Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 050
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 1 290
В испанския амазон има код за 10/50, важи 30 дни след получаване. Условието е за прайм и да изгледаш 5+минути от някой филм. Laughing
И в английския имаше и може още да го има, 5/25, бях в прайм, 3 филма гледах и нещо не получих Grinning
Аз се възползвах от същата оферта преди седмица, но за италианския амазон. Кодът дойде след 3-4 дни. За англ.амазон също така, но се забави малко повече - може би след 6-7 дни.

kras8204, благодаря за линка. Възползвах се 🤗
Ахаааа значи има шанс аз чакам 5-ти ден Hug

# 1 291
# 1 292

Може ли някой да ми разтълкува какво означава тази отстъпка от 20%. Като я маркирам ми намалява продукта, но
правилно ли тълкувам, че всеки месец ще ми пращат от този продукт и тогава ще ползвам и 15% отстъпка от пощенските ?

# 1 293
  • София
Да, точно така. Това е събскрайб енд сейф - абонираш се този продукт да ти го изпращат всеки месец и когато имаш 5 абонамента имаш още 5 % отстъпка

# 1 294
  • София
Според мен не е точно така. Изписаната втора остъпка до 15% е от следващите регулярни пратки, а не от пощенските разходи. Регулярното изпращане също най-вероятно може да бъде сменено. То по принцип е зададено 1 месец, но може да се смени до 6 м. Но нека по-запознатите да кажат (аз нямам рег.поръчки).

# 1 295
До сега не съм обръщала внимание, но защо таксуват лирата на 2.41...лв при условие, че курсът е 2.16...лв Expressionless

# 1 296
  • София
Да не си избрала да платиш в лв?
За днес по валутния курс ми дава 2.28лв?

# 1 297
Здравейте. Изтеглих приложението на Amazon, което ми дава 10 паунда. Къде мога на видя кода за отстъпка? Търсих го в няколко менюта на акаунта ми, но не го откривам.

# 1 298
Fisher-Price Infant-To-Toddler Rocker, Baby Bouncer Chair and Rocker Suitable from Birth for New-born https://www.amazon.co.uk/dp/B0725HT3JY/ref=cm_sw_r_fm_apa_i_w3b1DbH5NKMXN

Много хубаво столче

# 1 299
Fisher-Price Infant-To-Toddler Rocker, Baby Bouncer Chair and Rocker Suitable from Birth for New-born https://www.amazon.co.uk/dp/B0725HT3JY/ref=cm_sw_r_fm_apa_i_w3b1DbH5NKMXN

Много хубаво столче
Grinning много странно, миналата година май точно по същото време, не го ли предложи същото столче? Сигурна съм в модела, защото тогава добре го огледах. Simple Smile

Аз си свалих приложението, но никъде не ми дава 10 паунда отстъпка. Само в УК ли е или и в другите Амазони?

# 1 300
Като се логнеш в приложението и си отвориш начална страница на амазон ,или цъкнеш върху дневните сделки и най -най -най от долу на страницата е кода Smile

# 1 301
Купих тогава столчето за подарък и са доволни ,хубава работа върши.Сега бебето е на годинка,ползвано е и още хляб има в него Simple Smile Колебаех се между стол и активна гимнастика,но столчето ще се ползва по-дълго време. Сега ми попадна пак ,цената беше подобна. Simple Smile

Дайте предложения за подаръци за момчета тинейджъри,на какво се радват вашите деца?

# 1 302
Като се логнеш в приложението и си отвориш начална страница на амазон ,или цъкнеш върху дневните сделки и най -най -най от долу на страницата е кода Smile
там е линка за кода. Аз го натиснах, но не разбрах къде отиде 🤔

# 1 303
Като сложиш това което ще пазаруваш в кошницата и тръгнеш по стъпките за плащане и под банковите карти от долу има да сложиш едно тикче ако искаш да ти се приспаднат пари от гифт карта ,от код или от други намаления.Слагаш тикчето и трябва да ти се отрази и намали крайната цена.

# 1 304
И аз да споделя какви покупки търся от Дядо Коледа. Ако ги намеря в Амазон ще е супер. Ако попаднете на оферта моля да помагате.
1  - детска електрическа четка - това ще пише в писмото до Дядо Коледа 7 годишната ми дъщеря
2 -  бинокъл - това ще е желан подарък отдавна за половинката. Да не е професионален, някакъв среден / любителски клас

Общи условия

Активация на акаунт