И аз родих на един мъж три деца, но той не иска да се ожени за мен. Е, не е " муньо", много си е светнат даже, но не иска, а знае, че аз искам. Защо - казва, че е суеверен и имал чувството, че ако се оженим ще ни се развали красивата любов. Иначе и аз и той имаме наследствени имоти, не е в това причината. А аз искам да се омъжа за него, защото ми е много романтично след толкова години, почти 20, да ми направи предложение. Нещо като пълно признание, че сме един за друг ми изглежда. Би ми харесало и да го отпразнуваме с много приятели. В един момент преди няколко години имаше възможност да замине за чужбина, а там данъчното облагане е семейно. Не замина, но тогава ме пита дали искам да се оженим, заради данъците, но тогава му отказах. Аз по данъчни причини не искам, искам да е романтично.

Не е толкова сложно. Четвърто обаче не искаме, че трябва да имаме време да си се радваме и на нас двамата.
Да, check please, точно както казваш , усложнява се ежедневието и да, за Германия ставаше въпрос. 
. Смяхме се много и двамата

.jpg)
Препоръчани теми