Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 30

• 63 855
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
На мен ми е интересно дали мога да си направя вливка интралипид или не .

# 706
Аз не бих. На мен Калчев в грипен сезон ми я отказва... Кво остава сега. Не случайно всичко е.отменено. ваксини, планови операции неща. Вливката не е спешно нещо.

# 707
А какво правим с пробването ? Sad

# 708
  • София
Мисля, че се влиза само през входа на Спешното. Ако става въпрос за преглед на дете от регистратурата звънят в отделението.

Всички казаха, че на всеки, който влезе в болница се гледа като на потенциално болен.

# 709
Бочинка, аз съм чакала с години за дете и съм се борила с години. Днес благодаря, че не забременях с второ след хистерото. Природата си знае работата. Ако е писано да си Б, ще си. Стаменов днес е дал интервю колко е опасно коронаворусът за бременни. Моят личен инстинкт казва да не правим опити и ние няма да правим. Въпреки, че имам зелена светлина

# 710
Аз не искам да правя опити без да Спазвам  . 4 загуба няма да преживея .  ситуацията е тъжна . Sad

# 711
На твое място бих постъпила по същия начин, да си чакал, страдал и да загубиш заради тая човешка тъпотия... не знам как би се преживяло...

# 712
Аз се дразня и на друго . Ситуацията е  такава че сега чакам заради вируса . И ситуацията . А после отивамина месеци в които и трите пъти ставаше но не свършваше добре нали . И чисто психически не бих го правила .

# 713
  • София
Влиза се от централния вход, мерят температура на влизане. Явно още нямат доказан случай на вируса, иначе щяха да затворят болницата. Така стана с Правителствена. Може би е обосновано да се ходи само при съмнение за тежки и спешни състояния до болницата.

# 714
  • Sofia
Стаменов днес е дал интервю колко е опасно коронаворусът за бременни.
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/d-r-stam … dravi-bebeta.html

# 715
Реално и др. Стаменов не знае колко е опасен вируса за бременни. Изхожда от подобни и данните за тях.

# 716
Интервюто му е толко странно да не кажа идиотско

# 717
  • София
Няма как да знае, но той изнесе всички факти заедно, доста хора не ги знаят.

В групите се пише масово, че вируса не засяга бременните и че не е опасен за бременните и всички се чудят защо са забранени ЖК като не е опасен за бременни.

Стаменов няма какво повече да каже, но със сигурност не казва, че вируса е безопасен за бременни, както и за плода не се знае нищо кой знае какво (особено в 1-вия триместър).

Отделно казва, че болницата се подготвя за родилки и лежащи с вируса, кое друго аг отделение каза нещо такова?
Аз като бременна не знам ако се разболея къде ще отида? В аг отделение? В инфекциозно?? Ако се наложи прежревременно раждане къде ще се осъществи?
Хубаво е и ние да знаем примерно, че в Токуда са готови да поемат заразени родилки!

# 718
  • София
Момичета, знам, че сте много притеснени, но се опитайте да запазите спокойствие и да не се натоварвате с лоши емоции. Ако се разболеете звъннете на АГ, който сте избрали и ще ви дадат съвет как да постъпите в зависимост от симптомите. Ограничаването на контактите и предпазни средства си го знаете.

# 719
  • София
Така е, но Токуда за сега е назад с организацията за родилките и вируса.
Дано се поправят и дано всички мерки, които взимаме да дадат резултат.

Дано повечето хора взимат мерки...
Днес в магазина възрастни хора са се смеели на мъжа ми, че е с маска ... ?!

Общи условия

Активация на акаунт