"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 44

• 95 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Последна вечер в Неапол...Thinking

Kак рускините виждат Джан в последната му вечер е Неапол...JoyJoy

Много се смях. Рускините, както винаги, много са оригинални. Усмивката на Джан вече я няма, видът му е за съжаление.

elena123, Hug на снимката на рускините лицето на Джан е ФШ, но е направо в десятката!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Славе, Hug нещо не проумявам... като е в Италия по покана на Ферзан Озпетек, защо не показаха една среща с него, ами се занимава с тия панаири на крайбрежната на Неапол...Thinking

Олеле...тази го е докопала... направо събори нета...Scream

# 76

Олеле...тази го е докопала... направо събори нета...Scream

Скрит текст:

Stop Stop Stop

Е, това и аз не мога да го възприема, да вземе да се прибира вече

Алекс, не знам, това видях и го постнах. Лично аз не разбрах Джан защо е в Италия, да го понатискат изтерясали тетки, да си почине или да се види с тати на спокойствие.Това си е пълна лудост.

# 77
Добър вечер! След Ранобудна птичка започнах да гледам Навсякъде ти, но днес изгледах епизод 1 на Любов на показ с бг превода и ми хареса. Искам да попитам кога го дават и къде и някой знае ли кога излиза превода? Благодаря предварително!

# 78
Цитат на: Slawena

Алекс, не знам, това видях и го постнах. Лично аз не разбрах Джан защо е в Италия, да го понатискат изтерясали тетки, да си почине или да се види с тати на спокойствие.Това си е пълна лудост.

Славе, Hug явно даже и за датата не трябва да се вярва на турската преса...Smiling Imp

Днешната снимка на Джан съвсем вдъхнови фенките, може и да го съблекат тази вечер, като за последно......SmirkSmiling Imp

# 79
Славянка, сериала се излъчва всяка сряда от 20 часа по каналД. Напиши името в оригинал и в нета има достатъчно инфо, кога се превежда не знам. Може би в някоя фейс група да се следи или да ти отговорят.

Славе, Hug явно даже и за датата не трябва да се вярва на турската преса...Smiling Imp

Алекс Hug, то си има една приказка,гледай къде е Слънцето и тогава го изслушай, че и при комшиите е така. А след Неапол, Джан казал ли е къде да го чакат фенките му Mr. Green

И малко култура/арт, а не вакханки в действие. Всъщност според митологията в моменти на умопомрачение предизвикано от еуфория, вино и предизвикаващи халюцинации треви те са разкъсвали своите жетрви които обикновено са били мъже.

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 00:09 от Slawena

# 80
Добро утрооо! Hug Hug Hug

Време е Джан да се прибира в Турция!Да видим къде ще продължи почивката си! Thinking

Желая ви приятен петък! Hug Hug Hug

# 81
 Hug Hug Hug

Минавам и заминавам...

Демет в очакване на Джан Whistling

И Джан Яман лустросан и накипрен

Последна редакция: пт, 23 авг 2019, 10:20 от Slawena

# 82
Славена Hug bouquet

снимка на Яман от вечерята в Неапол...

0т ТТ Яман си пише с испански фенки...

от Биранд...майка му има РД...да е жива и здрава... bouquet

# 83
Освен на снимката от вчера върху шезлонга Mr. Green Джан Яман въобще не ми харесва като визия в Неапол. Tired Косата му стои сплъстена, все едно невчесана, брадата проскубана и има нещо в погледа му или е от ъгъла на заснемане... С една дума време му е да се вкара малко в ред.  Rolling Eyes

Злати Wink

# 84
След последните няколко дни ще завалят сценарии към Джан в стил еротичен трилър.

# 85
След последните няколко дни ще завалят сценарии към Джан в стил еротичен трилър.

Кандидат партньорки хич няма да липсват

# 86
Кандидат партньорки хич няма да липсват
Само дето надали ще са туркини или най-малкото едва ли ще е турска продукция.

А той по едно време се беше засили да се снима в боливудска сапунка.  Trollface

# 87
Само дето надали ще са туркини или най-малкото едва ли ще е турска продукция.

Поне ще има какво да се гледа, а не целувка ниво 4 клас и интимни сцени с целия гардероб на гърба Rolling Eyes

# 88
Поне ще има какво да се гледа.
О да, аз очаквам нещо по-международно ( и разкрепостено)  да спретнат мениджърите на Джан Яман след казармата.
Ще поживеем и ще видим.

# 89
Привет 🤗
Днес дали ще е същата истерия на летището, да го изпращат екзалтирали фенки? 😁
Това за поканата на Ферзан Озпетек( не знам правилно ли пиша името) едва ли е вярно, но все пак очаквам в близките месеци да има среща между тях, ако вече не е съгласувана. Така че може би ще гледаме Джан в италианска продукция след време.
Да видим днес няма ли да изскочи някоя гнусотия за Демет в пресата.

Close Close( защо Джан???)

Общи условия

Активация на акаунт