С какво ви дразнят свекървите? – 114

• 35 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Според мен, когато става въпрос за общото ни дете, въпросът е по-скоро родителски, а не женски.
Адаш, този пост ме подсети за вица:

Жена крещи на мъжа си: "Егоист такъв! Само "мое", "мое", "мое" чувам от теб! Ние сме семейство! Нещата са НАШИ!!!"
След кратка пауза мъжът пита: "Скъпа, къде са НАШИТЕ гащи?"

# 721
  • София
JoyJoyJoy
С глас се разсмях, Уиш.

# 722
Аз пък се надявам бъдещата ми снаха след 20 г. да яде месо и да не е мъж. Ако кърми ще я приветствам, защото за мен това е по-лесният вариант за жената, ако не - нейна си работа. Насила хубост не става.
Ох, страхотно. Само си представих кърмещ мъж
Joy

# 723
  • София
Аз го знам обратно Grinning

Мъж крещи на жена си:
- Ние сме семейство, от тук нататък няма мое, няма твое, всичко е наше. И ЧУВАШ ЛИ МЕ ИЗОБЩО КАКВО ГОВОРЯ, КАКВО РОВИЧКАШ В ТОЗИ ГАРДЕРОБ.

Жената (плахо):
- Търся нашия сутиен.

# 724
  • София
😂 С повечето сме на едно мнение, но явно не съм се изразила ясно. Но много ми хареса хуморът по темата.

Ако един човек вземе решение, било то да си изпере гащите или да си кърми детето, това уважавам. Няма значение моето мнение по въпроса, когато е взето решение, още повече че мен това (за кърменето и/или гащите) не ме касае.

Ако обаче някой седне да ме държи за слушател да ми мрънка че видиш ли, много искал да кърми, но дрън-дрън нещо, което знам че е глупост - не, благодаря. Или ще престана да съм слушател, или ще се изразя така, че да не ме търсят повече за такъв.

Кажа ли "дъщеря ти" или "синът ти", мм знае, че го подготвям да му сервирам лоши новини.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 17:30 от svee

# 725
.............Няма значение моето мнение по въпроса ....
От моя много кратък свекървенски опит установявам, че дори и да има значение мнението ми по някакъв въпрос, е по-добре да си премълча и да кажа "вие си решавате, ваша работа".... Grinning Те са си семейства, независими социални единици, нали така беше, да се оправят. Ние на тяхната възраст не сме били по-информирани и по-грамотни от тях сега.

# 726
Joy
Размечтах се. След три години любовни отношения с помпата за кърма, че и двамата не засукаха, до ден днешен такъв тендовагинит ме мори, че ако има поне малко справедливост на този свят, мъжете ще почнат да кърмят.

# 727
  • Пловдив
Аз пък се надявам бъдещата ми снаха след 20 г. да яде месо и да не е мъж. Ако кърми ще я приветствам, защото за мен това е по-лесният вариант за жената, ако не - нейна си работа. Насила хубост не става.
Joy
Те могат да кърмят, имат същото оборудване като жените. Ей ви Бу по въпроса - https://missby.wordpress.com/2008/03/17/fathers-milk/

# 728
Боже мили, какво ли не научава човек.

# 729
Ох, сега ако се уредим и мъжете да забременяват и да се носят като луноходи девет месеца! Размечтах се!

# 730
  • Пловдив
Боже мили, какво ли не научава човек.
Нали? Само в тоя форум!

# 731
Ох, сега ако се уредим и мъжете да забременяват и да се носят като луноходи девет месеца! Размечтах се!
Аааа не. Бременен мъж в къщи. Само си представете какво мрънкане ще е.

# 732
Уф! И ти си права. А, ако вдигне и температура 37,2 не ми се мисли.

# 733
Уф! И ти си права. А, ако вдигне и температура 37,2 не ми се мисли.
Е ще разбере какво е да раждаш.

# 734
  • Варна
Вие сте извратенячки дори само да си го представяте това...

Общи условия

Активация на акаунт