домашни потреби търговия София

• 783
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте дами!
Ще имам голяма семейна сбирка и ми трябват еднакви чинии и прибори. Разглеждах онлайн ,ходих в Икеа ,Джъмбо,в търговията до Метро 2 и по разна магазини от левче .
 Знаете ли къде в София има търговия на едро за домашни потреби или магазин с прилични цени за покупка на около 40 /50 комплекта прибори и посуда?

# 1
А не е ли по-добре да потърсите фирма за кетъринг, от която да наемете всичко, което ви е необходимо?

# 2
  • София
Не зная дали дават само оборудването, ако храната не е от тях:
https://delicatering.bg/кетъринг-оборудване/оборудване-под-наем/

Иначе като магазин мога да предложа Euroland до ХИТ Младост и Люлин.
Имат чисто бели чинии и бели с позлата по ръба, порцелан, но не помня цени. Нещо ми се върти около лев и нещо - два на бройка, в зависимост от големината.

# 3
Искам да си ги купя. Тази сбирка на рода се прави всяка година и  искам да е красиво. Не може кетъринг,защото ние си готвим.Всеки си знае задачите и става бързо.

# 4
  • София
В Икеа има чинии по 1,19 лв. - OFTAST. Има десертни, големи плоски, дълбоки, купички и големи купи от серията. От бяло закалено стъкло са. Толкова евтини и с добро качество другаде не съм виждала.

# 5
Хахаха, аз съм си взимала от битака голям брой чинии на скромна цена, може да пробваш... ;D

Общи условия

Активация на акаунт