ДарК ... #2 ...Sic Mundus Creatus Est

• 17 899
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Не съм съгласна, Тиф,, защото тази Агнес беше изморена, изтощена и много различна от онази в 21 г, която уби брат си.

# 511
  • Вестерос
Възможно е, аз с такова впечатление останах, че първо е била 21 век и после я връщат да го убие във втори сезон, което видяхме. Но въпросът е защо...

# 512
Това, че Тронте е:
Скрит текст:
е внук на Йонас и Марта се вижда на диаграмата от първите епизоди на сезона, където е представено родословното дърво в двата свята.

Точно там, където Марта убива Йонас.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 23:56 от Elena Pau 663353

# 513
Този сезон хич не е моето нещо. Ще го догледам, защото харесвам актьорите и играта е на ниво, всичко - но сюжетът вече ми е излишно заплетен, кой на кой брат, син, дядо, all of the above. Уважавам труда им, защото бая време са хвърлили да направят това нещо, просто за мен е негледаем този сезон и ме уморява, вместо да ми е интересно и забавно.

# 514
  • Вестерос
А според вас защо беше нужно
Скрит текст:
Ханно да убива баща си Бартош във втори сезон?

# 515
А според вас защо беше нужно
Скрит текст:
Ханно да убива баща си Бартош във втори сезон?

Скрит текст:
Това беше много гадно наистина. Адам бе наредил на възрастния Ной, а той на младия, уж защото Бартош вече не вярвал на Адам.

Вероятно, Адам е счел, че Бартош може да бъде някаква пречка за плановете му. А възрастния Ной изпълнява нарежданията на Адам, защото иска да се събере с дъщеря си.

Много тъжно.

# 516
  • Berlin
2ри и 3ти еп. 😄

Скрит текст:
Значи все пак Странникът каза, че не си спомня Марта 2 да го е спасявала и т.н. неща, които се случват явно след това, но защо, защо? Това ме тормози сега.

Видях тайния клуб в 1888, явно не пещерата и централата са началото. Но защо Странникът не знае за Марта 2, като явно и това е част от нещата и Адам и старата Мартичка си играят една игра и целят нищо да не се променя. 🤔 И какво означава - Марта трябва да умре, за да може всички останали да живеят, като не виждам да спасиха някой конкретно. Защо убиха Регина? 🤔
Имаме свят с Йонас и Марта и свят без Йонас, някакси не са ми 100% огледални. Има ли трети, без Марта, или дори четвърти без тях двамата? Иначе няма да ми е симетрично и логично, защото няколко пъти повториха, че те двамата били бъг в матрицата. И тъй...

# 517
  • Вестерос
И още нещо да питам май не разбрахме

Скрит текст:
Кой е бащата на Хелге?

Сега си направих една врътка ,че реално в основата като родители са
Силия и Бартош, те са основоположници, после се затваря цикълът.
Децата им Ханно и Агнес
Ханно с Елизабет- Шарлоте и т.н. знаем
Агнес със Светата Троица -Тронте
Тронте с Яна- Улрих и Мадс
Улрих с Катарина- Магнус, Марта, Микел
Микел с Ханна- Йонас
Марта с Йонас- Светата Троица.

Реално от останалите накрая роднини са само Петер и Регина, Регина му е леля, щом баща й е осиновителят на Хелге.

# 518
abs, това по-натам е обяснено.

За Тронте - диаграмата на родословното дърво на двата свята:
Скрит текст:

Петер и Регина обаче
Скрит текст:
не са кръвни роднини.

Бернд Доплер е осиновител на Хелге. Истинският баща на Хелге е някакъв си Anatol Veliev, според Уики-то на ДарК. Това не се казва никъде в сериала, обаче.

# 519
Ами то излиза, че
Скрит текст:
Марта е баба на собствения си дядо, а Йонас е дядо на прадядо си. Абсолютна лудница

# 520
Тронте, спойлер епизод 4:

Скрит текст:
Когато Тронте среща тримата, т.е. сина на Марта и Йонас, средният му казва, че не само познава майка му, но му е избрал името.

Това е абсолютен хинт, че му е баща.

# 521
  • Вестерос
Това за името съм го пропуснала 🤣

Трябва да намерих голяма картинка на родословното дърво.

# 522
Снимка на актьорите как са се събрали да гледат новия сезон ❤
Скрит текст:

# 523
  • UK
Това за името сега се сетих и аз.

Аз спах и се сетих нещо
Скрит текст:
тримата в началото които убиват  Бренд , секретарката и другите, за да почне всичко от начало. Подреждат фигурите в правилното положени, пресизвикват инцидента в Ел.централата и всичко се завърта отново.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 12:36 от GreenP

# 524
Това за името сега се сетих и аз.

Аз спах и се сетих нещо
Скрит текст:
тримата в началото които отбиват Тронте, секретарката и другите, за да почне всичко от начало. Подреждат фигурите в правилното положени, пресизвикват инцидента в Ел.централата и всичко се завърта отново.
Бъркаш имената
Спойлер общ
Скрит текст:
Не е Тронте, а Доплер, от когото взеха генералния ключ.
Аз продължавам да си мисля, че е ба си и инцеста всичко
Марта - леля на Йонас, създават с него дете, което пък създава дете от племенницата на Йонас, което след това им ставя дядо и прадядо.
Аз затова и отказах да приема, че светата Троица е баща на Тронте, въпреки директните подсказки

Общи условия

Активация на акаунт