СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 7

• 36 806
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Elibeth,как роди предишния път ?

# 691
  • София
Battssey, благодаря ти за милите думи. Hug Но аз не съм всъщност сама в тези неща, мъжа ми е плътно до мен. Още откакто бяха бебета мога да разчитам за всичко на него.
Нека всички дечица, а и родители да са здрави.

Aneliq, честито бебче.
И аз ще съм много благодарна да споделите нещо ефикасно за хемороидите, преди съм пробвала цикатридина, но сякаш не помогна особено за прибирането, само болката изчезна. Но при мен още по време на първата бременност се появиха.

А относно контракциите - аз не знам какви са болезнените, не е започвало естествено раждане при мен и предните пъти. Понякога от безболезнените сякаш ми се затруднява дишането леко, от стягането на корема.

# 692
Anelia, честито бебче! След време ще помниш повече хубавите емоции след това ❤
За хемороиди може да си вземеш Цикатридина спрей или супозитори, в зависимост външен или вътрешен е, дано бързо се повлияе!
Всяка жена, бременност, раждане и бебе са различни, както и начина, по който всяка от нас изживява всичко 🤗
Аз нещо съм се панирала, хем ми е за втори път, течение по-засилено имам, не от сега, обаче все съм ужас дали не ми изтичат водите, контракции имам от време на време безболезнени, имам още време до 21ви, обаче търпение - никакво 😄 Харесала съм си 11ти като дата, да видим кога ще реши в крайна сметка младежа.
Предишния път до 5-6 см разкритие изкарах, тогава ме свалиха в операционна, изобщо не съм оставала без дъх от болка, понаболяваше ме, но не беше нещо кой знае какво, не се плашете - ще ги преживеем Simple Smile))
Взех си цикатридина спреи но лекаря ми каза с него да си пръскам само шевовете а не хемороидите

# 693
Секцио се наложи предишния път, бебето беше много голямо и с много голяма глава и не можеше да навлезе в таза дори.
Anelia, пръскай и тях. Има и мехлеми - Проктогливенол е един от най-разпространените, помага и при вътрешни, и при външни.

# 694
  • София
Личен хороскоп си правя всяка година след рождения ми ден. Говорим (записвам) предимно за годината напред. От него знам различните краткосрочни аспекти през годината от моята карта, което означава, че всичко, което знам за околните (деца, родители и пр.), ще го разбера, ако е записано на моята карта. Разбира се, ми напомня и някои основни и по-дългосрочни аспекти при мен.

Арниката 30 С я пих само веднъж като ме заболя, иначе при кризи може през час до към 3 пъти. Не знам как ще е за раждането. На 11-ти съм при хомеопатката си и се надявам да ми каже, иначе ще я тормозя по телефона.

Хора, сънувах че в сегашното състояние, разбирам че съм бременна с тризнаци. Беше супер-реално, добре че котката ме събуди...

# 695
И аз сънувам вече всякакви щуротии. А на всяко будене си внушавам, че са ми изтекли водите и се проверявам. Лудница пълна е вече Grinning

# 696
По- запознатите с астрология ще ми кажат ли в крайна сметка 23.08 коя зодия е!?!? Все още се чудя лъв или дева е беба.

# 697
За мен е дева...

# 698
  • Пловдив
Здравейте честити бебчета живи и здрави!
За хемороидите изпитано поне при мен е ПРОКТИС М маз за хемороиди мажеш след тоалет 3 пъти дневно ако е външен хемороид понатискаш с пръст към ануса да му помогнеш да се поприбере с повечко маз да става натискането и поне веднъж дневно измиване със смрадлика(тетра).
А относно коя зодия е детето се гледа на 23.08 в колко часа е родено и ще видиш в нета след колко часа навлиза следващия зодиак.

# 699
Аз веднъж съм ползвала лекарство за хемороиди още преди да забременея. Хемоклин флаконче. За часове се оправих, много добро. Но не знам дали става за бременни и кърмещи.

# 700
  • София
Относно 23.08 има програми, които изчисляват според деня, часа и мястото на раждането в колко часа е влязло слънцето в новата зодия. Така аз на 28 години разбрах, че не съм овен, а телец - родена съм на 20.04. А зодията в първите часове била много силна. Така че може да си имате и Дева. Вижте в astrodienst.

# 701
Относно 23.08 има програми, които изчисляват според деня, часа и мястото на раждането в колко часа е влязло слънцето в новата зодия. Така аз на 28 години разбрах, че не съм овен, а телец - родена съм на 20.04. А зодията в първите часове била много силна. Така че може да си имате и Дева. Вижте в astrodienst.
И моите близнаци се родиха на 23.08 видях, че в някои сайтове пише, че са Лъв, а в други-Дева, та и аз се чудех в крайна сметка коя зодия са, ако може да споделите за програмата, родени са сутринта в 9:08 и 9:09 часа.

# 702
От зодии хич не разбирам и не съм се интересувала, но пък всеки ден имам аргумент защото точно на тази дата не искам да се роди беб. Или има имен ден, или са почивни дни, или тогава е роден някой познат, който недолюбвам... Мъжът ми се шегува вече, че искам да си го нося това бебе до първи клас Simple Smile
Катя, адмирации и от мен. Всеки път като те чета много ти се кефя на ентусиазма и куража да имаш три дечица с неголяма разлика. Със сигурност ще е весело у вас. Ние също искахме три, но предвид това колко време ми отне да забременея за втори път, едва ли ще се класираме за трето, че и годините си напредват. Но здраве да е Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 14:50 от Ronique

# 703
И моите близнаци се родиха на 23.08 видях, че в някои сайтове пише, че са Лъв, а в други-Дева, та и аз се чудех в крайна сметка коя зодия са, ако може да споделите за програмата, родени са сутринта в 9:08 и 9:09 часа.
Теди,грубо погледнато са лъв но е важно и в кой град са роденни,аз отбелязах София-но ако са другаде може би картинката ще е друга...

# 704
Поне с моята се надявам да нямам тази чуденка(т.е. се надявам да не пренося толкова много, че да трябва да се ражда на границата). И аз не съм много веща в зодиите, но и моята на едни места я изкарват Везни, на други Скорпион. Накрая се доверих на чичо Гугъл и леля ти Уикипедия, защото и без това не вярвам много в тия неща и сама си реших, че съм Везна, според описанието на характерните им черти и т.н. Grinning Хепи съм си с избора. Иначе има под-форум за астрология тук. Може да попиташ ако се интересуваш наистина от това, там предполагам, са по-вещи от нас.

Момичета, аз само се оплаквам тези дни, но исках да си кажа "болката". ММ е болен, по-скоро мисли, че е само лека настинка от климатиците, защото е само със запушен нос и болки в гърлото+главата, но да видим(работи като шофьор, та не се знае).. Лекуваме се, давам му да пие разни неща, чайове, витамини, пръска си носа със спрей(вода+сол, изключих за името в момента) превантивно да не се влоши, аз пък си пия пробиотиците и моите витамини, като се надявам много, да не е някой гаден вирус и да се заразя и аз. Тези дни го карам да седи по-далеч от мен, за всеки случай, но пък ината му продължава да ходи на работа, защото в момента им плащат двойно, заради малтийските "фести". Дано да му мине по-бързо, че почвам да изтерясвам пак.. Мисля го на работа, мисля го вечер, не знам вече. Ще му направя един хубав бульон, тъкмо звъннах на баба да я питам за нейната рецепта, че на мен ми помага винаги.

Общи условия

Активация на акаунт