С познати хора, камо ли роднини, е друго.
Не можеш да се разболееш като хората за 2-3 седмици и да кашляш като магаре или да пускаш водата в банята по 15 пъти на ден без някой да се притесни да види какво става и да ти досажда баш, когато искаш никой да не ти се мярва.
Не можеш да се скараш като бял човек и да метнеш 1-2 чинии (не мятам чинии, харесвам си ги, ама...) без свекърите долу да се напрегнат, че индиректно чуват скандали на сина си и жена му.
Не можеш да си поканиш гости без да бъдат огледани от всички. Ей на, аз имам най-добър приятел мъж и макар и веднъж на високосна идва на гости, подозирам физиономията на свекърите, ако по някаква причина в тоя момент МП го няма.
Особено след развода на сестра му, благодарение на "приятелка". Не можеш един свестен основен ремонт да си направиш без да съгласуваш със собствениците и я свека одобри, я не.
Не можеш да се прибереш на твоя етаж без да се заговориш с тия хора поне от вежливост, защото те не са "съседи" и "непознати", а рода... и тн, и тн.

Защо не получавам известия за темата не ми е ясно... преди това 3 теми изпуснах... Ама много се смях с Популе, бях я забравила