Модни консултации 41

• 46 573
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, много ги харесвам тези принтове, обаче нещо не се осмелявам да е цялостна визия. Как ви се вижда тази рокля с обувки нюд и евентуално за по есеннта визия с черни оксфордки или златисти барелинки. А с ботуш дали ще стои?? Мисля и за дълъг тренч отгоре или късо кожено яке

Това си плаче за червена обувка, защо не и ботуш с късо кафяво/черно жакетче Heart Eyes

# 166
Момичета, много ги харесвам тези принтове, обаче нещо не се осмелявам да е цялостна визия. Как ви се вижда тази рокля с обувки нюд и евентуално за по есеннта визия с черни оксфордки или златисти барелинки. А с ботуш дали ще стои?? Мисля и за дълъг тренч отгоре или късо кожено яке

Този принт с каубойски тип боти ще е много модерно тази есен. нещо такова
https://shop.mango.com/de/damen/schuhe-stiefel---stiefeletten/co … esorio;42,342,442

Гледам 4е белите вълнени манта ще са модерни този сезон.

# 167
С какво да комбинирам тази рокля. Имам червени сандали, тъмно сини и бежови също.
Роклята е на тъмно сини и червени черти.
Не сме видяли сандалите като  стил. Не знам и с каква чанта ще комбинирате.
Отдавна мина времето, когато чанта и обувки са били еднакви.
Тази чанта на снимката е тъкмо за тоалета. Но ако сте с нея, може с бежовите обувки (пак гледам да внеса още нещо различно)
Ако сте с някаква друга чанта, сложете червени сандали, да оживят тоалета. Червените райета не се виждат отдалече.
Може и със зелени сандали, ако имате.
Тази рокля прави фигурата по-слаба! Много важен детайл!
С тъмносини обувки/сандали не бих я носила въобще.

# 168
Купих си подобна на тази рокля в черно, но не е с връзки и е една идея по-къса - съвсем малко под коляното.
Скрит текст:
Мисля да я нося с кожено яке, но се чудя с какви обувки. На ток не ходя, дали ще е смешно с такива?
Скрит текст:

# 169
Купих си подобна на тази рокля в черно, но не е с връзки и е една идея по-къса - съвсем малко под коляното.
Скрит текст:
Мисля да я нося с кожено яке, но се чудя с какви обувки. На ток не ходя, дали ще е смешно с такива?
Скрит текст:

За мен е ОК тази рокля с тези обувки.

# 170
И за мен би било добре с тези или други спортни обувки. Звучи ми като черна еластична рокля по тялото. Бих разчупила и с дънково яке, а не кожено.

# 171
не, не е смешно с тия черни спортни обувки, напротив. Роклята е секси, по  тялото. Също с дънково яке е по-добре. Черно и сиво, достатъчно, и кожено яке черно, ако се сложи, язък за хубавия до тук аутфит. Ако държите на кожено яке, поне да е цветно, аз си го представям тъмно червено, охра, синьо наситено,  бледо розово или св. кафяво.

# 172
Не нося цветни дрехи почти никога, а връхните ми дрехи са черни до една. Както и чантите. В есенно-зимния ми гардероб присъства черно почти на 100%,а дрехите, различни от черни, не ги нося почти. Тук-там има нещо сиво, или убито зелено като блузи. Дънково яке не съм имала никога, пробвала съм няколко пъти да си купя, но не се възприемам нещо. Имам едно кожено яке в охра, което ми е подарък и никога не съм обличала, но някак не си представям да съчетая сиво с охра, малко съм консервативна относно съчетаването на цветове. Май трябва да почета как се комбинират на пръв поглед несъвместими в моите очи цветове. Grinning

# 173
Ееее, ти си кон с капаци Joy Какъв съвет при почти сто процентов черен гардероб?!?
Ако не ти е комфортно с други цветове - добре, това е твой избор, но не и да пишем съвети излишно...
Ако все пак си решила да вкараш цвят вече, започни от един, който ти харесва и малко по малко вкарвай нови нюанси. Може би започни с идеята за аксеоари в един цвят/тон, пък после с времето ще разчупваш Wink
Аз съм обратното на теб Simple Smile

# 174
Аз питах дали този тип обувки са подходящи като стил за тази рокля,а не какъв цвят да са. Няма и обувки да купувам специално за нея. Grinning

# 175
Аз почти нямам черни дрехи, само два чифта черни обувки и две черни чанти. Обичам цветно и весело.

# 176
Аз имам не малко черни неща, но не обичам да се обличам в черно от глава до пети и гледам да ги съчетавам с нещо цветно.

# 177
Имам двайсетина черни рокли, отделно поли и панталони. Но също имам цветни чанти, обувки, якета, палта. Светли ризи.

# 178
Аз имам не малко черни неща, но не обичам да се обличам в черно от глава до пети и гледам да ги съчетавам с нещо цветно.
Затова си боядисах косата в червено, да я ползвам за цветен аксесоар Joy

# 179
Затова си боядисах косата в червено, да я ползвам за цветен аксесоар Joy

😂😂
Хитро!

Аз цял живот бях с тъмно кестенява, клоняща към черно коса и не вършеше работа тази тактика при мен.😃

Общи условия

Активация на акаунт