Модни консултации 41

• 46 575
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
@tanch
облечи, моля те, жълтото яке и излез с този тоалет (роклята и спортните обувки) на улицата. Ще се обръщат след тебе!
Почувствай настроението на този цвят.

# 181
Само жълто не мога да нося донякъде и оранжево. Много са ми агресивни.

# 182
Оранжевото и аз хич не го възприемам върху себе си, ама обожавам жълто.
Много ме радва когато срещна по пътя хора в смели, ярки цветове - действа ми много зареждащо.

# 183
 И на човека, който го носи, му действа зареждащо. ("цветотерапия" в Чичо Гугъл)

# 184
Купих си подобна на тази рокля в черно, но не е с връзки и е една идея по-къса - съвсем малко под коляното.
Скрит текст:
Мисля да я нося с кожено яке, но се чудя с какви обувки. На ток не ходя, дали ще е смешно с такива?
Скрит текст:

Аз често нося такъв тип рокли. Удобно ми е. Съчетавам със спортни обувки: кецове, маратонки, гуменки, също и тип окфордки, боти, кубинки. Така че носи си я с каквото намериш за подходящо и да не ти пука.

# 185
Момичета, чета ви редовно, макар да не пиша и дойде ред и аз да ви питам нещо Stuck Out Tongue
Вчера като ровех в гардероба намерих тази забравена пола Stuck Out Tongue Купих я с кеф, но нещо не можах да я съчетая правилно и не се възприех. По принцип обожавам нестандартни, цветни дрехи. Та, тази пола си я представих с кубинки, но отгоре...Черно поло по тялото ли, нещо в нюанса на апликацията ли..не знам. Ще се радвам на идеи, за да й дам още един шанс.

# 186
  • София
Аз бих я облякла с потник с поло, с бяла тениска, потник с тънки през рамки или слип такъв и маратонки или кецове, зависи дали искаш да е официално, или небрежно. Също става и с оувърсайз бяла риза, която да се сложи в полата, защото ми се вижда, че е доста тясна и по толято. За зимата или есента с поло и кубинки или някой хубав светло сив пуловер, който също да е оувърсайз. Ще потърся снимки след малко.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 10:15 от feel_you

# 187
feel_you, много ти благодаря! Да, полата е плътно по тялото. Не се бях сетила за овърсайз блуза, но смятам че ще стои много, много добре!

# 188
Оххх, точно тази пола ми е много кичеста и не си я представям спортно. По-скоро едноцветна риза с три четвърт или дълъг ръкав (с бухнали ръкави или набор на раменете), може би тъмна, абсолютно изчистена. Акцентът да бъде детайлите от полата и сребърни/златни високи обувки, затворени.

# 189
  • Street of Dreams
Да, риза с бухнали ръкави в сиво, с пясъчен, матов финиш.

# 190
Тази пола бих я носила с велурени чизми и светла, едноцветна блузка или тънък пуловер. За мен е елегантна. Категорично не си я представям с кецове и др. по-спортни аксесоари.

# 191
тази пола не бих я носила.

# 192
  • Бургас
Аз също не бих я носила.

# 193
И аз. Струва ми се ужасна.

# 194
  • София
Ужасно кичозна.

Общи условия

Активация на акаунт