Модни консултации 41

• 46 582
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
На мен ми харесва, но ми се струва мнооооооого капризна като повод. Със сигурност не е за кецове и ежедневно носене, но може би ако отиваш на полу-официално събитие с разчупен дрескод, би сработило. Бяла риза и изчистени официални обувки.

# 196
Момичета ужасни сте 😁 Жената ви иска съвет с какво да я съчетае, не дали бихте я носили или не 😁 Виждам я със свободна риза. Ако и отгоре сложиш нещо по тялото вече ще ми е много изваяно и наистина трябва да имаш убийствено тяло за да можеш да си позволиш да носиш вталени дрехи от-до без да изглеждаш смехотворно.

# 197
  • Бургас
хАХА,не сме ужасни,честни сме.Bowtie Разбира се всеки със собствения си вкус.

# 198
Благодаря ви за съветите ♥ Всеки си има вкус и предпочитания и има право да изкаже мнение. Уважавам всяко мнение тъй като сме различни хора Simple Smile Ще пробвам различни съчетания и ще видя дали ще я бъде Stuck Out Tongue Като цяло полата е част от колекция, която много харесвам и за това се подхлъзнах да купя. Другите дрехи от колекцията се ми страшно любими и нося с кеф, но не допадат на всички Simple Smile

# 199
Мисля, че Преслава - фолк-певицата беше с такава пола. Преди 2 години, без да искам да си го причинявам, се озовахме в Мегами и тя беше с такава пола и черна риза. Хареса ми как и стои. Мисля, че беше с черни ботуши.

# 200
В мегами няма как да се озова без да искам. Влизала съм през деня по работа и всичко е безумна чалгария. Поне обаче знаеш с какво да НЕ съчетаваш - черна риза и ботуши Joy
Дайте ново предизвикателство Simple Smile

# 201
Момичета ужасни сте 😁 Жената ви иска съвет с какво да я съчетае, не дали бихте я носили или не 😁 Виждам я със свободна риза. Ако и отгоре сложиш нещо по тялото вече ще ми е много изваяно и наистина трябва да имаш убийствено тяло за да можеш да си позволиш да носиш вталени дрехи от-до без да изглеждаш смехотворно.
+1

Не нося подобни мотиви, спомням си, че Georgieva88 си падаше по някаква колекция, на някаква марка.
Та ако ще я носи тази пола, нека е с кубинки, кецове, овърсайз риза/пуловер, а пък ако фигурата позволява, може и черно/ бяло поло по тялото, може и бяла или черна тениска, но не съвсем впита.

# 202
  • София
С черно поло с 3/4 ръкав, черен чорапогащник и черни обувки/ботуши. Само с това я виждам аз, тъй като също не харесвам крещящи комбинации.

# 203
Тази пола по никой начин не я виждам с кецове, кубинки, широки пуловери и прочие. Виждам я с ток и красива риза. Логично е, че щом обличаш такава пола, имаш тялото и за тясна горна част.
Имам приятелка, която има същата, или много подобна. Носи я с една тюлена блуза полуполо по тялото, боти на ток с отворени пръсти и кожено яке.

# 204
  • Бургас
По-назад в темата видях,че се обсъждат трендовете за този сезон в обувките и реших да кача някои от предложенията на едни от любимите ми марки в обувната мода.

Strategia

Elena Lachi

Маг.на Barca

Moschino

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 16:18 от Nina_Z

# 205
  • София
Нв очаквах от 20 чифта нито един да не ми хареса. Явно ще си карам по "ретро модата"

# 206
Аз пък си харесах поне 4, които с радост ще нося, ако се сдобия с тях.

# 207
Аз харесах скромните 2 чифта, но едните наистина много харесах...

# 208
  • София
Кои? Simple Smile

# 209
  • София
Аз харесах ботите с колани и модела на жълтите и черни ботуши.

Общи условия

Активация на акаунт