Смешки от форума 32

• 96 761
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ужасТТ!

# 316
JoyJoy
Цитат
Тази сутрин, едно долно и гадно пиленце, така ми е окъкало цялата дясна страна на колата. Предвид постигнатия от пилето резултат, вероятно същото е с размери на овца и е притежател на някакъв особен вид силно въртящ се задник

Joy
JoySweat SmileSweat SmileJoyJoyJoy
(Искам си търкалящото се човече)

# 317
JoyJoy
Цитат
Тази сутрин, едно долно и гадно пиленце, така ми е окъкало цялата дясна страна на колата. Предвид постигнатия от пилето резултат, вероятно същото е с размери на овца и е притежател на някакъв особен вид силно въртящ се задник

Joy
JoySweat SmileSweat SmileJoyJoyJoy
(Искам си търкалящото се човече)
Жалко, че вече го няма.

# 318
  • Euskal Herria
С най-добри чувства към съфорумката, има чувство за хумор.  Разсмя доста хора, когато го публикува:
Цитат
Понеже съм в болнични съм се потопила в темата за Кралските проблеми до степен да се сънувам,като част от британското кралско семейство.Била съм се омъжила за 3-я син на Чарлз(ти да видиш)!!И на следобедното шоране(уж файв ъклок,ама чашите бяха със столчета) ще си счупя краците да бързам,понеже бях обещала на свекъра-принц Чарлз да му донеса разсад за домати "Биволско сърце".Аз си знам,как ги крепих по самолетите в кофички от кисело мляко,но оцеляха,а принца толкова сърдечно му се зарадва(на разсада),толкова любезно ме поздравиха с Камила.После минах само да поздравя Мегън,а тя даже не ме отрази-ами кофти ми стана.Чувствам се дискриминирана щото съм от Източна Европа.

# 319
Цитат
Аз не съм срещал, жена която, да речем знае, защо кой е президент на САЩ има значение за България. В началото е интересно, като разправяш, на някоя защо е така. С времето разбираш, че тя всъщност не се интересува от отговора на този въпрос. Защо тогава аз да се интересувам от бялото течение. "Бизнесът" приключва.
... от темата за истинска любов и партньорство

# 320
  • Германия
Цитат
Аз примерно за сеиозната си връзка отделям по 20 часа/седмица. Съответно за тия 20 часа получам 3-4 пъти секс. Ако изляза на свободния пазар, отношението внимание секс отива над 12 часа / 1 секс.
Много по-времево ефективно е да си с постоянна жена. Плюс качеството на сеска е по-високо. Аз от качество на секса не обичам да спестявам.

Та, седмицата има 168 часа, от тях спя 56 часа, 40 за работа и 20 за разправи с жената, остават 52 часа за мен. Ако същото количество секс си го докарвам от свободния пазар, ще ми остават само 24 часа/седмица за мен. Защото вместо тия 20, ще трябва да се занимавам 4*12 = 48 часа с потенциални жени.
Романтика ли бе, да я опишеш?

# 321
  • Euskal Herria
А тия 20 часа в строг график ли са? Тъй де, да си знае жена му  - от ... до ... връзка/разправии с жената, от ... до... не ме закачайте, времето е за мен. Grinning

# 322
  • забравих си мисълта...
Пропуснала ли съм нещо? Да не би да са върнали казармата от времето на Сталин?  Wink

# 323
  • Пловдив
От "Въпроси към модераторите и администраторите":
"Регистрирах се как да задам въпроса"

# 324
Ужас! Този със сметките за секса да не е счетоводител? 🤔

# 325
Не е от форума, затова малко пояснение. Това е певица в механа, на която всичките ѝ колеги са от ромски произход
Скрит текст:

# 326
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ужас! Този със сметките за секса да не е счетоводител? 🤔

aз си мисля, че изобщо не си губи времето с жена - ръката му е по-близо, if you catch my drift... Wink

# 327
😂 В тези 52 часа за него положително вкарва и ръката, след като това му е възприятието за жена. Или както казват такива като него: наличието на жена е за престиж, удоволствието е от ръката...😁🙄

# 328
  • Карлово
Този със сметките малко време работи, ако работеше повече щях да мисля, че IT специалист. Имахме един дето ни вика, на мене и колежката, запознайте ме с някоя ваша приятелка за гадже, но да не ме занимава много
Скрит текст:
само да си я надене и да бяга.
Rage

# 329
Смейте се вие, ама нали знаете вица - човек не се състарява от секса, а от търчането покрай него. В интерес на истината, и аз като жена оценявам колко по-яко е дългосрочна връзка, вместо наново всеки път да се правиш, да си губиш времето... в живота има и други неща - работа, хобита, а и книги кога ще се четат...

Общи условия

Активация на акаунт