Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 055
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз от два дни имам следния проблем - влизам в дневните сделки, слагам нещо от тях в кошницата. В нея фигурира цената, която съм видяла в следката. Когато тръгна да плащам, излиза първоначалната цена, без намалението. Това се случва и в немската, и във френската версия на сайта. През чата се свързах с агент. Каза, че проблемът е генерален, не е само при мен. В момента подготвят сайта за черния петък и имали технически проблеми.
На вас случвало ли ви се е подобно нещо в последните дни?

Някой с впечатления от този фотоапарат?
https://www.amazon.fr/gp/product/B0813QZGNM/ref=ox_sc_saved_titl … NA7GTXP&psc=1

Аз в четвъртък имах този опит. Купих си артикула от дневните сделки на редовна цена, не на намалената, но разликата беше 2 паунда и реших да не се занимавам с чат със съпорта.
Благодаря ти, че сподели.

# 1 276
  • София
Аз купих този
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07D1LTRGW/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1
пак беше на тая цена горе долу 63£ ,сега е 69£ .Поръчах си го с директна доставка до БГ ,което е излишно оскъпяване ,защото ако излязат от европа......както и да е.Това ми е най -ненужния уред.Първо се поизтърка кошницата.Ползван е не повече то 20-тина пъти .Ако напълня кошницата с картоф -защото е голяма наистина ще чакам картофа 60 минути да се изпържи.А трябва и на 10 мин да го бъркам.Накрая в голяма част от крайния продукт има и сурови картофи! Месата стават като съсухрени ,Уреда става за полуфабрикати,принцеси .Е най- зле похарчените ми пари.За мен фраерите са чиста проба грил с вентилатор - ми то фурната ми върши същото.

Абсолютно се подписвам под този пост и с двете ръце.
Единственото което става ок вътре е приготвянето на някакви полуфабрикати. Евентуално.
Само дето аз разбрах грешката си веднага, след второто ползване и написах на амазон, че искам да го върна, почти всичко от горния пост, че дори положителните отзиви са просто преувеличени и т.н. и т.н. .
Беше точно след Коледа, наистина бях ядосана, не заради парите, 100тина лева беше, Филипс, ами, че трябва и това нещо да му търся място без да ми върши работа.
Исках етикет, бях го поръчала до БГ.
В отговор получих известие за възстановена сума без условия. Изобщо не ми стана неудобно. Наврян е в един шкаф и е ваден 3-4 пъти за 2 години.

Но пък гледам, че хората си го харесват. На вкус и цвет ...
И затова не се обаждам. Ама получих дежавю като прочетох ctefani.
Не сме ползвали точно посочения модел, но за actifry съм на абсолютно същото мнение.

# 1 277
  • Балчик
Аз ще гледам за оферти за миксер Kitchenaid. Колебая се дали да е artisan или classic.
Artisan

# 1 278
Качествени ли са парфюмите, продавани от Амазон?  И от кой сайт пазарувате парфюми и къде следите актуалните им цени?

# 1 279
След последната ми поръчка на парфюм от амазон ук, категорично се отказах да купувам от там. Бос  Femme поръчах и дойде една водичка, изветряваща за две минути. До момента бях доволна, имам доста парфюми от там, но си трябва дебнене.   Като цяло, тук по нашите сайтове, цените са по-ниски отколкото по чуждите. Сега за ЧП се надявам на още по-добре намаления.

# 1 280
Наистина на вкус и цвет...
Аз пък за нищо на света не бих си купила парфюм от бг сайт, представям си как ги наливат с фуния в някой гараж😂
Но и нямам негативен опит с амазонските.

# 1 281
  • here and now
Качествени ли са парфюмите, продавани от Амазон?  И от кой сайт пазарувате парфюми и къде следите актуалните им цени?
Аз лично от Notino, Parfimo, Feelunique напоследък.
Обикновено знам точно кой парфюм искам и разцъквам да видя къде е най-изгоден.

# 1 282
  • Варна
В испанския амазон има код за 10/50, важи 30 дни след получаване. Условието е за прайм и да изгледаш 5+минути от някой филм. Laughing

# 1 283
В испанския амазон има код за 10/50, важи 30 дни след получаване. Условието е за прайм и да изгледаш 5+минути от някой филм. Laughing
Извинявам се за въпроса, но какво е код 10/50

# 1 284
На всеки 50 Е намалява 10 Е ( 10 от 50 )

# 1 285
Наистина на вкус и цвет...
Аз пък за нищо на света не бих си купила парфюм от бг сайт, представям си как ги наливат с фуния в някой гараж😂
Но и нямам негативен опит с амазонските.
Говоря за сайтове като Парфимо, Нотино и Брасти. Нещата пак идват от чужбина, но са с по-добри цени от амазонските.Качество и оригиналност са безупречни!
Справка с тази тема: https://m.bg-mamma.com/?topic=1145786.msg39672645#new 

# 1 286
  • Sofia
По спешност купувам парфюми от Дъглас. Обикновено за подаръци, като не мога да кажа, че съм впечатлена.Поръчвам от Нотино, когато имам време, а най- много обичам да купувам парфюми (и козметика) от безмитните магазини по летищата.

# 1 287
  • Там....където всичко е възможно ....
Изгодни ART UK4 https://www.amazon.co.uk/Art-Womens-Fantasy-Sandals-Multicolour/ … mp;th=1&psc=1 за £11.69

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 15:29 от kras8204

# 1 288
И в английския имаше и може още да го има, 5/25, бях в прайм, 3 филма гледах и нещо не получих Grinning

# 1 289
  • София
И в английския имаше и може още да го има, 5/25, бях в прайм, 3 филма гледах и нещо не получих Grinning
Аз се възползвах от същата оферта преди седмица, но за италианския амазон. Кодът дойде след 3-4 дни. За англ.амазон също така, но се забави малко повече - може би след 6-7 дни.

kras8204, благодаря за линка. Възползвах се 🤗

Общи условия

Активация на акаунт