ДарК ... #2 ...Sic Mundus Creatus Est

• 18 573
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Аз да питам нещо за 7-ми епизод. Пускам 8 след малко и ще ви изчета назад.

Та, за 7 епизод

Скрит текст:
Защо Адам уби Хана? Кому беше нужно?

Спойлер епизод 7:
Скрит текст:
И аз писах същото по-горе, но съм го сложила в спойлера за финала.

Не можах да разбера, защо уби майка си. Можеше просто да отвлече Силия.

Скрит текст:
А той, защо я отвлече Силвия? Имам смутен спомен, че се появяваше в края на втори сезон, но не разбрах много каква и е ролята.
Спойлер епизод 7:
Скрит текст:
Да, за да я прати в бъдещето и да нареди пешките така, че тя накрая да стане майка та Хано/Ной и на Агнес, т.е. да срещне Бартош.

# 496
  • Вестерос
А в 8-ма в началото се разбра, че

Скрит текст:
Тронте не е баща на Регина, значи това дето писах за Батрош, че е дядо на дядо си не е вярно Grinning

Обаче Клаудия

Скрит текст:
беше много хитра, че се уби и играеше себе си и в двата свята.

Продължавам Grinning

# 497
Божее, като се сетя, че едно време се възмущавахме от това, че Марта е леля на Йонас, и си мислехме, че Ной е най-големият злодей.
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 498
Марта е голяма патица Joy
Клаудия обаче е жестока, при повторното гледане й станах голям фен, очаквах да е прекрасна в този сезон Heart Eyes

# 499
Марта е голяма патица Joy
Клаудия обаче е жестока, при повторното гледане й станах голям фен, очаквах да е прекрасна в този сезон Heart Eyes
Скрит текст:

Тя ако не беше Клаудия да им влее малко акъл, нямаше да се получи разплитането.

# 500
  • UK
От втори сезон я харесвам Клаудиа.

# 501
Падна голямото трепане
Спойлер
Скрит текст:
Клаудия уби баща си, Йонас уби майка си, Хано/Ноа уби баща си, Агнес уби брат си, Хелене уби дъщеря си, Марта уби племенника си, Йонас уби леля си.
Въпрос - не разбрах коя е майката на Петер, бащата на Регина, кой е башата на Тронте.

# 502
Скрит текст:
Клаудия уби баща си, Йонас уби майка си, Хано/Ноа уби баща си, Агнес уби брат си, Хелене уби дъщеря си, Марта уби племенника си, Йонас уби леля си.
Въпрос - не разбрах коя е майката на Петер, бащата на Регина, кой е башата на Тронте.

Спойлер финал:
Скрит текст:
Бащата на Регина е Бернд Доплер. Има снимка на Регина, Клаудия и Бернд в къщата, където останалите вечерят в оригиналния свят.

Бащата на Тронте е детето на Марта и Йонас.

Майката на Петер е някоя си Ulla Schmidt.

# 503
  • Вестерос
Изгледах! Ще откача! Страшен финал! Страшен сезон. Наистина е най-доброто, което съм гледала! Супер изпипано!
Връщам се да ви чета.

Скрит текст:
Много тъжно ми стана за Йонас и Марта Sad Но ми хареса, че накрая останаха тези, които реално са били странични по произход, но въвлечени във всичко.

А, от къде разбра за бащата на Тронте? Само това за мен ми остана неизказано.

За бащата на Регина

Скрит текст:
имаше подсказка как Бернд говореше на младата Клаудия каква красавица станала и бла бла. Това преди да дадат снимката, аз естествено се замислих само за някаква връзка там, но не и за бебето Регина.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 23:13 от Tiffany А

# 504
Elena, това за Тронте откъде го разбра? Аз пропускам нещо.

# 505
  • Вестерос
Точно. Не помня да са показвали, казвали кой е баща му, въобще Агнес с мъж даваха ли я?

# 506
Elena, това за Тронте откъде го разбра? Аз пропускам нещо.

Скрит текст:
Помниш ли, когато младия Тронте срещна триото при пещерата и средният му каза, че познава майка му?

Тронте е внук на Марта и Йонас.

# 507
  • Вестерос
Скрит текст:
Аз мислех, че я познава от бъдещето и му даде нарочно гривната, дето после я подари на Яна.

# 508
Скрит текст:
Аз така и не схванах защо въобще ни показва ха триото и каква му беше ролята. Това, че дадоха гривната на Агнес, не значи, че е баща му, защото ни трябвало на 12-13 г да има спомен за н ща си. Мисля също като Тифани.
Освен това не стана ясно къде Адам прати Агнес от 2053 г

# 509
  • Вестерос
Знаем го от втори сезон: Прати я да убие Ной, дето го видяхме във втори сезон. Затова не слагам спойлер.

Обаче,

Скрит текст:
нямаше логика да го убиват, защо? За да не продължава да човърка около Шарлоте ли Thinking

Скрит текст:
Триото бяха все заедно, за да не ги убие някой, така си се движат нарочно явно.

Общи условия

Активация на акаунт