Пазаруване от Amazon - тема №85 - до Черния петък

• 113 266
  • 1 379
  •   1
Отговори
# 915
Има 5/25 паунда отстъпка за всички абонати на Прайм. Начисляват се директно при плащането.

Нещо не ми го хваща, а продавач е Амазон. Не е от склада якето. Има ли някакви условия други?
Оказа се,  че трябва да направиш поръчка,  като абонат на Прайм и слет като ти бъде изпратена поръчката ти начисляват 5 паунда кредит,  които автоматично ти се приспадат от следващото плащане.

# 916
Някой назад писа, че е купил пиано от един сайт. Може ли повече информация - аз следя дигиталните пиана на Ямаха, но само в амазон и тук по бг магазини. Не съм гледала по други сайтове. На промоция ли го купихте, колко по-изгодно излезе, че и да се покрие и транспорта? До бг адрес ли беше или до превозвач? Аз честно казано се притеснявам от повреда при доставката и си мисля да купя тук от България.

# 917
Има 5/25 паунда отстъпка за всички абонати на Прайм. Начисляват се директно при плащането.

Нещо не ми го хваща, а продавач е Амазон. Не е от склада якето. Има ли някакви условия други?
Оказа се,  че трябва да направиш поръчка,  като абонат на Прайм и слет като ти бъде изпратена поръчката ти начисляват 5 паунда кредит,  които автоматично ти се приспадат от следващото плащане.
Промоцията с код GIFT05 не ми хваща на акаунт с платен прайм и не съм ползвала преди подобна оферта, но ми хвана на друг акаунт без Прайм и то веднага ги приспадна.

Дайте линк моля за промоцията за Прайм членове.

# 918
  • София
Здравейте, върнах дефектна стока на Амазон и съответно получих нов продукт. Проблемът е, че моят пакет стои в някакъв склад и още не е получен. Някой има ли опит? От Амазон удължиха срока на връщане до 90 дни, но това нещо не помръдва.

# 919
Официално Брекзит е отложен за 31.01.2020г.

# 920
# 921
Някой назад писа, че е купил пиано от един сайт. Може ли повече информация - аз следя дигиталните пиана на Ямаха, но само в амазон и тук по бг магазини. Не съм гледала по други сайтове. На промоция ли го купихте, колко по-изгодно излезе, че и да се покрие и транспорта? До бг адрес ли беше или до превозвач? Аз честно казано се притеснявам от повреда при доставката и си мисля да купя тук от България.
АЗ,от Томан-   https://www.thomann.de/intl/bg/index.html
Подробности :
Скрит текст:
Дигитално,тяхната марка. Максимално се доближава до класическото пиано-тежест на клавишите,звук.
До адрес в Бг,ДХЛ го доставиха. Тогава още нямаше превозвачи ,а и заради гаранцията,но не ми се е налагало да я ползвам. Идва опаковано в стериопори и кашон.Доста тежко си е.
Същото тук ми го даваха с 300-400 лв по-скъпо( пак да ми го поръчат от същия сайт )
Сега гледам,че са паднали цените и дават безплатна доставка до България над определена сума ( https://www.thomann.de/intl/bg/helpdesk_shipping.html?ref=prof_prcbx)

Ето ги по цена :
https://www.thomann.de/intl/bg/stage_pianos.html?ls=25&oa=pra

Пиши ми на лични за въпроси, да не разводняваме темата.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 15:46 от Трапезица

# 922

И аз с тази новина идвах, ще хванем и черния петък, и следновогодишните намаления. Joy

# 923
  • MJF
Здравейте!

Пазарувам от скоро от Амазон и все още нямам обстойни наблюдения, затова се обръщам към Вас с въпрос.
Набелязала съм си за покупка камера GoPro Hero 7 black и я наблюдавам в трите Амазон-а - UK, DE, ES.
Преди няколко месец успях да си купя прахосмукачка робот намален с 50% от Amazon.de.
Сега се глася да пазарувам на черния петък и въпросът ми е:
Правят ли тогава хубави намаления на стоките или пък по Коледа? Има ли реално какво да чакам, за да спестя някой друг лев? Сега има активни намаления, но са от порядъка на 10-20%.

# 924

И аз с тази новина идвах, ще хванем и черния петък, и следновогодишните намаления. Joy

Според мен ще хванем и Черен петък 2035 г...споко Joy

# 925
Здравейте, върнах дефектна стока на Амазон и съответно получих нов продукт. Проблемът е, че моят пакет стои в някакъв склад и още не е получен. Някой има ли опит? От Амазон удължиха срока на връщане до 90 дни, но това нещо не помръдва.

