С какво ви дразнят свекървите? – 114

• 35 573
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Работата, която работя, е от вкъщи и мога да я работя и от Танзания, стига да си нося лаптопа и да има интернет. Начини има.
Адаш, скоро ще станат десет години откакто работя основно от дома и съм женена първо за лаптопа и после за Уишмастъров. По тази причина, имам основания да твърдя, че този тип работа не е за всеки и не е лесно достъпен. Искат се специфични умения и немалка доза късмет да попаднеш на работодател.

Съгласна съм, че финансовата независимост трябва да е цел номер едно на всяка жена. Но в случая на LOveme, това е по-скоро дългосрочна цел. А междувременно, тя има да постигне и непосредствени, краткосрочни цели, които да охлабят примката около врата ѝ. Затова е добре да изръчка мъжа си да е в един отбор с нея и да предприеме малки стъпки, които да ѝ осигурят по-спокойно ежедневие.

Освен това, аз може и да съм мамина и таткова зпатна, ама това не значи, че съм родена кьорава и не виждам как масата хора, особено в провинцията, едва скърпват давата края. На 35, с две малки деца, в провинцията и не особено атрактивна професия, ще е доволна и на 600-800 чисти. Положението е "майка плаче".

# 556
Интересно с две малки деца откъде ще намери време да работи? Кой ще ги гледа през това време? Мъжът й ако е на работа през деня, тя как ще се справи ?

# 557
  • София
Убедена съм, че някъде по-назад написах на български, че не става въпрос да започне работа сега и веднага.

П.П. Ето го:
Скрит текст:
Около нас са дву- и триетажни къщи и ниско строителство. Широк център се водим.
В измислени сценарии няма да влизам.

П.П. Поради някаква причина не ми излизат съобщения за нови отговори.

В този конкретен момент трябва постепенно да се дистанцира от свекърите и да ангажира повече мъжа си да си гледа децата. Това на първо време и доколкото е възможно. Едновременно с това започва да мисли варианти за повече доходи по времето, в което ще може да даде малкото дете на ясла.

# 558
  • София
Интересно с две малки деца откъде ще намери време да работи? Кой ще ги гледа през това време? Мъжът й ако е на работа през деня, тя как ще се справи ?
Абе някои хора тук пишат колкото да не заспят и в същото време да се бият в гърдите колко са супер дупер блабла, ама пропускат тъкната разликата, че живота и обстоятелствата им коренно се различават от на авторката. Дори и чисто хипотетично loveme_2016 да си започне работа от вкъщи, пак няма да изнапечели пачките, между двете малки деца, къщата и мъжа си. Ама тука й обясняват колко е лесно и как без проблем се вадят хилядарки, ей така между пюретата, памперсите и мусаката.

# 559
Убедена съм, че някъде по-назад написах на български, че не става въпрос да започне работа сега и веднага.
Естествено,че ще започне. Почти всяка жена се връща на работа след майчинство.

# 560
Бих искала да добавя, че макар финансовата независимост да е много важна, тя е само едната страна на монетата. Другата страна са отношенията с мъжа. Защото, когато правим семейство с някого, правим екип с него, нали? Иначе, ако само финансовата независимост беше достатъчна, нямаше да си усложняваме живота с мъж, с когото сме като орел, рак и щука. Така че, отношенията с мъжа, превръщането му в партньор и съюзник са не по-малко важни от финансовата независимост.

# 561
  • София
А, тук ще се съглася напълно.

# 562
  • София
Ааа, питате ли ме мен - дъщеря ми, вместо да си намери някой милионерски син, един на мама и тате, ми разправя за поредното гадже, че и те си седели на главите като нас,че и доберман имали.
Мъкааа... дано не е този Избраният
Уиш, много идейна фланелка за сина ти, но там пишеше, че мама ще го защити. Резил, точно от теб не го очаквах  Joy

# 563
Куку, аз само за да дразня ще купя фланелката. Между другото,
Скрит текст:
иди в темата за муните. Там има инфо за прозрачни клинове в Декатлон. Току-виж и за прозрачни скиорски екипи те светнат.  Laughing

# 564
  • София
Уиш отвръща на удара... Mr. Green
След случката на Шумахер и пари да ми дават - на ски не бих се учила, особено дърта магарица на 49.
Така че екипите отпадат, но за клина ще погледна.

# 565
  • Варна
Аз ще намина тия дни през Декатлон да купувам клинове на дъщерята. Да обзаведа и себе си ли 😁

# 566
Побързай, че Куку може да изкупи всички бройки.  Mr. Green

# 567
За какво са тези прозрачни клинове?

# 568
  • София
Остави моя клин, не е по темата.
За какво са тези прозрачни клинове?
Закачки от други теми, които нямат връзка с настоящата. Клиновете били за колоездене

# 569
Не знам колко са безработните, но аз чистачка трудно намирам. Моля, без локуми, че не плащам. Просто не им се работи.

Общи условия

Активация на акаунт