Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 30

• 63 065
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Аз защо съм във форума?! Защото си намирам полезна информация.  Когато се интересувам от нещо чета, чета и пак чета. В 99.9% намираш отговора дори да прочетеш половин тема., независимо коя. В случая става дума за 7 страници от настоящата тема, които ако беше прочела щяха да ти се изяснят всички въпроси. Едно и също се пише, не е нужно да връщаш всички 30 теми. Успех!
Ох, на всякде по една такава сърдита леля. Аз ако бях на теб щях да дам линк за този един пример, но щях и да оставя правото на други хора да се изкажат ако имат друго мнение от това, което е назад!
Ти му обясняваш, че е човешко да се пропусне, то пак си знае неговата.
Не си полезна !

# 106
  • София
Сърдитата леля в случая си ти. Май доста те е напекло слънцето.

# 107
Сърдитата леля в случая си ти. Май доста те е напекло слънцето.

Доста.
Аз публикувах въпрос, нужно ли беше да се отговаря така? Пропуснала съм - добре, дайте ми препратка към онова единствено точно мнение, щом вие го виждате.
Може да се включат други жени и да отговорят на въпроса ми, така повдигнато от приятелката ви, няма защо да се питат нещата на 99.9 %

# 108
  • София
Пропуснала си, насочиха те къде да търсиш. Или ако искаш друг вместо теб да се разрови назад, че да може и точния линк да ти даде. Брех, колко удобно. Да не мислиш, че конкретното мнение е пред очите на потребителката?

# 109
Пропуснала си, насочиха те къде да търсиш. Или ако искаш друг вместо теб да се разрови назад, че да може и точния линк да ти даде. Брех, колко удобно. Да не мислиш, че конкретното мнение е пред очите на потребителката?
Вие имате някакви сериозни комплекси.
За разлика от вас аз ще направя точно това, а не бих нападала потребител защото е задал въпрос!
Казвам ви “чао” !

# 110
Не сърди, но наистина всеки втори въпрос е подобен на твоя и се отговаря едно и също. Снимки има на сайта на болницата - как изглежда обновения 5ти етаж, където те качват след като родиш - на същия ден при нормално раждане, след 1 ден, ако си секцио. Стаите са страхотни - нови, удобни и просторни. Двойни и единични. Бащата може да е с теб и бебето през цялото време, денонощно, ако си в единична стая и доплатите 50 лв. Бебето е с теб постоянно, но можеш винаги да го оставиш на сестрите, ако искаш да починеш. Ако си в двойна стая се разбираш с другата мама дали ще нощуват бебчетата при вас или не, болницата все още няма правила за това. Цените също ги има на сайта и са актуални. Това което не присъства в ценоразписа(или поне аз не го бях видяла) е ако искаш таткото да гледа сутрешния тоалет на детето, когато го къпят, се плащат 50 лв. Носят ти всеки ден вода, храна по 3 пъти на ден, нощница, еднократно бельо и превръзки. АГ ти дава списък с необходимото, което трябва да носиш при постъпване. На кратко е това, но няколко момичета са писали много подробно как е протекло раждането и какви са цените, включително и аз, но в предишната тема✌🏼Успех и леко раждане!

# 111
Не сърди, но наистина всеки втори въпрос е подобен на твоя и се отговаря едно и също. Снимки има на сайта на болницата - как изглежда обновения 5ти етаж, където те качват след като родиш - на същия ден при нормално раждане, след 1 ден, ако си секцио. Стаите са страхотни - нови, удобни и просторни. Двойни и единични. Бащата може да е с теб и бебето през цялото време, денонощно, ако си в единична стая и доплатите 50 лв. Бебето е с теб постоянно, но можеш винаги да го оставиш на сестрите, ако искаш да починеш. Ако си в двойна стая се разбираш с другата мама дали ще нощуват бебчетата при вас или не, болницата все още няма правила за това. Цените също ги има на сайта и са актуални. Това което не присъства в ценоразписа(или поне аз не го бях видяла) е ако искаш таткото да гледа сутрешния тоалет на детето, когато го къпят, се плащат 50 лв. Носят ти всеки ден вода, храна по 3 пъти на ден, нощница, еднократно бельо и превръзки. АГ ти дава списък с необходимото, което трябва да носиш при постъпване. На кратко е това, но няколко момичета са писали много подробно как е протекло раждането и какви са цените, включително и аз, но в предишната тема✌🏼Успех и леко раждане!

Благодаря ти!
Чела съм всичко в сайта , както и голяма част от темите тук.
Доста добре го обясни, от такъв отговор има нужда темата и въпросът няма да се повтаря.
Всичко добро

# 112
Ако има как , нека се добави това инфо в началния пост, защото наистина се пита постоянно.

# 113
В следващата тема ще мога да го добавя.

# 114
Би било интересно да се направи анкета, например "как родихте":
*секцио
*естествено със спонтанно започнала родова дейност, със/без окситоцин
*естествено с индукция
Просто би било интересно да проследим дали наистина има мода за индукция.

# 115
Здравейте! Мисля да си запазя час при д-р Колева за ФМ. При нея има свободни часове само. Може ли да ми споделите мнения за нея?
Следя се на друго място иначе, но искам да имам и второ мнение , затова се насочих към токуда .

# 116
Здравейте! Мисля да си запазя час при д-р Колева за ФМ. При нея има свободни часове само. Може ли да ми споделите мнения за нея?
Следя се на друго място иначе, но искам да имам и второ мнение , затова се насочих към токуда .
Много се чака при нея.
Отидете на специализирано място като Фемина или направо при доц. Томова, тя прави и фетална кардиограма на сърце.
Успех!

П. С. Във Фемина препоръчвам Цолова.

# 117
Здравейте, аз ходих на фетална в Марковс и съм много доволна. 100 лева беше прегледа.

# 118
Благодаря ви много!

Много се чака при нея.
Отидете на специализирано място като Фемина или направо при доц. Томова, тя прави и фетална кардиограма на сърце.
Успех!

П. С. Във Фемина препоръчвам Цолова.

Здравейте, аз ходих на фетална в Марковс и съм много доволна. 100 лева беше прегледа.

# 119
Извинявам се, но не можах нещо  да се ориентирам по снимките , а и в описанието не го открих, в  стаите дали има хладилниче?!

Общи условия

Активация на акаунт