Здравей, с какво върна и колко ти излезе? За какъв пакет и кг.? Как така вече си получила замяната, пък те не са си получили първо дефектния продукт?!?!? На мен изрично ми споменаха, че те първо трябва да получат стоката обратно и тогава.
Моят казус е същия. Стои си техниката от 12 дена в испански склад на куриера и това си е, а аз си чакам.
И нали споменах, че получих дефектна играчка, която не работи и сега трябва да върна. Пратиха само етикет за връщане от УК, а аз ще връщам от БГ. Два пъти говорих с тях, нямало проблем, този етикет да слагам. Но лошото е, че връщането ми излиза 50 лева, а покупката ми е за малко по-малко 46 лева.... Тогава ми даваше, че артикулът не може да се достави до БГ и сега как ще си върна пощенските.... Случвало ли ви се е такова нещо и как да процедирам? Не искам да я сменям, но тя не работи и е дефектна. А нямам сметка да връщам, без да ми платят разходите.... Хмммм Thinking

# 926
  • София
В правото са си да откажат да възстановят пощенските разходи, щом е поръчана до превозвач. Вариант за ремонт тук няма ли? Евентуално да им поискаш частично възстановяване на разходите...
На мен ми изпратиха нов slow cooker преди да върна този, който получих ударен. Кашонът беше цял, без следи по него, но самия уред беше смачкан вътре в кутията незнайно как.

# 927
  • София

Здравей, с какво върна и колко ти излезе? За какъв пакет и кг.? Как така вече си получила замяната, пък те не са си получили първо дефектния продукт?!?!? На мен изрично ми споменаха, че те първо трябва да получат стоката обратно и тогава.
Моят казус е същия. Стои си техниката от 12 дена в испански склад на куриера и това си е, а аз си чакам.
И нали споменах, че получих дефектна играчка, която не работи и сега трябва да върна. Пратиха само етикет за връщане от УК, а аз ще връщам от БГ. Два пъти говорих с тях, нямало проблем, този етикет да слагам. Но лошото е, че връщането ми излиза 50 лева, а покупката ми е за малко по-малко 46 лева.... Тогава ми даваше, че артикулът не може да се достави до БГ и сега как ще си върна пощенските.... Случвало ли ви се е такова нещо и как да процедирам? Не искам да я сменям, но тя не работи и е дефектна. А нямам сметка да връщам, без да ми платят разходите.... Хмммм Thinking
Върнах една дефектна, да кажем платка. Пратих по бг пощи с проследяване, излезе около 10 лв
 И сега стои по складовете.

# 928
Здравейте! Искам да попитам дали имате мнение относно таблетите FIRE, които се предлагат в Амазон, в частност този, който е 10 инча:
 https://www.amazon.co.uk/Amazon-Fire-HD-10-Tablet-With-Alexa-Han … puters&sr=1-4
Бива ли ги и евентуално до колко са слизали като цена? Искам да взема за дъщеря ми /9г/, като основно ще се ползва за уча.се, както и за някакви клипчета и елементарни други дейности. Ще бъда благодарна за евентуална препоръка ако и за нещо друго като марка, от Амазон. Гледах едни доста по-евтини, Google или нещо подобно като марка, но май са подозрително евтини. Някой с опит?

# 929
Здравейте! Искам да попитам дали имате мнение относно таблетите FIRE, които се предлагат в Амазон, в частност този, който е 10 инча:
 https://www.amazon.co.uk/Amazon-Fire-HD-10-Tablet-With-Alexa-Han … puters&sr=1-4
Бива ли ги и евентуално до колко са слизали като цена? Искам да взема за дъщеря ми /9г/, като основно ще се ползва за уча.се, както и за някакви клипчета и елементарни други дейности. Ще бъда благодарна за евентуална препоръка ако и за нещо друго като марка, от Амазон. Гледах едни доста по-евтини, Google или нещо подобно като марка, но май са подозрително евтини. Някой с опит?

Дъщеря ми (8г.) има този 2-ра година вече. Ползва го за всичко, за което се сети, като основно игри и you tube. От миналата година имаме и Алекса, та купонът е пълен. Simple Smile
Подарих на майка ми същия FIRE за ФБ, месинджър, гугъл.... Не се оплаква.

Общи условия

Активация на акаунт