И пак за любовницата и съпругата

• 33 331
  • 943
  •   1
Отговори
# 870
Ей това е. Появи се трола и темата умира. Има ли начин да блокирам потребител така, че да не му излизат мненията или трябва да се махам от всяка тема, в която той пише? Ми то тоя трол яко е налазил форума!

# 871
  • Linz
Лъжа е онова с късите крака, което ти отнема ангелските крилца.

# 872
Аз пък не знам защо й се връзвате наТереса...

# 873
Ей това е. Появи се трола и темата умира. Има ли начин да блокирам потребител така, че да не му излизат мненията или трябва да се махам от всяка тема, в която той пише? Ми то тоя трол яко е налазил форума!
Да бе, той пък форума се върти около тебе
точно !

# 874
  • Linz
Напротив, едно и също е във всяка тема, която атакуваш. Явно ти е много скучно без любовник.

# 875
Напротив, едно и също е във всяка тема, която атакуваш. Явно ти е много скучно без любовник.
И ти си заедно с мен във всяка тема. А на теб скучно ли ти е без любовник ?

# 876
  • София
За днешните млади нещата са много по-фриволни, незадълбочени, не "да се посветим и разтворим в партньора" и подобни. Сега е консуматорското време - искам ерго получавам и не следва да ми пука.

Не за днешните млади- за вчерашните и онзиденшните, е същото. Откакто жените излязоха от къщи и заработиха наравно с мъжете , нещата се промениха. И съвсем нормално- когато имаш материал за сравнение, ставаш доста по- критичен към другия. Като прибавиш и елемента "чуждо", ето ти завършения образ на съвременните отношения.
Тереза много се изхвърля, защото не я е треснал горния праг на вратата, но за едно е права- няма съвременен човек, който да не е пожелал някого другиго, пък бил той видян по телевизията.
И това, че физически не е успял да изневери, не е голямо успокоение за привържениците на "разтварянето в партньора".

# 877
  • Linz
Аз не съм новак-трол.

Изневярата не е да не пожелаваш никога друг, а е осъзнато и контролирано действие, водещо до загуба на доверие.

# 878
Напротив АбсурТ, не мисля така. За баба ми и дядо ми развод е бил немислим -като са имали проблеми, решавали са ги. Сега, за всякакви проблеми отговора е развод "щото само аз имам нужди/промених се/Мерк е ретрограден/скучно ми е и прочее. Най-се ядосвам не на кръшкането, а че едва ли не трябва да се приеме за нормално и  да го поздравим за което. Това е издевателството - да знаеш, че ще нараниш, но въпреки това да го правиш и да твърдиш, че всичко е ОК. Терезата не съм видяла всички писания, но явно е успяла да подразни.
За пожелаването също съм казала, че не е възможно, а за "разтварянето" смятам, че е възможно при емоционално необременени хора- такива след 28г няма.

# 879
Аз не съм новак-трол.

Изневярата не е да не пожелаваш никога друг, а е осъзнато и контролирано действие, водещо до загуба на доверие.
Не е задължително да води до никъде, камо ли до загуба на доверие. Просто ще остане тайна и толкоз.

# 880
Аз не съм новак-трол.

Не е задължително да води до никъде, камо ли до загуба на доверие. Просто ще остане тайна и толкоз.
Рано или късно истината лъсва отнякъде, никога не знаеш какво ти готви животът. Когато човек се самозабрави в "сигурността" си, тогава пада отвисоко. А тайните си разяждат отвътре таящия ги. А и все да си нащрек, благодаря.

# 881
  • София

1.Рано или късно истината лъсва отнякъде, никога не знаеш какво ти готви животът. 2.Когато човек се самозабрави в "сигурността" си, тогава пада отвисоко. 3.А тайните си разяждат отвътре таящия ги. 4.А и все да си нащрек, благодаря.
1. Не винаги
2. Не винаги
3. Не винаги
4. Затова изневярата не е за всеки. Simple Smile

# 882
  • София - Рим и обратно
Аз наистина много искам да открия един мъж, който да каже - не, няма да те пипна, защото съм женен. Нищо, че си красива, млада и ми пада ченето като те видя, а освен това си ми легнала гола в леглото.
Ако има дори един такъв, аз ще си отрежа главата, като преди това му целуна краката.

# 883
Има, лично го познавам, но все пак не е нужно да си режеш главата. Преди години една моя приятелка, невероятна знойна красавица, беше си навила на пръста, че ще е с него, но човека я отряза. Държеше и още държи на жена си, заедно са от ученици.

# 884
Има, лично го познавам, но все пак не е нужно да си режеш главата. Преди години една моя приятелка, невероятна знойна красавица, беше си навила на пръста, че ще е с него, но човека я отряза. Държеше и още държи на жена си, заедно са от ученици.
На тоя не му става, да знаеш !

Общи условия

Активация на акаунт