ДарК ... #2 ...Sic Mundus Creatus Est

• 17 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • UK
Аз до последно си мислех, че
Скрит текст:
някой от е карал другата колата

# 541
И аз това си.мислех,особено като
Скрит текст:
поднесе колата след като ги видяха.
Друго, което ми се въртеше е, че Соня и Марек са Йонас и Марта и се връщат те, но финала с Хана състава друг тогава.

# 542
Общ спойлер:

Скрит текст:
Ева се опитваше да запази възела, за да може синът й да живее, нали така? Реално, тя пречеше на Адам да унищожи всичко. Клаудия също е пречела на Адам, защото, на практика, тя се е опитвала да спаси дъщеря си.

Всеки цикъл не е 100% идентичен с предишния, но води до същите резултати, защото се получава нещо като Едипова ситуация.

Клаудия изследваше родословните връзки в продължение на години и това й помага да разбере, кой е част от цикъла и кой не е. Тъй като Регина не е част от цикъла, Клаудия няма интерес да го поддържа. Още повече, че дъщеря й се разболява и умира.

Може би алтернативата Йонас и Марта да предизвикат катастрофата, в която умират Соня и Марек, не е консистентна, защото Йонас и Марта не са съществували по време на катастрофата, т.е. те не могат да бъдат първопричината.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 20:12 от Elena Pau 663353

# 543
  • Berlin
Но защо 86та да е настоящето? Значи и 2019та е в бъдещето, а оттам май започнахме.

# 544
Имам още 3 епизода, все още не чета спойлери.
Съгласна съм, че актьорите са много добре подбрани, но има и изключения. Шарлот като малка е много хубаво момиче, дъщерите й също са хубави, а като възрастна е суха и грозна. Сигурно обиждам актрисата, но наистина мисля, че изглежда много зле и в лице, и в тяло. Последната жена, за която бих предположила, че ще е любовница на някого.

# 545
Но защо 86та да е настоящето? Значи и 2019та е в бъдещето, а оттам май започнахме.

На коя серия си?

# 546
Ааа, в огледалната реалност,дето е любовница, я бяха освежили и наконтили Wink

# 547
Само е с по-различна прическа, физиономията й си е същата. Възрастната Франсиска (или Франческа) винаги изглежда мрачна, но все пак е с по-приятни черти.

# 548
  • Berlin
На 3ти съм, след малко почвам 4ти. Simple Smile Не мога да гледам бързо. 😄

Споделям за Шарлот, супер суха изглежда във всякакъв смисъл. 🤨

# 549
Пък Улрих ненаситния щото е голям убавец Joy

# 550
  • Вестерос
Представяте ли си, ако
Скрит текст:
Йонас и Марта бяха предизвикали катастрофата, в която умират Марек и Соня?
Мислих си го, че точно така е станало като се появиха Grinning

Хаха Улрих играчът е Ален Делон ама друг път Grinning

# 551
  • Berlin
Улрих е толкова ръбат, че чак е чаровен след няколко епизода.😄

Значи тия тримата шушони се разхождат насам-натам и убиват, който са си решили.
Скрит текст:
и то в двата свята. За какво аджеба всички искат тоя пуст Апокалипсис да се случи? За да живеят после в радиационен дъжд и пустиня ли?
Убягва ми нещо тука, вече не виждам смисъл. Или мислят само за собствения си ... и машината на времето да върви и те покрай нея. Малко ми писнА след 4ти еп. Още се държа и не съм се спойлирала.😄

# 552
abs, 5-ти епизод е много много интересен. Веднага си го пускай.

За Апокалипсиса ще разбреш по-натам. Но признавам, че са го направили доста сложно.

# 553
На мен ми е просто Joy в смисъл след финала Joy по отношение на апокалипсиса.

Единия ми въпрос го зачекнахте, имам още един, но не ми се пише в спойлер и ще изчакам да почнем да пишем свободно. Предлагам след една седмица да почнем да пишем както си трябва Joy

# 554
Пък Улрих ненаситния щото е голям убавец Joy
Добре го каза, хахаха. Аз го харесвам, но аз си падам по този тип лица.

Скрит текст:
Много ме изкефи като Катарина блъсна "малката" Хана в стената й и каза да си държи лапите далече. Майкоо, рядко имам толкова антипатичен женски персонаж като тази Хана.

Аз разбрах защо не ме кефи много този сезон - Марта ме дразни, а има много от нея. Все реве.

Общи условия

Активация на акаунт