Смешки от форума 32

• 96 423
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
щото е УаУ, нали?
Wink

# 301
Цената ѝ със сигурност е УАУ Wink

# 302
  • here and now
Предупреждавам, гнусливите да не четат.
Смешен ми е последния цитат, но без предисторията не може да се усети смисъла.

Цитат
Наакано дупе в кухненската мивка ли се мие? При чиниите и чашите  Joy
Глупости пише момата.
Цитат
Аз лично, нали съм мърлячка, точно там го мия моя, като се наака, и нещо повече - там го къпя.
То има и мъже, които пикаят в мивката.
Цитат
Ако мъжа ми го хвана да пикае там ще го накарам да се подмие в съдомиялната

# 303
Цитат
Този гардероб пука всеки път, когато с мъжа ми решим да се отдадем на ласки.
Какво стана после?Не го ли изпотрошихте този мръсник-гардероб?!Ако пък е много скъп за собствениците въпросният гардероб,от уважение към него е редно да се милват с друго помещение.Stuck Out TongueИма и трети вариянт,започват да печелят от филми.И без това има всякакви тройки,но с участието на гардероб ще са първи.

# 304
  • София

Цитат
Наакано дупе в кухненската мивка ли се мие? При чиниите и чашите  Joy
Глупости пише момата.
Цитат
Аз лично, нали съм мърлячка, точно там го мия моя, като се наака, и нещо повече - там го къпя.
Цитат
Направи се тема Страшки от форума. Може би трябва да има и тема Гнусотии от форума. Ще има доста материал. Брррр Confounded

# 305
  • Бургас
Цитат
сладкарка за професия не бих избрала , защото голяма уста иска яде и големи очи също ...

# 306
  • DE
Скърцащия гардероб Grin
Да се преместят в друга стая, може да не ги усети Laughing

# 307
Ааа, не се знае, ами, ако тръгне да ги търси, съвсем ще им секне любовния живот. Joy

# 308
Цитат
...и да пукам на дърво...

# 309
  • Велико Търново
Скрит текст:
Някакви идеи? Grinning
Цитат
Здравейте много моля да ми помогнете да открия една песен или по точно инструментал с тромпет защото няма текст а на припева се чува нещо от рода на АРИН ТИН ТИН ТИН АРИН ТИН ТИН...
Аз веднага се сетих за песента Joy
И аз така. Това е единственият "текст" и просто няма как да се подскаже по друг начин.
ПП/ "Закъснял" ми е коментарът, но чак сега попадам на темата.

# 310
  • Другата България
Цитат
Оплаквам се,че котарака ми в търсене на топлина от таблета е успял да публикува мнение в Звездни компромати.Че и копирал няколко поста,пък и няколко лайка отнесъл.
Joy Joy Joy

# 311
Скрит текст:

Цитат
Наакано дупе в кухненската мивка ли се мие? При чиниите и чашите  Joy
Глупости пише момата.
Цитат
Цитат
…………………………………………………………….
Ааа, не се знае, ами, ако тръгне да ги търси, съвсем ще им секне любовния живот. Joy

Съжалявам, ни'моа повече Sweat Smile вече 10мин ги препрочитам и не спирам да се смея като откачена

# 312
  • Пловдив
Защото думата "стар" е твърде...остаряла:
Цитат

А как мога да включа известия от олд тема, без да публукувам там.
Олд версията няма ми да се затвори все пак?

# 313
  • Mediterraneo
JoyJoy
Цитат
Тази сутрин, едно долно и гадно пиленце, така ми е окъкало цялата дясна страна на колата. Предвид постигнатия от пилето резултат, вероятно същото е с размери на овца и е притежател на някакъв особен вид силно въртящ се задник

Joy

# 314
  • France
Цитат
Няма какво да го чакаш да се накуми, па да му дойде кефа, така може да си чакаш и 10 години.
Решението е просто, спираш всякакви предпазни средства и засичаш на календара, кои са дните на овулация и точно тогава и си приготвяш най-хубавото и секси бельо, правиш всички онези въздействащи на мъжа нещица още през деня, да го жегнеш и като дойде момента, ще се раздадеш на макс, да го направиш да не знае къде се намира и той дори няма да има сила да прекъсне и да не свърши там където трябва.

Разбира се ти ще му кажеш, че пиеш противозачатъчни, аз това забравих, тази благородна лъжа е важна.

След това като разбереш, че си бременна, си планираш когато точно ще му кажеш и правиш една скрита камера да му снимаш реакция и ще сме много щастливи ако ни я покажеш. Smile
Сигурно ще е много епично и реакцията му, но повярвай после ще е много щастлив !
Дълго се чудех дали е за тук или за страшките.

Общи условия

Активация на акаунт