"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 44

• 95 498
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Аз само да попитам ей така малко искрено и лично, когато сте били във връзка все с половина ли сте искали да бъдете. Аз лично не, уважаваме си взаимно личното пространство и времето с кого и как ще прекараме. Не може 24 часа да си все с един човек колкото и да си влюбен, чисто мое мнение.
Време е за смейство и приятели сега, дали с тати или мама или френдове...

Аз го казвам винаги, Джан и Демет в реала не са заедно, може да са приятели и да са имали нещо по време на снимките, макар вярвам до доказване на противното Wink

https://www.gecce.com.tr/haber-can-yaman-italyada-neden-bu-kadar … ildigini-acikladi

Може ли Джан да обясни фенската любов в Италия

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 12:30 от Slawena

# 61
Дари, не ме разбирай погрешно. Нямам за цел да хваля Джан или да критикувам Демет, напротив. Напълно е нормално хората около теб и средата ти да се променя. С всяка нова работа или проект приятелите остават на заден план. Нормално е. Някои остават, други си заминават и на тяхно място идват нови. Това е неизбежен кръговрат. Демет става все по успешна, Фатма и Бесте също са актриси ( ако не бъркам) но нямат нищо общо с ранга ѝ. Може от там да са тръгнали разногласия, а може и да не е така. Може да се сърдят че не им е обръщали внимание, може и да не е така. Фатма докато беше с бившия си приятел, този с ресторантите, Демет реклами ли не прави, Джан също беше на едно откриване, но след това пълна тишина. Фатма е човека, който ги запозна и със Сечкин, възможно е да не харесва Джан примерно и от там също да има проблем.
С Анъл са приятели от години, но там нещата са други, участвали са заедно в сериали, поради тази причина се виждат и по често. Напълно е възможно причината за отписването да е и годеницата му. Пази си територията.
При Джан е точно обратното. Приятелите му са семейството му, екипа му, сътрудниците му, т.е. хората, от които не може да "избяга". Явно си е преценил, че са му достатъчно и не завързва други сериозни приятелства. Интровертен тип човек е, виждахме го през цялото време на сета как се държи, аз също съм така и мога да кажа за себе си, че хората в моето обкръжение се броят на пръсти. На моменти съм асоциална и даже ако не ми се налага не общувам с хора. 😂Определено също не харесвам тати.

# 62
Скрит текст:
На Джан стратегията горе долу ми се изясни .Трупа популярност и се радва на фенската любов , промотира си двата сериала  Пълнолуние и РП в Италия . Тръгна на почивка и обиколка из  Италия , но заседна в Неапол  Joy За Демет нещо съм в размисъл . Почива си активно , посреща и изпраща приятели и роднини , празнува РД на мама , но защо допуска да я забъркат отново в скандал с мъж , след като знае , че сега я следят под лупа за някоя клюка и сега и се налага да се обяснява, че двамата са просто добри приятели . Мисля , че можеше да мине спокойно и без  тази  невинна , но  неудобна ситуация,  според мен 

# 63
  • Пловдив
Джан е скорпион, а те нямат много приятели. Ален Делон, който също е скорпион, винаги е казвал в интервютата, че е "вълк единак". Вкъщи обкръжена съм от скорпиони, същите са. Ти да искаш лично пространство от тях, докато са млади, абсурд.

# 64
Славе, аз съм от този тип, който всяка свободна минута прекарва с половинката си. Така бях като млада, така съм и сега.  Не става въпрос да излезеш с приятелки на кафе за час-два. Или на някой банкет - поотделно. Може би за това ми е чудно. Но явно е типично за днешната младеж - да си "почиват един от друг" след три петъка отношения.
Както и да е - те си знаят.
Мария - добре те разбирам. Просто изведнъж си дадох сметка, че Джан е съвсем сам, докато Демет има много широк кръг от добронамерени познати. Това, че не се вижда вече с част от тях не я први лоша, или звездоманка. Просто живота разделя дори и неразделните, понякога и съвсем без причина. Не знаех, че Фатмавече не е с готвача.
Лили - основното обвинение от феновете е "защо Демет е допуснала такава ситуация". Такова отношение към случката в същност представлява истинско навлизане в личното пространство. По-истинско дори от това, че са я снимали. Ще си общува когато, както и с когото си иска. Обясненията в нета - нейните и на Каан вероятно са заради близките им и някое гадже на артиста.  А пък ако Джан се е почувствал засегнат /малко вероятно/ - да си беше седял при нея в Бодрум.
Елена - то хубаво скорпионите задушават партньорите си, ама тука не се вижда Джан да се е лепнал плътно до Демет. Напротив, върви си по набелязания път и хич не се оглежда. В момента амбицията му е по-голяма любовница от която и да е жена.
Аз съм доволна, че ни поднесоха красиви емоции в сериала и в реала. Харесва ми, че продължават да ни занимават със себе си и да ги обсъждаме. Няма нищо по-полезно от това да трупаш опит без да е на твой гръб. Да не говорим за удоволствието да чета вашите мнения и поглед към събитията. Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 14:41 от dariVale

