СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 7

• 36 883
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
Нищо не помага за тези киселини. Аз вечер основно имам. Пия ужасния Гавискон и за час е добре, но като легна и пак се почва. Още малко ще изтърпим.
Аз пак да се оплача. Сега ходих до магазина и понеже с жената се заговаряме и ме пита къде съм щяла да раждам. Като кажа, че болницата ми е на 50 км и всички викат "Олеее, как ще стигнеш?" Знам, че няма да родя за час, но много ми влияят такива думи и почвам да се замислям защо там реших.
Ако това ще те успокои. Аз ще раждам на 100 км😁

# 406
Нормално раждане ли? Вече наистина съм спокойна. Simple Smile

# 407
Един въпрос към вече родилите в Токуда секцио. Караха ли ви да сте без лак. На мен докторката ми каза, че нямало нужда  да го махам и че апаратурата в Токуда била достатъчно модерна. А моя приятелка скоро роси секцио пак в Токуда но при друг лекар и той й беше казал да го махне на ръцете. В дилема съм. Също така съм с гел и гел лак. Дали може само с обикновен лак или гела и гел лака не са проблем ?

# 408
Да нормално раждане 🙂 Казаха ми да тръгнем, когато контракциите са на 5 минути. Хубаво е това раждане като по филмите изтекът ти водите и хоп в болницата след 5 минути са родили... ноо реалността е друга. Пожелавам ти успех, на всички останали също и леко раждане😘 Аз след 4 дни влизам в 9ти месец ии започва обратното броене.

# 409
Най-добре питай АГ-то, при което ще раждаш за лака.

Аз имам една приятелка, която не спира да ми разказва някакви гадни истории около раждания, колко боли, как еди кой си едва оцелял, как майка й имала проблеми след раждането и всякакви ужасии. Няколко пъти й казах да спре да ми ги разказва, на което тя ми отговори, че това са нещата от живота и й обещах, че само да забременее и тя - ще й го върна Grinning

# 410
Да нормално раждане 🙂 Казаха ми да тръгнем, когато контракциите са на 5 минути. Хубаво е това раждане като по филмите изтекът ти водите и хоп в болницата след 5 минути са родили... ноо реалността е друга. Пожелавам ти успех, на всички останали също и леко раждане😘 Аз след 4 дни влизам в 9ти месец ии започва обратното броене.
Благодаря. На мен след 5 дни ми е термина Simple Smile Успех и на теб.

# 411
Bibka, не съм в Токуда, но вчера специално питах моята лекарка за лака и тя каза, че може френски. Тя точно това правя в момента Simple Smile За да ти е по-спокойно, най-добре питай лекаря си.
Sunshine, ще стигнеш безпроблемно, какво са 50 км. Просто няма да чакаш до последно, за да не се напрягате излишно и ти, и мъжът ти и да се движите спокойно.
Много несъобразителни хора има наистина, ама тя простотията по хората ходи. Гледам да не обръщам внимание, въпреки че ме блъскат хормоните.

# 412
Най-добре питай АГ-то, при което ще раждаш за лака.

Аз имам една приятелка, която не спира да ми разказва някакви гадни истории около раждания, колко боли, как еди кой си едва оцелял, как майка й имала проблеми след раждането и всякакви ужасии. Няколко пъти й казах да спре да ми ги разказва, на което тя ми отговори, че това са нещата от живота и й обещах, че само да забременее и тя - ще й го върна Grinning

Моля ти се, кажи на приятелката ти да млъкне. Не се говори така, не се прави така.

# 413
Мами в 38с. +4д. Днес коремът ми е много твърд целия и най-вече около пъпа. Трябва ли да се притеснявам. Някой знае ли на какво се дължи.
Имам и болки в кръста , когато съм права

# 414
Моя приятелка пък ми разказа как на нея ѝ изтекли водите, а тя си изтупала китеника, поизчистила си, изкъпала се и чак тогава тръгнала към болницата, а за капак се оказало, че колата няма бензин😂
Вярвам, че при всяка от нас нещата ще се развият нормално, спокойствие трябва.
Аз след няколко дни влизам в 9ия и се плаша от това, че къщата е нагоре с краката. Днес имах голямо желание да започна стая по стая да чистя основно, но не ми се получи. Едно ми е смотано, само ми се лежи едвам 2 перални пуснах. Утре ММ е почивка и колкото и да ми е жал за него ще се стегне от сутринта да свършим по-тежката работа.

# 415
Абе всички бебета, родени естествено ли са едни такива смачкани и с издължени глави Grinning. Гледам в ютюб все такива ги изкарват. Направо са страшни

# 416
Видяхме по-грозни бебоци на лекцията за адаптирането на новородените. хах Космати, мазни и какви ли не...Но да се радваме на каунестите им главички,че те минават по-лесно през таза.хах
Често пъти като ми показваше бебока лекарят ми казваше: "Те са малко грозни сега...", а аз винаги отговарях: "Нека са грозни сега,че после да са красиви!" Макар че гарджето на мама, каквото и да е, ще е най-хубавото! Simple Smile

# 417
Бени не го жали мъжа. И без това като се появи бебчето пак ще трябва да помага. Моя както нищо не правеше, така му се наложи бързо да се справя с всичко. Даже откакто аз си поех пак домакинската работа и се шегува, че му било скучно, защото като се приберял от работа и било напазарувано, сготвено, пералнята не чакала него Joy
Дес и аз така съм чувала, че са смачкани. Като се има предвид в колко малка "къща" са, нормално. Но пък ще са си нашите и ще са най-хубавите бебета.

# 418
Абе май се изправят после ми беше мисълта Grinning

# 419
Оправя им се главата после, да. До няколко дни мисля. Слагаме една шапка да не се вижда и така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт