"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 44

• 95 479
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета!
Отдавна се каня да пиша и все не ми остава време. Едва се добирам поне да ви изчета.
Финала вече не ми се иска да го коментирам, защото останах ужасно разочарована, въпреки щастливия финал.

Извинявам се предварително, но и аз ще бъда негативна.
Вярно, че ситуацията около Джан в Наполи е меко казано ужасяваща за самия него. Аз като човек, бранещ личното си пространство не бих могла да изтърпя подобно нещо, но Алекс го е описала за мен абсолютно разбираемо и за мене възможна истина. Още нещо. Напълно е нормално да търси развитие нагоре, след като в родната му Турция не получава нужното признание.

Мен ме дразни повече истерията около Джан/Демет. Във всеки един сериал с хубава и харизматична двойка на екрана на зрителя му се иска да пренесе двойката и в реала. Случват се и такива неща. В нашия случай с тях явно е имало нещо, наистина, но дали сега е така можем само да гадаем. Но за мен да се правят изказвания от нас, които нямаме  никаква представа за техния истински живот, че той си правел ПР на неин гръб ми е малко необективно. Ние няма как да знаем какви са в реалния живот, те ни показват това, което искат да видим, но това не ни дава правото да казваме, че ги познаваме що за хора са.
Дали са заедно или не не ги прави по-малко стойностни хора и актьори. Извинете ме, но вие ще спрете ли да ги харесвате ако не са двойка? Да, те изикрага една прекрасна любов, но я изиграха.
Ако някой спре да ги харесва, само защото не са двойка, то ще е някой от тази, които си позволяват да се хвърлят на врата и да целуват непознат за тях човек!
Извинете ме, не искам да обиждам никого, но искам да гледам на нещата реално.  И на мен ми харесват като двойка, но всичко е публикувано от сериала, както винаги.

Хубав ден и отново се извинявам за негативизма.

# 46
Добро утро!🤗🤗

Едно слънчево момиче...☀❤❤

Просто ме дразниш с красотата си...И с това, че летиш... изсъскала змията към пеперудата...🐍🦋

Прекрасен ден, момичета!😘

# 47
Здравейте!

Идвам с клюкината....
Алекс Hug, продължението...

Скрит текст:

С две думи, след като са разбрали, че ги снимат папараци, Демет и онзи са се разделили. Тя е изкарала деня на кея близо до дома му, той на друго място. Вечерта към 23 часа са се събрали край басейна, където са си говорили, той е целунал ръката и, опрял е глава на рамото и, по късно е донесъл одеало....
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-yine-yakalandilar-saat-23-00-y … -evi-41308649?p=1

И какво е искал да каже Джан Яман с това по нощите newsm78

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 09:16 от Slawena

# 48
Simple Smile Сега поне не могат да я обвинят, че е екранния й партньор ...

# 49
Simple Smile Сега поне не могат да я обвинят, че е екранния й партньор ...

Този не ми харесва Rolling Eyes, но защо ли не ме е питала Демет Mr. Green

Пък нея и срам, Джан се старае толкова много в Неапол тя в Бодрум флиртува Crossing Arms и кога да има време Демет ханъм да лайкне нещо на Джан бей, то остава ли и време, като по късни часове се занимава с други Confused, че и ръка ще и целуват  smile3560

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 09:32 от Slawena

# 50
Че на тези снимки може да е всеки, то нищо не се вижда.

# 51
Ягодка, не е всеки, но може да означават всичко. Като минимум въпросният Каан се е развел през тази година, познават се с Демет отдавна и Демет е била близка и със  бившата му съпруга. Може да се оплакват един на друг от половинките си или да споделят приятни спомени от минало време.
Странни, все още трудно разгадаеми неща се случват с Демет и Джан. Не ми хареса отписването на Анъл и Демет, въпреки че не са изтрили общите си снимки. Развалянето на една дълголетна дружба е симптом на големи промени в личността и живота.
Интересно ми е какво ще заснемат папараците като се върне Джан в Турция. Все пак трябва да предаде многобройните подаръци от Италия на Демет.

# 52
Отговорът на Демет на писанията на жълтурковците...😎

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 10:26 от alex_94

# 53
Че на тези снимки може да е всеки, то нищо не се вижда.

Ягодке, въпрос на фантазия Stuck Out Tongue Winking Eye

И защо Демет ханъм се оправдава, да не Джан бей да се ядоса? Вярно, че нещата не са такива каквито трябва да бъдат Sunglasses

# 54
  • София
Здравейте, момичета!
Отдавна се каня да пиша и все не ми остава време. Едва се добирам поне да ви изчета.
Финала вече не ми се иска да го коментирам, защото останах ужасно разочарована, въпреки щастливия финал.

Извинявам се предварително, но и аз ще бъда негативна.
Вярно, че ситуацията около Джан в Наполи е меко казано ужасяваща за самия него. Аз като човек, бранещ личното си пространство не бих могла да изтърпя подобно нещо, но Алекс го е описала за мен абсолютно разбираемо и за мене възможна истина. Още нещо. Напълно е нормално да търси развитие нагоре, след като в родната му Турция не получава нужното признание.

