Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 24

• 103 057
  • 736
  •   3
Отговори
# 540
  • Sofia
Приятели, много съм възмутен!

Снощи ми се случи нещо ужасно!

Сядам в един много приятен фюжън-ресторант в Попинци. При шеф Кабасулиев. Той е специализирал при Джейми Оливър и Джейми Оливър му казал: нема на кво да те науча, бате. Ти си по-голем от мен.

И шеф Кабасулиев се връща в България и отваря елитен гурме-ресторант в Попинци с три звезди "Мишлен". Масите се резервират три месеца по-рано, но аз, когато и да отида, ме настанява, щото навремето уредих една негова братовчедка да я приемат задочно "Приложна астрология" в УНСС.

Както и да е, не се хваля, но сме доста близки. Досега не съм имал оплаквания от храната.

Но тоя път беше истинска катастрофа. Да речеш, че съм си поръчал нещо кой знае колко специално - не съм. Взех си, каквото винаги -  салата от бейби змиорки, мариновани в китова мас и гватемалско балсамико. Още тогава усетих, че нещо не е наред. Абе, жилави едни такива, сякаш са замразявани.

Не казах нищо и минах на предястието - джолан от лемури с кедрови ядки и сос от флорентински тиквички. Безвкусно едно такова, сякаш ям престаряла бурата.

Пак не казах нищо и минах на основното - японско кобе, уел дан, с кокосов чипс и чилийско авокадо. Е тоя път вече побеснях! Кобето ме лъхна на провансалски гъши дроб, моля ти се!

Извиках шеф Кабасулиев и му викам: ти подиграваш ли ми се бе, дришльо? Искаш ли сега това да ти го изсипя в гърба? А той примигва като мадагаскарска невестулка и ми вика: недей така, бате Иво, ще ти сервирам друго.

Ма аз бях толко побеснял, че му викам: нищо не искам. Станах и си тръгнах гладен. Принуден бях да отида да вечерям в гурмето на разклона за Харманли, хем там вече ми е писнало от техните австралийски биволски стекове с италиански хрян.

Така че много внимавайте къде вечеряте!

🤣🤣🤣

Приятели, у майкини съм и слагаме зелето.

Майкини винаги го правят по традиционна българска рецепта, която се предава от поколение на поколение вече над 200 години.

Ето и рецептата:

Вземат се зелки, големи колкото глава на третокласник, и се ритат, докато омекнат. После се натъркват със син камък и се слагат в бидона. Заливат се с нафта и се добавя едно кило речна сол. Речната сол е много по-полезна от морската! После се слагат два аспирина, четири бусколизина, седем ретизита, единайсет нурофена и един калъп домашен сапун.

След това почваш да претакаш два пъти дневно, а при пълнолуние – четири пъти. Много важно е температурата в помещението, където е зелето, да не пада под минус 45 градуса.

Свако каза, че това за претакането не било правилно, но вече беше много пиян и не можа да обясни как е правилно. Сложихме го да спи под ягодите.

Добре е да цитирате автора:
Иво Сиромахов

# 541
# 542
Nature Zap Младоженка излязла от банята, увита в халат.. Младоженецът се усмихнал,
- Вече няма нужда да се срамуваш - нали сме женени. -
Тя си съблякла халата и му показала голото си тяло.
- Леле - ахнал съпругът. - Нека те снимам.
- Защо? - свенливо попитала булката.
- За да мога вечно да нося красотата ти до сърцето си.
Той я снимал и после също влязъл под душа..
 След няколко минути излязъл, увит в халат.
- Защо носиш халат, скъпи? - попитала жена му. -
Вече няма нужда да се срамуваш - нали сме женени. -
 Той си съблякъл халата и ѝ показал голото си тяло.
- Нека и аз ти направя снимка - казала тя.
- Защо? - ухилил се мъжът.
- За да мога да я увелича..Joy

# 543
  • тук, на мястото си
Най-хубав Хелоуин си изкара Гошко от 7-ия етаж, който се маскира като домоуправител и обиколи блока за месечната такса...
...................

Хелоуин всъщност е български празник.
Пълно е с тикви и вещици на държавна служба, които питат "Почерпка или пакости".
...................

- Моята четка чисти зъбите и на най-труднодостъпните места, а твоята?
- Аз нямам зъби на труднодостъпни места.

# 544
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК:
- Ще превърнеш ли живота ми в ад?
- Ооо, дааа, скъпи….

Мъжът трябва да се обича като котарак:
да го милваш, глезиш и изобщо да се радваш,
че въобще се е прибрал в къщи!

# 545
# 546
  • София/Испания
Какво е пустиняк?

# 547
Живеещ в Северозапада.

# 548
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Жената е създадена да направи мъжа щастлив. Където и да се крие този нещастник.

Ски състезател от Нигерия донесе за страната си 2 златни и 3 сребърни медала! Откъде ги е взел - никой не знае...

Адам и Ева са били идеалното семейство - на Адам не му се е налагало да слуша разкази за мъже, за които тя е можела да се омъжи, а на Ева да слуша как добре готви мама.

Между съпрузи:
- Скъпа, ако си легна с някоя ще ти бъде ли мъчно?
- Не! Защо да ми е мъчно за някоя непозната?

# 549
  • София/Испания
Благодаря за отговора! За първи път чувам/чета/ тази дума.

# 550
  • На брега на реката
Това е обидно название  за калпав човек в северозапада, а не за всички там.

# 551
  • София/Испания
Това е обидно название  за калпав човек в северозапада, а не за всички там.
Ясно.Благодаря!

# 552
# 553
  • тук, на мястото си

# 554
  • in Wonderland
И пак от Сиромахов

Приятели, случи се нещо ужасно.

Майкини започнаха да готвят райкин боб върху канапе от диви аспержи. И, както всички знаем от бабите си, аспержите пускат един горчиво-кисел сок, който се изхвърля, ако не искате да хълцате.  Затова трябва да се прецедят.

Майкини почнаха да търсят цедака, но не го намериха. Тук цедак, там цедак – никакъв го няма. Даже заподозряха чичо Стою, че си е прецеждал с него маслото на вектрата, щото той масло не сменя – само прецежда веднъж на две години и му нема нищо. За кво да пълня гушата на Колю Денкин, вика чичо Стою. И без това в неговия сервиз ауспусите са китайски, а ги продава за германски, дагуйба в мошеника.

Питахме чичо Стою дали знае къде ни е цедака, но той каза, че не знае. Той си прецеждал маслото на вектрата с тензух от една стара рокля на леля Кинче.

И като каза леля Кинче, майкини се сетиха, че миналата година били услужили с цедака на стрина Дойна Хаджистоянова, да си прецеди чая от люцерна, много бил полезен за бъбреците, хеле за левия. Обадиха й се по вайбъра, а стрина Дойна вика: „еййй, ко нещо е телепатията, тамън смятах да идвам да ви го връщам“.

И донесе след малко цедака и майкини бяха потресени. Целия олющен, ръжда избила около дупките, дръжката леко изкривена… абе грозна работа!

А са го купили през 2009 година чисто нов за два и шейсе от магазина на Радка Папазова. Алпака.

И сега вкъщи е някакъв ад. Майкини плачат, свако се напи от яд и заспа, а аз цъкам фифата на плейстейшъна, щото направо не знам.

Общи условия

Активация на акаунт