Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 479
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 480
Имам композитна мивка Blanco в апартамент, които ползваме сумарно 2 месеца в годината. Купих я подведена от добрите отзиви и съжалявам, че нямам снимка да покажа на какво прилича ... много съм разочарована и не препоръчвам. А ако случайно има някой магически препарат за почистване, ще съм благодарна да споделите.
Ето такава ми е мивката и не знам да е композитна ,продадоха ми я за гранитна .Ползвам я 6-та година нонстоп и не е мръднала.Няма петна.Мия я с какъвто препарат имам-доместос ,циф ,лидълския ...каквото имам.Най често я мия само с веро и гъба ,защото то няма какво да и търкам толкова.
https://www.amazon.de/dp/B00APVNQRS/ref=twister_B07DKM6X2C?_enco … ng=UTF8&psc=1

# 481
И моята Бланко Силгранит не е мръднала вече 8 години. Принципно винаги се презастраховат и съвтват да не се мият със силно реактивни препарати. И да не се слага съд, който е току свален от котлон. Но аз съм го правила.

# 482
  • Сф
Ох, влюбена бях (и още съм) в Елон на Бланко, но не можах да прежаля парите. Майстора на кухнята ни препоръча Серена на Лино и вече 5 години не е мръднала. Светла е, най- добре я мия с доместос.

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=173&pid=2604

По амазонската тема -и аз поръчах от витамините, много благодаря, че ги споделихте

# 483
  • София
Търся си кухненски смесител на Грое с издърпващ маркуч.Някой? Идеи?
Зависи какво точно търсиш и до какви пари. Аз преди 3 години гледах доста, но исках висок смесител. при нас водата е доста калцирана и дръжката му почна да се отваря и затваря по-трудно. Не знам как да го почистя самия смесител. Иначе съм много доволна. Взех го за 100€  https://www.amazon.de/dp/B001LF1KGG/ref=sspa_dk_detail_5?psc=1&a … 3be7ff25fe5f&...
Повече от три години го ползвам. Не се е повреждал, няма драскотини. Висок е, което ти дава свобода на движенията. Според мен е подходяш за по-голяма и по-дълбока мивка иначе ще пръска.

# 484
  • София
И в момента го има в склада на 101 евро и на 129 евро. Като за първата цена е състояние acceptable. Ще ги огледаме довечера.
Да попитам. Имам поръчка, която е изпратена от Амазон. И днес, два дни след като е изпратена в тракинг статуса ми пише, че пратката била върната на амазонци, защото пакета бил повреден. Ама аз си искам чепиците. Как да процедирам?

# 485
  • София
И на мен преди няколко дни ми дойде мейл, че съм отказала да получа пратката от амазон и я връщат към склада и ще ми върнат парите. Да, ама аз си исках обувките, но никой нищо не направи по въпроса, а междувременно цената им стана двойна.

# 486
Да попитам. Имам поръчка, която е изпратена от Амазон. И днес, два дни след като е изпратена в тракинг статуса ми пише, че пратката била върната на амазонци, защото пакета бил повреден. Ама аз си искам чепиците. Как да процедирам?
Влизаш в чата и им пишеш, че си искаш пратката. Те ще ти генерират нова поръчка.

# 487
Да, пиши им че си ги искаш. На мен скоро едни обувки ми ги бяха върнали, защото нямало никой на адреса. Между временно цената беше станала двойна. Писах, че искам да ми ги изпратят на ново и при доставката да оставят бележка и да се получат в пощата. Нямаше проблем.

# 488
  • Sofia
Скрит текст:
Имам композитна мивка Blanco в апартамент, които ползваме сумарно 2 месеца в годината. Купих я подведена от добрите отзиви и съжалявам, че нямам снимка да покажа на какво прилича ... много съм разочарована и не препоръчвам. А ако случайно има някой магически препарат за почистване, ще съм благодарна да споделите.
Ето такава ми е мивката и не знам да е композитна ,продадоха ми я за гранитна .Ползвам я 6-та година нонстоп и не е мръднала.Няма петна.Мия я с какъвто препарат имам-доместос ,циф ,лидълския ...каквото имам.Най често я мия само с веро и гъба ,защото то няма какво да и търкам толкова.
https://www.amazon.de/dp/B00APVNQRS/ref=twister_B07DKM6X2C?_enco … ng=UTF8&psc=1

ctefani , абсолютно същата е , но бяла. Имам и съдомиялна , т.е. не я ползвам колко знае колко дори и през двата месеца, в който сме на морето, но е ужасна. С веро и обезмаслител пробвах да я чистя,  не става. Ще купя препарата, който препоръча dreamingfly и дано се поизчисти, че ми идва да я изхвърля.

# 489
Имам същата мивка, потвърждавам, че с доместос или друг гелообразен и съдържащ хлор препарат се изчиства най-добре и без търкане. Разтваря петната някак в дълбочина и светва като нова, просто го нанасям, оставям за 2-3 минути и плакна.

# 490
  • София
Много готини токчета   28 евро  https://www.amazon.de/Emma-Go-Damen-Schwarz-Ophidia/dp/B01GH7QME … deals&sr=1-86
За поръчката, нямат вече тези обувки в склада. Имат нови за 75 евро и естествено няма да ми ги продадат за 26, а ботите изобщо ги няма в 36 номер. В крайна сметка те ще ми възстановят парите, ако искам нова поръчка могат да ми поемат доставката. Толкоз. Сега съм в търсене на нови обувки и едни боти. И съм нервна.

# 491
  • Luxemburg
Игрива слива, Следи си ги пак стоките. Като се върне поръчката ти ще ги сложат отново в склада, но няма да са на цената, която си платила. При мен обикновено до 2-3 седмици след изпращане ги пускат отново. Но всеки ден трябва да се проверява.

# 492
  • София
Да подкажете как се търси и дали изобщо има само чучур (само тази дума се сетих за описание)  за смесител. Смеситела е ок, но въпросния се счупи при резбата, от тогава три купуваме от БГ, и след 3-4месеца се троши по нещо в него.
Накрая сигурно смесител ще си харесам, но ако лога да купя само чучура от амазон

# 493
  • София
Да подкажете как се търси и дали изобщо има само чучур (само тази дума се сетих за описание)  за смесител. ...
Spouts taps Thinking

Тези Пума дали ги има някой? Точен номер ли да взема, че при тях е малко "тото"?

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 23:00 от Спунк

# 494
  • София
Да подкажете как се търси и дали изобщо има само чучур (само тази дума се сетих за описание)  за смесител. ...
Spouts taps Thinking

Тези Пума дали ги има някой? Точен номер ли да взема, че при тях е малко "тото"?
Мерси много.   Успях да ги намеря.  Явно в немския ги разпознава като pillar tab. Но ако не беше подказала с дума, още щях да си ровя безцелно Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт