Сватба, булките на 2019, тема 8

• 31 186
  • 455
  •   1
Отговори
# 315
Извинявам се за глупавия въпрос, но самото записване къде се случва - не се ли записва в обредния дом и може ли единият от нас да свърши това?

# 316
  • Варна
Ваилева23 за записването за самият брак не трябва да ходиш в общината... Не разбирам какво точно питаш. Вашата сватба не е ли скоро? Не сте ли се се записали отдавна?
Резултатите от изследванията са готови за ден-два. А самият срок в който трябва да ги направиш е не повече от месец преди датата за самият брак.
hintt ,да- записването за брак се прави в обредния дом.

# 317
  • Пловдив
Ние няма да подписваме в деня на сватбата, мислим няколко дни по рано, но като гледам нищо не сме измислили 🙈
Иначе подписването ще е в община Рудозем, а аз утре отивам да си изкарам медицинско в Хасково , за датата няма проблем тъй като кмета е познат на младоженеца и каза само да носим документите, но като глупави хора не записахме какви точно са те Sad ритуал няма да има.
Ох чак аз си се обърках на обяснението. Дай боже да оправим всичко 😇

# 318
В нашата община се подават документи(за смяна на имена, какъв статут ще има бракът ви, кои са свидетели) в самата община, за да се издаде някакъв документ с който се упълномощават длъжностните лица да ви венчаят.
Отиди в общината, която ти е най-близо и попитай как се случват нещата, кой, какво и къде и как, не оставяй за последния момент.

# 319
  • Пловдив
Ще пратя свекъра утре те да пита в община Рудозем, а аз за всеки случай ще мина и през Хасково да видя, че накрая нищо няма да направим 🤦‍♀️

# 320
Не отлагай, важно е Hands V
Ние успяхме да си вземем отпуск едва два дни преди сватбата, в които си извадихме медицински и отидохме в общината и много ни се накараха, че оставяме за последния момент, специално от обредния дом два пъти ми звъняха, че още не сме подали документи. И по-напред съм го казвала, не оставяйте за последния момент неща, които можете да свършите 2-3 седмици преди това. Последните дни хич няма да ви е до притеснения дали чисто документално е изрядно всичко, защото реално това е най-важно.

# 321
  • Пловдив
Аз си освободих дните до 12ти,младоженеца взе отпуска от 7ми до 15ти.  Ще съберем всичко 😇 утре ги започвам нещата аз 🙈
П. С да се похваля и тук моминското ми мина. Беше много хубаво, въпреки ограничения бюджет на момичетата (за което се притесняваха) нямаше как да се получи по- хубаво. Втори ден с усмивка се събуждам, още имам мускулна от танци 🙈 а гласът ми е като на гарга (опитвах да над викам диджея май 😂 😂) получих много готини емоции и подаръци, уреда за възпитание ми хареса най-много 🤷‍♀️😂

# 322
  • Варна
Василева23 хаха ти иначе, купона го организираш,ама законовата част не е уредена... Ще ме умориш Grinning
П.С. Размаза ли се на моминското? 🤩

# 323
  • Пловдив
Василева23 хаха ти иначе, купона го организираш,ама законовата част не е уредена... Ще ме умориш Grinning
П.С. Размаза ли се на моминското? 🤩
Размазах е точната дума, много добре си изкарахме с момичетата 😂 в 4:00 обикаляхме боси по Пловдив 😂😂 сигурно ме мразят сега, от бара до нас е има няма 700 метра, но на пияна глава може и километър и 700 да минахме 😂😂😂
Законовата част я почвам утре, през личната за медицинско и после общината  Simple Smile
П. С и мама казва че ще я побъркам и цитирам "тоя набор 96 няма да се оправите" 😂 😂 😂 🙈

# 324
  • София
Отивам да се редя за запазване на ритуална зала в София - Оборище. Някой бил ли е там, дали ще е твърде тясно за 130 души?
И се колебаем дали да е с музика наживо или със запис, какво ще препоръчате?

# 325
Записах час успешно, още в 9 без 20 минах. Вече се отдавам на почивка 1-2 месеца Grinning

# 326
Дами, бихте ли ми препоръчали сватбена агенция, на която да се доверим за украсата в Пловдив?

# 327
  • София
Записах час успешно, още в 9 без 20 минах. Вече се отдавам на почивка 1-2 месеца Grinning
И аз записах, но няма почивка следва рокля, костюм и запазване на църква.

# 328
Здравейте момичета,
Следя ви отдавна, но чак сега се осмелих да ви пиша. Искам да ви благодаря за всички съвети и мнения през годината и да ви кажа, че сте прекрасни и ви желая много щастие. Аз съм свекърва, която пое да организира сватбата на децата си, които живеят извън България, по тяхно желание, разбира се. Благодарение на вашите идеи и постове, бях в течение на тенденциите и сватбата мина повече от добре. Най-хубавото е, че всички са доволни. Пиша сега, ако мога и аз да помогна на другите с организацията. Нашата сватба беше малка - около 30 човека и бе в Интерконтинентал София. Там има възможност за голяма зала, в неутрални цветове , а ние бяхме в Ресторант  "Студио". Там има възможност за повече и за по-малко хора, стига да не се плашите от синьо-зелените столове и диванчета. Младоженците си го избраха и независимо от моите притеснения се получи красиво. Много съм доволна от екипа в ресторанта и изобщо от организаторите в хотела.
При нас нямаше агенция за украса, а само използвах аранжировка на цветя от "Flowers in Sofia", които също ви препоръчвам горещо. Аранжировката бе от бели рози - букета на булката,  букети по масите (красиви вази от фирмата) аранжировка за сватбената маса, бутониери и гривни. Много точни , доставиха цветята в уречения час и бяха точно такива, каквито поръчахме, а вече втора седмица си стоят във вазите ми и все още не са увяхнали. А цените им са доста прилични. Тортата беше от 100 грама сладки, също много вкусна и такава, каквато я искаха децата. Първо се бях насочила към Диди'с, но след някои от вашите коментари, се отказах, след това към Чочко, но там не ми хареса вкусът на тортите и накрая  100 грама сладки. "Зевзеци" за подарък - също страхотни сладури. Единствено не съм доволна от диджея, но това е друга тема. Извинете за дългия пост, но толкова неща имах да ви кажа.

# 329
Отивам да се редя за запазване на ритуална зала в София - Оборище. Някой бил ли е там, дали ще е твърде тясно за 130 души?
И се колебаем дали да е с музика наживо или със запис, какво ще препоръчате?

От там се връщам, ходих да ни записвам Grinning
Вчера отидох сама, запазих час. Днес отидох да ни запиша, като на ММ личната карта я бях снимала на хартиен носител, погледна ги, обясни ми какво трябва да направим.

Здравейте на всички останали !
Понеже с Niya се "знаем" от други теми , си позволих така да "нахлуя" в темата.
Живот и здраве другия месец и аз ще се омъжа ! Вчера го решихме , надявам се да успеем с всичко ! Simple Smile
ЩЕ бъде скромно, подписване, а сигурно уикенда ще си излезем с приятели. НЕ знам още.
Сега си търся рокля, която да не е типично булчинска, но да е бяла. Някакви идеи ?
Сигурно повечето сте имали прекрасни сватби, а на тези, които предстоят- нека са страхотни !

Общи условия

Активация на акаунт