С какво ви дразнят свекървите? – 114

• 35 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Но на теб никой не ти дължи обяснение или оправдание.
Аз реших да не кърмя и единственият, на когото дадох обяснение за решението си, беше мъжът ми.

# 706
Но на теб никой не ти дължи обяснение или оправдание.
Аз реших да не кърмя и единственият, на когото дадох обяснение за решението си, беше мъжът ми.
Абсолютно. Ако аз реша да не кърмя/и не съм даже/изобщо не ме интересува ако срещу мен стои светило в тази област.

# 707
Има разлика между информирано решение и оправдание. Ако някой тръгне да ми се оправдава с фалшиви доводи на тема, с която съм по-запозната от него, няма да познае. Било то кърмене, било то друго. Все тая снаха ли, свекърва ли, дъщеря ли, познати ли...
То пък,щото някой ще ти се обяснява.Как ли да не тръгна да давам обяснения ще кърмя или не,камо ли пък на свекървата.Всъщност за нищо не бих й се обяснявала (и не само на нея),защото как аз ще си гледам детето си е лично моя работа (и на мъжа ми).

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 13:35 от Анонимен

# 708
Има разлика между информирано решение и оправдание. Ако някой тръгне да ми се оправдава с фалшиви доводи на тема, с която съм по-запозната от него, няма да познае. Било то кърмене, било то друго. Все тая снаха ли, свекърва ли, дъщеря ли, познати ли...
А на кого една майка дължи оправдание за това дали кърми или не собственото си дете?

# 709
А на кого една майка дължи оправдание за това дали кърми или не собственото си дете?
Е как на кого?На свекървата явно 😁😁😁Някои свекърви много са си повярвали,че всеки им е длъжен-те и за това повечето са на този хал-оплюти и игнорирани и от снахи,и от синове,че и от внучета.Ама си го заслужават.

# 710
  • Варна
. Ако някой тръгне да ми се оправдава с фалшиви доводи на тема, с която съм по-запозната от него, няма да познае.
Ами ако не тръгне?
И какво няма да познае?

# 711
  • София
Обаче, ако мъжът се окаже също така добре информиран, се казва, че той слуша мама и затова е муньо.
Хем да е баща на 50+ процента, хем той не ги разбира тези неща.

# 712
  • France
Ама някаква си там снаха (взета от улицата най-вероятно), ще се прави на интересна, ще дава глупави оправдания и ще дава АМ на престолонаследника. Амаха и таз хубава.
Коя съм аз, коя е тя. Мислела си, че като пълнолетна и майка, ще има право на глас?! И то по такъв общонароден въпрос. Ми тя така, утре и на ясла ще го хвърли за да митка по офиса. Добре , че съм аз да обеснявам на синеца, каква никаквица и фльорца има за жена. Ама му говоря благо и завоалирано, като китайската капка. Виждам има ефект.

# 713
  • София
Сарказъм + правописни грешки, всичкото наръсено със запетаи както дойде...

# 714
Аз пък се чудих на снахата как издържа да кърми ,с дохранване , 8 месеца близнаци.  Сякаш на мен бе зор, но не и на нея.Докато капва нещо , все кърми. За много неща  и свалям шапка , въпреки да има  и дето не харесвам, но си пазя за себе си и хвалбите и другото.Някак рядко хваля,  а трябва май.Става дума в очите на човека , иначе си признавам кое ми харесва.
С второто ми дете свека се разсърди ,че не съм е питала и казала да го отбивам, научи впоследствие.Ами няма , първо 6 м ,второ 3.То тогаав почваше и захранване с кашички ,та мина лесно.Че Ам  и абревиатура нямаше ,камо ли мляко.
Бе тва са бели кахъри, зиваш подобаващо и тя млъква.Като знае много да почва да кърми  бебе, ама и да си роди трябвало.

# 715
  • Варна
Аз и на мъжа даже не дадох обяснение...

# 716
  • София
Смятате ли, че един мъж може да спори наравно с жена по чисто женски въпроси, освен ако не е гинеколог?

# 717
  • France
Сарказъм + правописни грешки, всичкото наръсено със запетаи както дойде...
Че с правописа съм скарана си е факт, подплатен с диагноза, но все си мислех, че със запетаите сме изпушили лулата на мира. Тюх, така да ме приземиш Joy

# 718
  • София
Смятате ли, че един мъж може да спори наравно с жена по чисто женски въпроси, освен ако не е гинеколог?
Според мен, когато става въпрос за общото ни дете, въпросът е по-скоро родителски, а не женски.

# 719
Аз пък се надявам бъдещата ми снаха след 20 г. да яде месо и да не е мъж. Ако кърми ще я приветствам, защото за мен това е по-лесният вариант за жената, ако не - нейна си работа. Насила хубост не става.

Общи условия

Активация на акаунт