С какво ви дразнят свекървите? – 114

• 35 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Няма нужда да заплашва ,възпитанието изисква като кажеш нещо да си спазиш думата.

# 691
Няма нужда да заплашва ,възпитанието изисква като кажеш нещо да си спазиш думата.

Ох, тази надежда ме крепи! Някой ден да докаже, че си държи на думата!

# 692
Много грозни шеги на такава тема!

# 693
  • София
To щото пък да заплашваш собствените си деца, че ще се самоубиеш и да рзмяткаш шепи хапчета е много красиво Satisfied Каквото повикало такова се обадило е в слуачя.

# 694
С какво ме дразни свекървата? - С това, че все още диша! ( Да ме прощава Господ!)
Прикрива лицемерието си с думата възпитание.
Защо те дразни това? Да не би да предпочиташ невъзпитано, просташко поведение?

# 695
С какво ме дразни свекървата? - С това, че все още диша! ( Да ме прощава Господ!)
Прикрива лицемерието си с думата възпитание.
Защо те дразни това? Да не би да предпочиташ невъзпитано, просташко поведение?

Не, разбира се, но когато човек има нещо, което иска да каже (особено на достатъчно близък човек) е редно да му го каже директно, а не да го говори на трети лица. Това за мен е лицемерие, а тя смята, че така е възпитано. Ако не желаеш да обидиш някого, запази си мнението. Когато си изкажеш негативното мнение зад гърба на даден човек, за да не го обидиш е по- скоро лицемерие, отколкото възпитание. Само да подчертая, че не става въпрос за мнение изказано по мой адрес, а по адрес на майка и и брат и.

# 696
Ясно. Значи просто е лицемерна, а не възпитана.

# 697
Птице ,  както да хвърчиш все някой хубав ден влизаш в тенджерата. Свекърва ми не изнудваше, тя бе последна от близките си, което не търпи шеги, да  надживееш децата си, но тази с хапчетата си го проси.И не е страшно да знаеш,близо бях.Само не трябваше да ме будят  и лекуват.  Смъртта е част от живота и  е задължително да се шегуваш с нея, няма да и показвам страх  я...
А сега една поне да дойде да помогне ,че имам работа...

Да добавя ,че едно наша роднина  говори на мен и на снаха ми   така ,че да ни скара,  разбрах като снаха ми ме пита и   съдейства да приемам онази булка   у нас, преди идваха ,шетах ,    сядаха на маса и до сутринта.За моя сметка, но така стана че не ги искам. И се оказва ,че пред мен за нея  и пред нея за мен говори и  докладва според както и изнася  пренаписва разговори. Това ако не е лицемерие ,здраве.Ами одъртях и не ми се шеат на   кой да  е...

# 698
Аз тия като ги усетя, и ставам все заета да си говоря с тях. На 15-ия път се усещат, и спират да ме търсят.

# 699
  • София
Една нахъсана бъдеща свекърва:

Цитат
Аз пък си представям като стана свекърва някой ден (имам две момчета). Да ми дойде някаква снаха да ми обяснява как няма кърма, как се е мъчила, мъчила и накрая дала АМ, че детето реве от глад...

Нищо, че детето е кърмаче още.

# 700
  • София
Тя защо си мисли, че снахата ѝ дължи обяснение за такова решение? Това е разговор единствено между двамата родители.

# 701
  • София
И аз се чудя.
Ама интересно как някои се вживяват години преди да станат свекърви.

# 702
Поредната откачалка на тема кърмене.

# 703
  • Варна
Поредната откачалка на тема кърмене.
Абсолютно. Луда работа.

# 704
  • София
Има разлика между информирано решение и оправдание. Ако някой тръгне да ми се оправдава с фалшиви доводи на тема, с която съм по-запозната от него, няма да познае. Било то кърмене, било то друго. Все тая снаха ли, свекърва ли, дъщеря ли, познати ли...

Общи условия

Активация на акаунт