Отдавна се каня да пиша и все не ми остава време. Едва се добирам поне да ви изчета.
Финала вече не ми се иска да го коментирам, защото останах ужасно разочарована, въпреки щастливия финал.
Извинявам се предварително, но и аз ще бъда негативна.
Вярно, че ситуацията около Джан в Наполи е меко казано ужасяваща за самия него. Аз като човек, бранещ личното си пространство не бих могла да изтърпя подобно нещо, но Алекс го е описала за мен абсолютно разбираемо и за мене възможна истина. Още нещо. Напълно е нормално да търси развитие нагоре, след като в родната му Турция не получава нужното признание.
Мен ме дразни повече истерията около Джан/Демет. Във всеки един сериал с хубава и харизматична двойка на екрана на зрителя му се иска да пренесе двойката и в реала. Случват се и такива неща. В нашия случай с тях явно е имало нещо, наистина, но дали сега е така можем само да гадаем. Но за мен да се правят изказвания от нас, които нямаме никаква представа за техния истински живот, че той си правел ПР на неин гръб ми е малко необективно. Ние няма как да знаем какви са в реалния живот, те ни показват това, което искат да видим, но това не ни дава правото да казваме, че ги познаваме що за хора са.
Дали са заедно или не не ги прави по-малко стойностни хора и актьори. Извинете ме, но вие ще спрете ли да ги харесвате ако не са двойка? Да, те изикрага една прекрасна любов, но я изиграха.
Ако някой спре да ги харесва, само защото не са двойка, то ще е някой от тази, които си позволяват да се хвърлят на врата и да целуват непознат за тях човек!
Извинете ме, не искам да обиждам никого, но искам да гледам на нещата реално. И на мен ми харесват като двойка, но всичко е публикувано от сериала, както винаги.
Хубав ден и отново се извинявам за негативизма.