Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 303
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Преди по-малко от година синът ми си купи този зъбен душ. Доволен е. Казва, че го ползва само на по-ниските степени. Работи добре.
Нямам мои наблюдения, предавам неговите отзиви.

# 856
Докато сте на тема готварски уреди,да задам един бърз въпрос. Препоръчайте уред за готвене за 1 човек,задължително от немския Амазон, до 40E.    За синът ми. Живее в студентско общежитие и готвенето в кухнята е досадно,тъй,като, тока спира на 15 Мин.,ако няма никой в помещението....
Ето този гледам..
https://www.amazon.de/dp/B019DWKF0A/ref=sxin_3_af-peu-1_398d0e01 … hpdSB3HFJgDqhGEl0

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 23:14 от sasi6

# 857
  • Luxemburg
Поръчах си филтри Брита от английския сайт. Бяха с описание Condition and notes:
Used - Very Good
Item will come repackaged.
Дойдоха в насипно състояние в кашона на амазон, а единият от филтрите беше с разкъсана опаковка. Писах на амазон, но пиша и тук ако някой се подлъже да поръча, че гледам има още с такова описание.

Къде е проблемът? Дошли са както са описани?!

Последния пост относно филтрите не го разбирам наистина. Хем е посочено състоянието хем писма до Амазон. Според това описание можеха и без целофан да пристигнат. Наистина се удивлявам понякога....

Вид сериозно ли? Repacked означава Преипаковани, а не без опаковка. Разбирам ако бяха в найлонов плик и след това с кашона за доставка, а на всичкото отгоре единият филтър е с разкъсано фолио и не мисля да го ползвам. Вие като си купите шише с вида и видите, че капачката е отворена бихте ли пили  въпреки това. Флтърът затова си има свое защитно фолио (опаковк), за да е защитен от замърсяване. Не е описан в състояние Acceptable, а Very good. Не виждам къде е проблема да си поискам парите за тоя филтър. Не съм аз го унищожила.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 23:25 от ronicat

# 858
  • София
ИП разбирам, че са голяма "зараза". Прочетох доп.обяснения към дадения линк, и все пак, някой би ли ми казал какви ястия например готви вътре?

Такава зараза е, че го поръчах на миналия ЧП и още не съм отворила кашона 😂

Търся си прахосмукачка, която да обира кучешки косми и да почиства фуги. Можете ли да препоръчате нещо от опит? Без онази от 5000 лв.
С две ръце ето тази. Може да се плати с Амазон акаунта(не знам дали я има в самия сайт на Амазон вече, когато поръчвах, я нямаше), взех я на ЧП миналата година. Намалена беше сериозно. Малко е тежка, но ако нямаш стълби, е перфектна.

# 859
Аз подобна права на Vax имам,добре обира,трудно се чисти контейнера. Но за килими тип персийски въртящата четка е незаменима.

Питам- тротинетка за тийнейджъри, освен Худора, от друга доволни ли сте

# 860
Ronicat, за отворения съм съгласна с теб, но за другите-приеми, че са преопаковани в кашона.

# 861
  • Sofia
Имах някакъв прав модел Vax преди години, ужасно неудобна ми беше и много бързо я разкарах.
Малко сладко коте , мерси, ще я имам предвид.

# 862
  • София
Шантал, виж я, на мен ми допадат правите модели повече, въпреки че преди все сме имали от тези дето се влачат след теб. Тази има предимства за мен пред влачещите се - заема по-малко място, защото е изправена, и не търсиш място да завреш маркучи, удължители и допълнителни приставки. Всичко това е в "дръжката" - на сайта също е показано. Пак казвам обаче, не очаквай да е лека, тежичка е, но пък не се усеща толкова много, особено ако не я носиш насам-натам, а само я движиш напред-назад по пода.

# 863
О, и аз докато свикна с правата прахосмукачка ми беше като пиян жираф в ръцете,но сега е незаменима. За стълби дори я ползвам. Най-голямото предимство е въртящата четка,като тупалка е. За Вакс говоря,друга не съм пробвала.

# 864
Много се чудя на тази красавица - проблемът е, че добрата стара 16 еврова машинка от випа си работи перфектно. Долче Густото пък е може да прави освен еспресо и други кафе специалитети и освен това капсулите ги има навсякъде...изобщо не искам да имам две строени машини в кухнята, защото общо взето само аз пия кафе вкъщи и направо не знам...мъка...

# 865
Какво мислите за този сет
https://www.amazon.de/dp/B07FYSY21L/ref=mp_s_a_1_12?keywords=son … 15809&sr=8-12

Не чета немски  и не разбирам, тази четка дали е от новите модели.

# 866
  • София
Много се чудя на тази красавица - проблемът е, че добрата стара 16 еврова машинка от випа си работи перфектно. Долче Густото пък е може да прави освен еспресо и други кафе специалитети и освен това капсулите ги има навсякъде...изобщо не искам да имам две строени машини в кухнята, защото общо взето само аз пия кафе вкъщи и направо не знам...мъка...
Купих тази машинка преди почти година и ми хареса, че не заема място - тясна и дълга, бързо загрява, регулираш дължината на напитката ..... доволна съм

# 867
Аз пък разгледам за ръчна малка прахосмукачка, за събиране на трохи и други след детето от дивана и земята.
Някой с мнение за това
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07TXN7C6H/ref=ox_sc_act_image_ … CPZHWEE&psc=1

Да чакам ли ЧП или няма смисъл?

# 868
  • Варна
https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B079QM5GL9/ref=dp_olp_all … amp;condition=all
Тази прахосмукачка -робот получих от складовите оферти, състояние приемливо. Засега е добре, няма забележки, почиства и тъмни килими тип шаги. Надявам се да съм доволна занапред. Нямаше никакви допълнителни аксесоари.

Получих и коментирания Инстант пот, също от складовите оферти. Той има повече забележки,  но те  си бяха описани. Не съм супер възхитена от това готвене под налягане, загрява твърде дълго. Ястията стават по-скоро варени, отколкото задушени, но сигурно още не съм го разучила. Като цяло става.Hug

# 869
  • София
Поръчах си филтри Брита от английския сайт. Бяха с описание Condition and notes:
Used - Very Good
Item will come repackaged.
Дойдоха в насипно състояние в кашона на амазон, а единият от филтрите беше с разкъсана опаковка. Писах на амазон, но пиша и тук ако някой се подлъже да поръча, че гледам има още с такова описание.

Къде е проблемът? Дошли са както са описани?!

Последния пост относно филтрите не го разбирам наистина. Хем е посочено състоянието хем писма до Амазон. Според това описание можеха и без целофан да пристигнат. Наистина се удивлявам понякога....

Вид сериозно ли? Repacked означава Преипаковани, а не без опаковка. Разбирам ако бяха в найлонов плик и след това с кашона за доставка, а на всичкото отгоре единият филтър е с разкъсано фолио и не мисля да го ползвам. Вие като си купите шише с вида и видите, че капачката е отворена бихте ли пили  въпреки това. Флтърът затова си има свое защитно фолио (опаковк), за да е защитен от замърсяване. Не е описан в състояние Acceptable, а Very good. Не виждам къде е проблема да си поискам парите за тоя филтър. Не съм аз го унищожила.
Описанието "Used"  автоматично трябва да значи за Вас, че защитно фолио няма да има. А пък  "repacked", че няма да дойде в кашон на Брита, а в такъв на амазон. И да, ако си поръчам вода с описание "използвано" ще очаквам тя да е отваряна.

Общи условия

Активация на акаунт