iskambg.com са пълни измамници!

• 13 894
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
    не са коректни поръчах диамантена плочка номер 800 пратиха ми номер 1000 и ми взеха 7лв за това че я върнах при цена на плочката 6.90лв сега чакам да се обадят дали въобще имат номер 800

# 46
    • София
    Защо не Ви намерих по-рано, пълни измамници, така се опарих от тях!! НЕ препоръчвам на никого, никога, ама никога не пазарувайте от този сайт!!!

# 47
    Добре, че влязох тук да прочета мнения. Бях си поръчала нещо, с наложен платеж, преди малко ми звънна един БОТ да потвърдя поръчката си. Потвърдих, но като че ли нещо ме подтикна да прочета в бг-мама отзивите. Писах им мейл, че я отказвам все пак, пък те ако искат да я пращат, аз няма да се висна в офис на куриер. Не знам как този тип сайтове продължават да съществуват.

# 48
    Не знам кога за последно е писано по тази тема, но - вече са ЕООД
    И следователно трябва да може да се проверяват от КЗП .
    Пише го в общи условия най-отгоре

Но ще избягвам да поръчвам от този сайт, след като прочетох мненията.

# 49
    И аз да се оплача - първите три поръчки бяха окей, но сега на четвъртата се изложиха.
    Изпратиха ми артикула с грешен цвят. Пиша на имейла както е показано в сайта им - не отговарят. Звъня на телефона след няколко дена чакане - казаха ми да пиша на имейл и ми затвориха на секундата в която започнах да обяснявам, че съм писала вече и съм пратила снимка Sad

Общи условия

Активация на акаунт