Мен ме дразни повече истерията около Джан/Демет. Във всеки един сериал с хубава и харизматична двойка на екрана на зрителя му се иска да пренесе двойката и в реала. Случват се и такива неща. В нашия случай с тях явно е имало нещо, наистина, но дали сега е така можем само да гадаем. Но за мен да се правят изказвания от нас, които нямаме  никаква представа за техния истински живот, че той си правел ПР на неин гръб ми е малко необективно. Ние няма как да знаем какви са в реалния живот, те ни показват това, което искат да видим, но това не ни дава правото да казваме, че ги познаваме що за хора са.
Дали са заедно или не не ги прави по-малко стойностни хора и актьори. Извинете ме, но вие ще спрете ли да ги харесвате ако не са двойка? Да, те изикрага една прекрасна любов, но я изиграха.
Ако някой спре да ги харесва, само защото не са двойка, то ще е някой от тази, които си позволяват да се хвърлят на врата и да целуват непознат за тях човек!
Извинете ме, не искам да обиждам никого, но искам да гледам на нещата реално.  И на мен ми харесват като двойка, но всичко е публикувано от сериала, както винаги.

Хубав ден и отново се извинявам за негативизма.
Аз съм на твоето мнение!!

# 55
Славе, 🤗 за разлика от Джан , Демет почти винаги отговаря на нападките ...😉

Джан само веднъж изригна, че всеки ден след като се събуди научава от медиите коя е новата жена в живота му . И това стана след като писаха, че Аслъ Парлак е новото му русо  гадже...🤣

От Каан...Демет е само моя приятелка... 😛

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 11:05 от alex_94

# 56
Здравейте момичета  Hug

Славе , пак раздвижи темата , но този път в обратната посока . Време е и на Демет да обърнем внимание , че той Джан доста ни пресити с тази неаполитанска афера . Всичко е вятър и мъгла , те си почиват и прекарват свободното си време  така както ги устройва , а ние си гадаем по картинки  и си строи хипотези според своите нагласи . Ако приемем , че са само приятели и си споделят и подкрепят в труден за тях момент , единственото което ми идва на ума е ,че явно мъжете са по добри душеприказчици от жените .
Ако някой разбере какво ще натворят феновете в ИГ и ТТ , моля да сподели .

Приятен ден момичета  Nature Sunny

# 57
Лили, може Каан да е споделял на Демет и тя да е неговия душеприказчик, а не обратното. Аз така си обяснявам и целуването на ръка - знак на благодарност. /хаххахаха - поредното съчинение по картинка Simple Smile/
Като цяло всичко, което излиза за Джан и Демет през изминалата седмица прилича на почивка един от друг. А това е странно като за нова двойка. Реално това са първите им свободни от сериала дни и те ги прекарват поотделно. Но като вземем под внимание, че Джан се съгласява и участва в неразгласяването на отношенията им, като се има предвид все по-комерсиално изглеждащото му пътуване до Италия много съм щастлива дори, че Демет се намира в приятелска среда.

# 58
Привет 🤗

Славе, във въздуха ги хващаш още клюките, преди рускините даже 😂
Да видим кой вятър откъде ще задуха, от коя дупка ще излезе заек. Ако Джан и Демет са двойка, за мен е нормално това леко разделяне сега. Никой от тях двамата не е обръщал нужното внимание на семейството и приятелите си през последната година. Работиха много, бяха по 15-16 часа заедно всеки ден. Нормално е да искат да починат, да се видят с близките си и да не са нон стоп заедно. Ако въобще е така де. Времето ще покаже, всички го казваме. Демет как я изхващаха точно на тази почивка, с тези хора? Когато беше с Фарук и неговите приятели ,когато и Джан се присъедини към тях, никой никъде не успя да хване нещо. Пресата си пуска само това, което ѝ е удобно, скандали да завърта.
dari 🤗 Демет по принцип не "харесва" голяма част от нещата, които Джан поства, не са само тези клипове.
А що се отнася до приятелството им с Анъл, никой незнае как стоят там нещата.
А и не е само той. Фатма и Бесте, които бяха едни от най- добрите ѝ приятелки, също са в девета глуха. Няма лайкове, няма общи снимки. Общо взето нещата при Демет доста са се променили. Докато при Джан не виждам промяна в обкръжението му.

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 12:04 от Mariya_R_84

# 59
Мария, съгласна съм с това, което казваш. Ама хайде да помислим малко какво обкръжение имаше Джан преди и по време на Птичката - тати, ТАТИ, тати Гювен и тати Яман ...
В същност - тати, чичо Ибрахим, партньорите от адвокатската кантора и мениджърите. Е чичо Ибрахим го отсвириха.
Честно казано тати ама хич не го харесвам. Видимо човек по живота, бохем и несериозник. Спомнете си какво разказваше Джан за детството си. Баща му е бил митнически служител, когато Джан е ходел у тях в къщата му винаги е било безкраен купон. В един момент е съкратен от работа и изпада във финансова криза до степен да не може да плаща за частното училище на сина си. Т.е всичко изкарано е немедленно изхарчено. От онези години насам видимо живее ден за ден, само и единствено за себе си - няма друга жена трайно в живота му, няма други деца, няма индикации да работи нещо или да се интересува от нещо различно - само басейна, котките, Ибрахим, напитките и сега отразения блясък на Джан.
Доста са си близки двамата и според мен Джан е наследил много от характера му. За това и няма приятели - самодостатъчен си е, има високо мнение за себе си и вероятно панически бяга от отношения /нямам предвид само жени/, защото те изискват да се ангажираш. Минава през живота като волна птичка и не се товари с никакъв багаж.
Накратко когато нямаш обкръжение няма и какво да се промени, когато си толкова комуникативен като Демет - промените се забелязват.
Е така виждам аз картината отстрани, може и да не съм права.

Общи условия

Активация на акаунт