 мин. отвараше вратата да ме наглежда,чак честно казано дори досадно,  защото на няколко пъти през нощта се събуждах когато усещах, че отваря вратата, за да ме наглежат...

# 655
Така като чета, поне грешка в обгрижването след и преди операция никъде няма Grinning май навсякъде се грижат много добре, тук лош отзив никъде не съм срещнала към момента.
Аз също не консумирам никакво месо от  7-8 години вече  и когато ми предложиха пилешка супа в Оксиком Бургас и споменях, че не ям месо, веднага сестрата се затича да ми носи плодове и през целото време предлагаше алтернативи. Голямо гледане и глезене е, през 15 - 30 мин. отвараше вратата да ме наглежда,чак честно казано дори досадно,  защото на няколко пъти през нощта се събуждах когато усещах, че отваря вратата, за да ме наглежат...

За Мария ли говориш?

# 656

Ооооо,  веднага се включвам. Сестрите във Вита (преди 3г беше във филиала зад Сердика)  бяха много груби. Понеже живеех сама, си бях платила допълнителна нощувка в болницата с идеята да ми помагат... Да,  ама не... Само ми се зъбеха каква съм глезла, че ме боли, как другите веднага ставали... Бяха ужасни, но аз бях толкова беззащитна, че не можех да се скарам с тях. След това на следоперативните прегледи бях казала на Кънев, но той не реагира особено, каза, че са си такива. Наистина супер неприятни лелки....
Сега откакто правят операциите в новия филиал на Вита не знам как е, дано да е по-добре, че за тези пари,  които се плащат,  е безумно някакви недоволни от живота лели да ти дуднат на главата...

# 657
Bonibon, не всичките сестри. И с мене операционната сестра се държа ужасно, много държеше да ми сподели мнението си за силиконките и това, че тя не е виновна че след 10 убождания не може да ми сложи система, какво да направи, че съм толкова грацилна. Виж сестрата, която ме наглеждаше след операцията беше невороятно мила. И добре че беше тя, защото ми беше кошмарно зле, виеше ми се свят и се скъсах да повръщам.

# 658
  • София - Бургас
MonikaIK , коя  Мария имаш предвид? Grinning
Ако става дума за сестра - при мен беше Мира - тя е изключително мила и любезна, главната сестра също е много добричка  /забравих и обаче името/:) А ако попаднете на анастезиолог Мерсинкова, то буквално сте родени с късмет - най - добрата в Бургас Simple Smile

# 659
Ох прииска ми се да съм в Бургас Simple Smile Но и в Сф - Пантелеймон били мили. Според мен е важно за спокойствието преди и след, все пак психиката ни доста влияе и на тялото, упокойка и пр.
От няколко седмици съм адски положително настроена и нямам страх. Имам нетърпение все едно ще раждам близнаци 🤪 и да си ги видя.

Моля споделете как стои въпросът за болничен - от къде се взима и може ли да е 1 или 2 месеца??

Общи условия

Активация на акаунт