Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 56

• 79 190
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
 И шампоана от същата серия е фантастичен. на моята коса се отразява по-добре от някои професионални.

# 601
Какви са ви косите? Боядисани, сухи, мазни, къдрави?

# 602
И шампоана от същата серия е фантастичен. на моята коса се отразява по-добре от някои професионални.
+1
Шампоана ми допадна,свърши ми маската и докато пристигне взех балсама ,много ми хареса.
Моята коса е права,небоядисвана,малко се омазнява в корените.

# 603
За мен е най-добрият шампоан. Класическата версия. Преди го отричах напълно, но е единственият, който ме спасява от бързо омазняване и прави косата ми хубава и обемна.

# 604
Най-добрият противопърхутен шампоан от дрогерийния клас. Ако и той не спаси положението, се търсят подходящи медицински шампоани.

# 605
Хора, научихте ли новината, че в Лили съвсем скоро ще заредят продуктите на Makeup revolution?

# 606
В Лили в Сердика днес вече беше пълен дисплея им.

# 607
При мен противопърхотния Head & Shoulders спасява обема през лятото, когато има омазняване.  Тогава понякога ползвам, и без да имам пърхот. Но само в критични случаи, не се къпем само с това, докато го изразходим.

# 608
Един Тео с яйце и един Хед енд шолдърс и ще ги редувам..  Така ми каза моя приятелка с прекрасна коса (гъста и дълго растяща), предполагам генетично...

# 609
  • Пловдив
Този шампоан с Алое Бомб Simple Smile има ли го навсякъде?

# 610
Този шампоан с Алое Бомб Simple Smile има ли го навсякъде?
Да,аз даже от аптека Софармаси го взех,Лили,Dm ,има го.

# 611
  • Пловдив
Мерси! Ще го търся...

# 612
Не ми хареса кремът на Лореал, който коментирахме по-напред.
Оставя ми един лепкав филм и не е моят.
Сега съм загледала ето тези
https://makeup.bg/product/325101/
https://makeup.bg/product/439128/
Някой ползвал ли е нещо от марките?
Не съм ползвала, но в състава виждам, че има алкохол и парфюм, което според мен не е много добре.

# 613
Намерих тези на Гарние с алое вера, взех ги, както и един Хед енд шонлдърс класик клийн. Ще редувам.....и така ...
Ще споделя като ги пробвам..

# 614
Момичета, препоръка за спрей за прикриване на бели корени? Знам, че Лореал и Syoss имат, като вторият е по-бюджетен. Други има ли и заслужава ли си някой от тях?

Общи условия

Активация на акаунт