# 65
Здравейте, сладурки! 🤗🤗🤗

Както писах и вчера, след цяла година нон-стоп заедно, Джан и Демет може и да имат нужда да се разнообразят. Ако той е по работа в Италия, то тя е предпочела да си почива край плажа. Демет според мен е работливо момиче, което обича това, което прави, но не гони славата на всяка цена. Та за това и за нея явно са по-важни близките и релакса след продължителната работа по Птичката. Все пак я чакат още два сериала по договор.

Не само турските медии, хората като цяло трудно разбираме приятелството между жена и мъж 🤔 Особено ако са известни личности. За това и веднага идват съмненията около среднощните разговори на тъмно. Интересно с какво Анъл беше по-различен от останалите мъже та не спрягаха Демет и с него.
Момичето не е длъжно да се обяснява на никой, но явно и е писнало да злословят за нея, а ако има и трети лица, които биха се засегнали, ясно защо направи изявление за дружбата и с Каан.

Една прекрасна Санем, макар и тъжна:

ПП: И героинята и актрисата много се промениха за една година. Възхитена съм каква пеперуда излезе от пъшкула 😍

# 66
Dari
Скрит текст:
Аз съм човек, който цени много личното си пространство. Обичам човека до себе си, приятелите, близките ми, но винаги гледам да открадна малко време в самота за себе си. Може да прозвучи грубо за някой, но имам нужда да си почина дори от дъщеря ми, която е на 3 години. Не ме разбирайте погрешно - обожавам я. ☺Не държа сметка на мъжа ми с кого и къде излиза, нито той на мен. Никога никой не е ограничавал другия да излиза или да ходи някъде сам.Важното е да знам,че е добре. И смятам, че това важи и за него. За мен това е начина да имаме здравословна връзка. Това, което описваш ти за теб, аз не мога да го разбера 😁 но затова сме толкова различни, всеки гледа през неговата призма ☺

# 67
Италианската преса за пребиваването на Джан в Неапол.

Удивени са от безкрайното му търпение, любезността му и жестовете му към феновете.🧐

Джан с фенки в нормална обстановка...😚

Това e Соня, момичето, което  е превело на италиански всички 51 епизода на Птичката.👏

От Джан...Heart

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 16:36 от alex_94

# 68
  • София
Прекрасен Джан 😉😉Според мен всеки има право да приема или не хора в живота си.Джан е по дръпнат според мен не харесва нови неща. Уютно му е с хората които познава и с времето е изпитал.Новите хора и желаещи да му бъдат в обкръжението не са добре дошли.Това е моето мнение.Насладете се на тази прекрасна усмивка от сърце. 😀

# 69
Привет! Hug

Коментарите продължават! Wink Благодаря за всичко! Hug bouquet Hug bouquet

Да пусна пост,че Алекс Hug,да не редактира с новините! bouquet

Хайде и двамата.... Wink

ето ги и по-удължени...

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 17:46 от Zlatina3

# 70
Злати, Hug Демет се е запътила към Неапол, да сложи ред в нещата...Joy

Ето ви Джан неглиже... май и недоспал...Thinking

И персоналът на хотела снима....Thinking

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 20:22 от alex_94

# 71
нова с Демет

# 72
Последна вечер в Неапол...Thinking

Kак рускините виждат Джан в последната му вечер е Неапол...JoyJoy

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 22:45 от alex_94

# 73

Ако бяха го докопали неаполитанките в този му вид... Crazy
Скрит текст:
шортите нямаше да са на мястото си
Embarassed
Алекс, това последното е точно в десятката hahaha

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/o-iddialara-can-yaman … an-cevap-41309070

Джан Яман е бил в Италия по покана на  Ферзан Йозтек.

Последна редакция: чт, 22 авг 2019, 23:30 от Slawena

# 74
  • Пловдив
Скрит текст:
Последна вечер в Неапол...Thinking

Kак рускините виждат Джан в последната му вечер е Неапол...JoyJoy

Много се смях. Рускините, както винаги, много са оригинални. Усмивката на Джан вече я няма, видът му е за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт