Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Машина за хляб - 65 тема

  • 36 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
  • Мнения: 2 465
Търся си домашна хлебопекарна с 2 реотана. Ако някой знае такава,моля за линк!

https://www.technopolis.bg/bg/Hlebopekarni/Hlebopekarna-TEFAL-PF611838/p/824700

П.П. За модела с багети съм сигурен, че е с два реотана, защото имам такава, но със заглавие Мулинекс. Може, и най-вероятно е така, два реотана да има и по-евтиния модел (белия), но трябва да се провери на живо.

# 721
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 8 956
Търся си домашна хлебопекарна с 2 реотана. Ако някой знае такава,моля за линк!
аз да попитам за какво са ти 2 реотана? 

# 722
  • Мнения: 491
Никой не ме пита, но да споделя Grinning Хлебопекарната прави страхотен кекс Smile Цял живот като домакиня имах една драма - никога не успях да се справя и да изпека във фурна поне един приличен елементарен пандишпанов кекс. Или остава суров, та чак течен, вътре, или глетав и мазен, или просто изсъхва във фурната като стафида .... Е, вчера се престраших, направих в купа една бърза смес със миксера (с бакпулвер) и пуснах машинката само на печене, настроих за 50мин., средно изпичане. Днес вече няма и троха Innocent

# 723
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 8 956
не познаваш добре фурната си. Smiley

# 724
  • Мнения: 491
Много ѝ здраве Smile хлебопекарната се оказа по-дружелюбна и friendly.

# 725
  • Мнения: X
Кокошче, дай подробна пецепта, че и аз съм кято теб
А ДА МОЖЕШЕ  и тутманик да прави...

# 726
  • Мнения: 491
Тя е от рецептите "на око", но... Flushed
4 яйца, 1ч.ч.захар, 1 ч.ч. брашно, 4 с.л.олио, 4 с. л. вода, 1 бакпулвер.
Това е то.
Следващия път смело ще добавя ядки, сушени плодове... А на третия път ще пробвам и един маслен пръхкав кекс, който също ми се е опъвал винаги във фурната Rolling Eyes

# 727
  • Мнения: 14
Коричката става мека и недоопечена,като варена. Ето за това ми е с 2 реотана! Машината е "Таурус" и явно не може да я изпече така че да стане групкава,както и да я настроя!

# 728
  • София
  • Мнения: 2 465
Коричката става мека и недоопечена,като варена. Ето за това ми е с 2 реотана! Машината е "Таурус" и явно не може да я изпече така че да стане групкава,както и да я настроя!

И с двата реотана няма да става хрупкава, но за сметка на това, дъното и страните ще са по един пръст.

П.П. Хрупкава коричка във фурната Simple Smile

# 729
  • Мнения: X
На моята хлебопекарна става хрупкова коричка.
Много ток ли хабят тия хлебопекарни?

# 730
  • Мнения: 3 440
Коричката става мека и недоопечена,като варена. Ето за това ми е с 2 реотана! Машината е "Таурус" и явно не може да я изпече така че да стане групкава,както и да я настроя!
Опитайте да намажете с олио или зехтин 15 20мин преди да свърши програмата.

# 731
  • Мнения: 974
Кокошче, дай подробна пецепта, че и аз съм кято теб
А ДА МОЖЕШЕ  и тутманик да прави...
Аз правя тутманик, е, не става такъв като във фурна, но пък вкусен.

# 732
  • Мнения: X
Бубастет, давай рецептата.

# 733
  • Мнения: 14
Намазвал съм коричката и с олио и с захтин и с разтопено масло, но резултат няма! Явно зависи от машината.

# 734
  • Мнения: 974
Бубастет, давай рецептата.
Gerda1, аз правя ето тази:
https://receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0 … D1%80%D0%BD%D0%B0

Винаги съм доволна и е без грешка като за месен и печен в хлебопекарна Wink.
Резултатът от миналата седмица:



Общи условия

Активация на акаунт