Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 30

• 64 026
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Каза ми че имам:
-поликистозни яйчници
-раничка
-ендометриозни образувания
Каза и че е добре да ми се направи биопсия.
Никой преди нея не ми е казвал тези неща.
Възможно ли е да си измисля диагнози??😳

Отидете при друг специалист за второ мнение. Може да е истина, може да не е, но във форума няма как да се разбере.
Дано не се потвърдят тези находки 🍀🍀🍀

# 661
  • София
Здравейте!
Някой има ли мнение за др.Емма Добрева АГ от Токуда?
Попаднах на много лоши коментари за нея,а вече бях на преглед при нея и не знам дали да и се доверя за напред.

Случайно бях на преглед при нея, трябваше ми първия възможен час за АГ и ми дадоха за нея. Много беше мила и ми се стори сравнително компетентна (поне към мен - паникьосаната бременна се отнесе готино). Само това мога да кажа. Но пък по-нататък , когато ходих при док, която ме следи (д-р Велева) нейната сестра като видя, че съм ходила при Добрева и реагира от типа " Ти пък намери при кой да отидеш...Емма Добрева, пф..." Сигурно има причина.

# 662
Здравейте, някой знае ли дали д-р Нашар може да приеме пациенти (за спешен преглед) с изчакване всеки ден? Казаха ми, че всеки ден е в отделението, но не ми казаха дали може да приема?

Благодаря!

# 663
Не мшсля, че може да се даде еднозначен отговор. Всеки ден е доста обширно понятие и не се знае колко операции и колко прегледи има.

# 664
Тази лекарка е ужасна. Добър специалист в Токуда е д- р Танчев. Преглежда четвъртък. Може да няма скоро час при него, но не връща никого. Идете и чакайте. Мога да дам и координати.

# 665
Момичета, какво включва този неонатологичен пакет? Само в тази болница ли се прави?

# 666
  • София
Просто в тази болница се плаща отделно.

# 667
  • София
Включва доста прегледи, които в други болници не се включват.
Като трансфонтанелна ехография, ехография на бъбреци, на стави (ортопедичен преглед), изследване на слуха и тнт.
Няколко страници по-назад има ценоразписа, където е описано какво включва.
Естествено всеки може да роди другаде и после да запише бебето на тия прегледи.

# 668
Аз в друга частна болница не знам да се предлагат тези прегледи. Мислех, че в надежда ги има, но според сайта им не правят никакви изследвания на бебето ако не се налага, дори пкк и / или кръвна група.

# 669
  • София
Включва доста прегледи, които в други болници не се включват.
Като трансфонтанелна ехография, ехография на бъбреци, на стави (ортопедичен преглед), изследване на слуха и тнт.
Няколко страници по-назад има ценоразписа, където е описано какво включва.
Естествено всеки може да роди другаде и после да запише бебето на тия прегледи.
Изследване на слуха се прави на всякъде. А ехографиите не виждам защо трябра да се правят на всички ей така... да се взимат пари. Те в Токуда във въпросния пакет са включили и БЕЗПЛАТНИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ скрининги за  фенилкетонурията, вроденият хипотиреоидизъм и вродената надбъбречна хиперплазия.

# 670
  • София
При второто ми раждане точно на момичето до мен "хванаха" бъбречен проблем на бебето й. На моя колежка, с която раждахме първия път сложиха ортопедични гащи на бебето. Разбирам, че риска е малък, но все пак съществува. Имайте предвид, че част от ЛЛ си спестяват направленията за тези изисквания.

Радвам се, че слуха вече навсякъде се изследва. 2013 година не беше така.

# 671
А бебетата постоянно ли са при Вас?
Относно отношението на персонала Към Вас съм чувала ,че не е добър, така ли е според Вас?

# 672
Бебетата в нашата стая ги носеха сутрин 5.30-6, взимаха ги вечер в 23.
Аз лошо отношение към мен не съм видяла от никой, отношението към бебетата беше пепфектно, е малко вманиачено педантично, но така е по-добре.

# 673
Ако искаш е при теб , ако искаш го даваш на сестрите и е в аквариума. Аз давах бебка от 01:00 до 05:00 и през дрегото време беше с мен, даже последната нощ си беше през цялото време при мен.
Всички се държаха добре, викаха ме сутрин за тоалета на бебето да гледам и да обясняват, ако имах въпроси питах, ако ги виках за нещо се отзоваваха, беше чисто, храната беше добра.
А бебетата постоянно ли са при Вас?
Относно отношението на персонала Към Вас съм чувала ,че не е добър, така ли е според Вас?

# 674
  • София
Няма спор, че с малки изключения в токуда в момента е най-скъпото раждане в България.
Всеки си преценя.
Аз с първото пак дадох доста пари във Вита и си бях казала ако имам второ да не се овличам пак, амаааа ето ме тук хахах
    Явно тия 7.5г които минават от първото до второто тотално са ме рестартирали и всичко е все едно за първи път го правя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт